Siguresat dhe stafetë Chevrolet Orlando (J309; 2011-2018)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

MPV kompakt Chevrolet Orlando (J309) është prodhuar nga viti 2011 deri në vitin 2018. Në këtë artikull do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet Orlando 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 201 dhe 2018 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Chevrolet Orlando 2011-2018

Çakmaku / siguresat e prizës elektrike në Chevrolet Orlando janë siguresat №6 (Çakmaku), №7 (Priza e rrymës) dhe №26 (Prizë ndihmëse elektrik) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave të panelit të instrumentit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në panelin e instrumenteve (në në anën e majtë), prapa kapakut (prapa kutisë së dorezave në RHD).

Automjete me timon të majtë

Djathtas automjetet

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në panelin e instrumenteve
Përshkrim A
1 Moduli i kontrollit të telefonit celular 10
2 Konvertuesi DC/DC -
3 Moduli i kontrollit të trupit 25
4 Radio 20
5 Moduli i kontrollit të ndihmës parkimi, tingulli i energjisë, çelësi shumëfunksional - paneli qendror, ekrani 7.5
6 PuroÇakmaku 20
7 Prizë elektrike 20
8 Moduli i kontrollit të trupit 30
9 Moduli i kontrollit të trupit 30
10 Moduli i kontrollit të trupit 30
11 Moduli i kontrollit të motorit të ventilatorit 40
12 Nuk është përdorur -
13 Moduli i kontrollit të sediljes me ngrohje 25
14 Lidhja e të dhënave, lidhësi i furnizimit me vaj 7.5
15 Moduli diagnostikues dhe sensori i frenimit me fryrje 10
16 Rele për lirimin e kapakut të ndarjes së pasme 10
17 Moduli i kontrollit HVAC / Asambleja e kontrollit HVAC 15
18 Tailer -
19 Sensori i baterisë -
20 Nuk është përdorur -
21 Grupi i instrumenteve 15
22 Ndërprerësi i ndezjes 2
23 Kontrolli i trupit Moduli 20
24 Moduli i kontrollit të trupit 20
25 Jo E përdorur -
26 Prizë ndihmëse 20
Reletë jo të servisueshme (Pllaka e qarkut të printuar (PCB)):
1 Releja e lëshimit të portës së pasme
2 Rele i modalitetit logjistik1
3 Rele ndihmëse e fuqisë

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e motorit, nën kapakun.

Siguresa diagrami i kutisë

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit
Përshkrimi A
1 Moduli i kontrollit të transmisionit 15
2 Motori Moduli i kontrollit 15
3 Nuk përdoret -
5 Moduli i kontrollit të transmisionit, moduli i kontrollit të motorit, sensori i temperaturës së ajrit në masë/marrje, sensori i shpejtësisë së daljes 15
6 Reletë e fshirësit të xhamit 30
7 Jo i përdorur -
8 Injektorët e karburantit 15
9 Mpirja e ndezjes, injektorët e karburantit 15
10 Moduli i kontrollit të motorit, sensori i shpejtësisë së daljes 15
11 Oksige me ngrohje n Sensorë 10
12 Motori startues 30
13 Valvula solenoidale e ventilimit të kutisë së kutisë me emetim avullues (EVAP) 7.5
14 I pa përdorur -
15 Fshirëse e pasme
16 Sensori i cilësisë së ajrit 7.5
17 Ndjeshmëria dhe diagnostikimi i frenimit me fryrjeModuli 5
18 Moduli i kontrollit të pompës së karburantit 10
19 Jo i perdorur -
20 Rele pompe karburanti 20
21 Motoret e dritareve, dera e përparme 30
22 Jo i përdorur -
23 E pa përdorur -
24 Motoret e dritareve, dera e përparme 30
25 Pompë elektronike me vakum
26 Moduli elektronik i kontrollit të frenave (EBCM) 40
27 Marrësi i bllokimit të derës me telekomandë 30
28 Rrjeta e pasme demister 40
29 I pa përdorur -
30 Moduli elektronik i kontrollit të frenave (EBCM) 15
31 Moduli i kontrollit të trupit 20
32 Moduli i kontrollit të trupit 20
33 Moduli i kontrollit të sediljeve me ngrohje 30
34 Moduli i kontrollit të çatisë së diellit 25
35 Përforcuesi i audios 30
36 Jo i përdorur -
37 Fandi i përparmë - Rrezi kryesor djathtas 10
38 Fandi - Majtas drita kryesore 10
39 Nuk është përdorur -
40 I pa perdorur -
41 I pa perdorur -
42 Reletë e ventilatorit ftohës, ventilatori ftohësMotori 20/30
43 I pa përdorur -
44 I pa përdorur -
45 Rele me shpejtësi të lartë të ventilatorit ftohës, motor ventilatori ftohës 30/40
46 Reletë e ventilatorit ftohës 10
47 Sensorët e oksigjenit me ngrohje, trupi i mbytjes 10
48 Dritat e mjegullës, përpara 15
49 Jo i perdorur -
50 I pa perdorur -
51 Bor 15
52 Grupi i instrumenteve 5
53 Pasqyra e brendshme e pasme 10
54 Ndërprerësi i fenerëve, Ngrohës elektrik ndihmës, Moduli i kontrollit HVAC 5
55 Çelësat e dritareve, përpara, çelësi i pasqyrës 7.5
56 Pompë për larjen e xhamit 15
57 Moduli i kontrollit të bllokimit të kolonës së drejtimit 15
58 I pa përdorur -
59 Ngrohës me karburant 30
60 Pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme 7.5
61 Pasqendrues i pasqyrave
62 Rele e tufës së kompresorit të kondicionerit, tufë e kompresorit të kondicionerit 10
63 Sensori i dritares së pasme
64 Ndjeshmëria e frenimit me fryrje dhe moduli diagnostik 5
65 Mjegulla e pasmeLlamba
66 Ronde e pasme
67 Moduli i kontrollit të pompës së karburantit 20
68 Jo i përdorur -
69 Moduli i kontrollit të trupit 5
70 Sensori i shiut 5
71 Jo i perdorur -
Reletë:
1 Tufë e kompresorit të kondicionerit
2 Nisëse
3 Tifoz ftohës
4 Kontrolli i shpejtësisë së fshirësit të xhamit
5 Fshirës së xhamit
6 Jo i përdorur
7 Treni elektrik
8 Pompa e karburantit
9 Tifoma ftohëse me shpejtësi mesatare 1
10 Tifozi ftohës me shpejtësi mesatare 2
11 I pa përdorur
12 Kontrolli i shpejtësisë së ventilatorit ftohës (ose në bllokun e stafetës - Under-bonn et)
13 Rele me shpejtësi të lartë të ventilatorit ftohës
14 Nuk është përdorur
15 Rele kryesore e ndezjes
16 Releja e ngrohësit të karburantit
17 Defoktori i dritares së pasme
Reletë jo të servisueshme (Pllaka e qarkut të printuar (PCB):
- BoriStafetë
- Releja e pompës së larjes së xhamit
- Releja e llambës së përparme të mjegullës
- Releja e dritës së lartë të fenerit

Kutia e siguresave para motorit

Ndodhet në terminalin e baterisë.

Motori Kutia e siguresave paraprake
Përshkrimi A
1 Blloku i siguresave - Paneli i instrumenteve 100
2 Blloku i siguresave - Paneli i instrumenteve 100
3 Timoni me energji elektrike (EPS) (NJ1) 80
4 I pa përdorur -
5 Blloku i siguresave - Bateria ndihmëse 250
6 Motori startues 250/500

Përshkrimi A
5 Moduli i kontrollit të prizës së ndriçimit 80
6 Ngrohës elektrik ndihmës 100
7 Jo i përdorur -
8 Jo i perdorur -<2 3>

Rele Box

Rele
Rele
1 Rele e majtë e ventilatorit ftohës me shpejtësi mesatare
2 Rele 2 e kontrollit të shpejtësisë së ventilatorit ftohës
3 Djathtas ventilatori ftohës Rele me shpejtësi mesatare

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.