Siguresat Lexus CT200h (A10; 2011-2017)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Hatchback ekzekutiv elektrik hibrid Lexus CT (A10) është prodhuar nga viti 2011 deri në vitin 2017. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Lexus CT200h 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, dhe 2017 , merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Lexus CT 200h 2011-2017

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Lexus CT200h është siguresa #31 "PWR OUTLET" (Prizë elektrik) në kutinë e siguresave të panelit të instrumentit .

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e majtë), nën kapak.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve <. 21>19
Emri Vlerësimi i amperit [A] I mbrojtur nga qarku
1 TAIL 10 Drita e pasme e mjegullës, treguesi manual i nivelimit të fenerëve, fenerët (rreza e gjatë), ndalesa/t dritat e ajrit, dritat e targave, dritat e pozicionit të përparmë
2 PANEL 10 Sistemi audio, ndihmë parkimi Lexus- çelësi i sensorit, çelësi i fshirjes së xhamit të përparmë, sistemi i navigimit, hapësi i dyerve të mbushësit të karburantit, drita e kutisë së dorezës, çelësi i pastrimit të fenerëve, çelësi i blicit të urgjencës, numri manual i nivelimit të dritave, sistemi i kondicionimit, pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme, modaliteti i drejtimitçelësat e zgjedhjes, çelësi i pozicionit P, çelësi i kontrollit të dritës së panelit të instrumenteve, treguesit e pozicionit të ndërrimit, çelësat e ngrohësit të sediljeve, çelësi i timonit me ngrohje, çelësi i fikjes së frenimit para përplasjes
3 IGN 10 Sistemi i frenimit i kontrolluar elektronik, hyrje inteligjente & sistemi i nisjes, sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta, dritat e ndalimit/të pasme, jastëkët e ajrit SRS
4 MET 7,5 Matësat dhe matësit
5 WIP 30 Fshirëset e xhamit
6 RR WIP 20 Fshirës dhe rondele e xhamit të pasmë
7 ROLEVE 15 Ronde e xhamit
8 A/C 10 Sistemi i ajrit të kondicionuar
9 GAUGE 10 Çelësi për heqjen e akullit të fshirësit të xhamit, sistem automatik i nivelimit të fenerëve
10 ECU-IG NR.2 10 Fshirës së xhamit, monitor ndihmës parkimi Lexus, sensori ndihmës i parkimit Lexus, sistem frenimi i kontrolluar elektronikisht, sistemi navigimi, sistemi elektrik i drejtimit, dritat sinjalizuese, ndezësit e urgjencës, sensori i shpejtësisë dhe G, pastrues i fenerëve, pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme, çelsat e zgjedhjes së modalitetit të drejtimit, moduli i sipërm, rripat e sigurimit para përplasjes, ngrohësi i sediljeve çelsin, hea çelësi i timonit ted, kontrolli dinamik i shpejtësisë me radar
11 ECU-IG NR.1 10 Joqark
12 S/ROOF 30 Çatia e hënës
13 DOOR RL 25 dritare elektrike
14 DERA RR 25 Elektrik dritaret
15 D FR DOOR 25 Xhamat energjetik, jashtë pasme pasqyrat e pamjes
16 P FR DOOR 25 Xhamat elektrik, pasqyrat e jashtme te pamjes pasme
17 STOP 10 Sinjali i frenimit të urgjencës, dritat e ndalimit/të pasme, sistemi i frenave i kontrolluar elektronikisht, sistemi i sigurisë para përplasjes FUEL HAPUR 7,5 Hapësi i dyerve të mbushësit të karburantit
20 OBD 7,5 Sistemi i diagnostikimit në bord
21 SEAT PWR 30 Sedilja elektrike
22 FR FOG 15 Dritat e përparme të mjegullës
23 DBL LOCK 25 Sistemi me mbyllje të dyfishtë
24 P -PWR S EAT 30 Sedilja elektrike
25 PSB 30 Para -rripat e sigurimit për përplasje
26 STRG HTR 10 Timoni me ngrohje
27 DOOR NO.1 25 Sistemi i mbylljes elektrike të dyerve
28 SEAT HTR FL 10 Ngrohës të sediljeve
29 SEAT HTR FR 10 Ulësjangrohës
30 RAD NO.2 7,5 Sistemi audio, monitor ndihmës parkimi Lexus, sistem navigimi, moduli i sipërm
31 PWR OUTLET 15 Prizë elektrik
32 ECU-ACC 10 Sistemi i kondicionimit, çelsat e pasqyres se pasme te jashtme
33 PWR OUTLET2 15 Nuk ka qark

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e majtë).

Shtypeni skedën brenda dhe hiqeni kapakun.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Vlerësimi i amperit [A] I mbrojtur nga qarku
1 DC/DC 125 Inverter dhe konvertues
2 HTR 50 Sistemi i ajrit të kondicionuar
3 RDI 30 Tifozët elektrikë të ftohjes
4 CDS 30 Tifozët elektrikë të ftohjes
5 RAD NO.1 15 Sistemi audio, navigimi sistemi
6 S-HORN 10 Sistemi i navigimit
7 ALB W/P 30 Sistemi i ftohjes
8 ABS MAIN NR.2 7,5 Sistemi i frenave i kontrolluar elektronik
9 H-LP CLN 30 Farpastrues
10 P CON MTR 30 Sistemi i kontrollit të pozicionit P
11 AMP NR.2 30 Sistemi audio
12 ETCS 10 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta të njëpasnjëshme
13 IGCT 30 PCU, IGCT NR.2, IGCT NO.3
14 DC/DC-S 5 Inverteri dhe konverteri
15 P CON MAIN 7,5 Sistemi i kontrollit të pozicionit P, çelësi i pozicionit P
16 AM2 7,5 Sistemi i menaxhimit të energjisë
17 ECU-B2 7,5 Hyrja inteligjente & sistemi startues
18 MAYDAY 10 Pa qark
19 ECU-B3 10 Sistemi i ajrit të kondicionuar
20 Kthesë & HAZ 10 Dritat e sinjalistikës, ndezësit e urgjencës
21 AMP NR.1 30 Sistemi audio
22 NR KRYESOR ABS.1 20 Sistemi i frenave i kontrolluar elektronik
23 P/I 2 40 P Sistemi i kontrollit të pozicionit, bori, fenerët (rreza e ulët), prapa- drita e ndezjes
24 ABS MTR 1 30 Sistemi i frenave i kontrolluar elektronik
25 ABS MTR 2 30 Sistemi i frenave i kontrolluar elektronik
26 H -LP HIKRYESORE 20 H-LP RH HI, H-LP LH HI
27 DRL 7,5 Sistemi i dritave të ditës
28 DERA NR.2 25 Sistemi i mbylljes me energji elektrike
29 P/I 1 60 IG2, EFI MAIN, BATT FAN
30 EPS 60 Sistemi elektrik i drejtimit
31 PCU 10 Sistemi hibrid
32 IGCT NO.2 10 Sistemi hibrid, sistemi i kontrollit të pozicionit P, sistemi i menaxhimit të energjisë
33 IGCT NR. 3 10 Sistemi i ftohjes
34 DOME 10 Bagazh drita e ndarjes, moduli i sipërm, dritat e brendshme, dritat personale, dritat e kota, dritat e vendpushimit
35 ECU-B 7,5 Hyrja inteligjente & sistemi startues, matës dhe njehsorë, pasqyra të jashtme të pamjes së pasme, sistem klimatizimi, sistemi i memories së pozicionit të drejtimit, sistemi elektrik i timonit, ora
36 H-LP LH HI 10 Fareni i majtë (rreza e gjatë)
37 H-LP RH HI 10 Fareni i djathtë (drita e gjatë)
38 EFI NR. 2 10 Sistemi i injektimit me shumë porta/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, sistemi i shkarkimit, moduli i pompës së mbylljes, tifozët elektrikë të ftohjes
39 M-HTR 10 Pasqyra e jashtme e pamjes së pasmedefoggers
40 REZERIMI 30 Sigur rezervë
41 KEMBIMI 10 Sigur rezervë
42 REZERIMI 7,5 Sigur rezervë
43 EFI MAIN 20 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/karburant shumëportësh sekuencial sistemi i injektimit, sistemi i ftohjes, EFI NO.2
44 BATT FAN 10 Tifoma e ftohjes së baterisë
45 IG2 20 Sistemi hibrid, sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, MET, IGN, menaxhimi i energjisë sistemi

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.