Siguresat Peugeot 508 (2011-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, shqyrtojmë gjeneratën e parë të Peugeot 508, prodhuar nga viti 2010 deri në vitin 2018. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Peugeot 508 (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017) , merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Peugeot 508 2011-2017

Sigurat e çakmakut (priza elektrik) në Peugeot 508 janë siguresat F13 (çakmaku i përparmë), F14 (priza e përparme 12 V) në kutia e siguresave të panelit të instrumenteve #1 dhe siguresat F3 (prizë 12 V për sediljet e pasme), F4 (priza 12 V në bagazh) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve #2.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutitë e siguresave të pultit

Mjetet me timon të majtë:

Mjetet me timon të djathtë:

Ndarja e motorit

Vendoset në ndarjen e motorit pranë baterisë.

Siguresa diagramet e kutisë

2011, 2012, 2013, 2014

Kutia e siguresave të panelit 1 (majtas)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të kontrollit 1 (2011-2014)
Sigurat N° Vlerësimi (A) Funksionet
F6 A ose B 15 Sistemi audio.
F8 3 Alarm.
F13 10 Çakmak i përparmë.
F14 10 Prizë e përparme 12 V.
F16 3 Llamba e pasme e mirësjelljes, e pasmellambat e leximit të hartës.
F17 3 Llamba e pasme e mirësjelljes, pasqyra e mirësjelljes.
F28 A ose B 15 Sistemi audio.
F30 20 Fshirëse e pasme.
F32 10 Përforcues audio.
Kutia e siguresave të panelit 2 (djathtas)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të kontrollit 2 (2011-2014)
Sigurat N° Vlerësimi (A) Funksionet
F3 15 Panali elektrik i dritares së shoferit, prizë 12 V për sediljet e pasme. 23>
F4 15 Prizë 12 V në bagazh.
F5 30 Dritarja e pasme me një prekje.
F6 30 Dritarja e përparme me një prekje.
F11 20 Njësi rimorkio.
F12 20 Përforcues audio.
F15 20 Blind panoramik të çatisë së diellit (SW).
F16 5 Paneli i çelësit elektrik të dritares së shoferit.

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit (2011-2014)
Sigura N° Vlerësimi (A) Funksionet
F20 15 Pompë për larjen e ekranit të përparmë/të pasmë.
F21 20 Pompa e larjes së fenerëve.
F22 15 Bori.
F23 15 Feneri kryesor djathtas.
F24 15 Majtas-drita kryesore e dorës.
F27 5 Maska e llambës së dorës së majtë.
F28 5 Maska e llambës së dorës së djathtë.

2016, 2017

Kutia e siguresave të pultit 1 (majtas )

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të kontrollit 1 (2016, 2017)
Sigura N° Vlerësimi (A) Funksionet
F6 A ose B 15 Sistemi audio.
F8 3 Alarm.
F13 10 Çakmak i përparmë.
F14 10 Prizë e përparme 12 V.
F16 3 Llamba e pasme e mirësjelljes, llambat e pasme të leximit të hartës.
F17 3 Llamba e pasme e mirësjelljes, pasqyra e mirësjelljes.
F28 A ose B 15 Sistemi audio.
F30 20 Fshirëse e pasme.
F32 10 Përforcues audio.
Kutia e siguresave të panelit 2 (djathtas)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit 2 (2016, 2017)
Siguresa N° Vlerësimi (A) Funksionet
F3 15 Paneli elektrik i dritares së shoferit, prizë 12 V për sediljet e pasme.
F4 15 Prizë 12 V në bagazh.
F5 30 Xhama e pasme me një prekje.
F6 30 Dritarja e përparme me një prekje.
F11 20 Tilerinjësi.
F12 20 Përforcues audio.
F15 20 Barda panoramike e çatisë së diellit (SW dhe RXH jo hibride).
F16 5 Paneli i ndërprerësit elektrik të dritares së shoferit .

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave në ndarjen e motorit (2016, 2017)
Sigura N° Vlerësimi (A) Funksionet
F20 15 Pompë për larjen e ekranit të përparmë / të pasmë.
F21 20 Pompë për larjen e fenerëve.
F22 15 Bori.
F23 13 E djathtas kryesore feneri i fenerit.
F24 15 Fareli kryesor i krahut të majtë.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.