Siguresat dhe reletë Cadillac SRX (2010-2016).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e dytë Cadillac SRX, prodhuar nga 2010 deri në 2016. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Cadillac SRX 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2016 dhe 20 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Cadillac SRX 2010-2016

Sigurat e çakmakut / prizës elektrike në Cadillac SRX janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve (shih siguresat "APO‐IP" (Prizë elektrik ndihmës ‐ Paneli i instrumenteve) dhe “APO‐CNSL” (Prizë elektrik ndihmës ‐ Konzola e dyshemesë)) dhe në kutinë e siguresave të dhomës së bagazhit (shih siguresën “AUX PWR” (Prizë elektrik ndihmës)).

Kutia e siguresave të ndarjes së pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e pasagjerit), prapa kapakut në tastierën qendrore.

Diagrami i kutisë së siguresave

2010-2011

2012-2016

Caktimi i siguresat dhe reletë në panelin e instrumenteve
Emri Përshkrimi
Sigurat mini
DISPLY Display
S/ROOF Sun Roof
RVC MIRR Pasqyra e kamerës së pasme të shikimit
UHP Telefon universal pa duar
RDO Radio
APO ‐ IP Prizë elektrik ndihmës ‐Paneli i instrumenteve
APO ‐ CNSL Prizë elektrike ndihmëse ‐ Konzola e dyshemesë
BCM 3 Trupi Moduli i kontrollit 3
BCM 4 Moduli i kontrollit të trupit 4
BCM 5 Moduli i kontrollit të trupit 5
ONSTAR Sistemi OnStar® (nëse është i pajisur)
RAIN SNSR Sensor shiu
BCM 6 Moduli i kontrollit të trupit 6
ESCL Bllokimi elektronik i kolonës së drejtimit
AIRBAG Moduli i sensorit dhe diagnostikimit
DLC Lidhja e lidhjes së të dhënave
IPC Grupi i panelit të instrumenteve
STR WHL SW Çelësi i timonit
BCM 1 Moduli i kontrollit të trupit 1
BCM 2 Moduli i kontrollit të trupit 2
AMP/RDO Përforcues/Radio
HVAC Ngrohje Ventilimi & Kondicioner
Sigurat J-Case
BCM 8 Moduli i kontrollit të trupit 8
FRT BLWR Fryrësi i përparmë
Rele
LOGJIK RLY Rele logjistike
RAP/ACCY RLY Fuqia e Mbajtur Aksesor/Rele aksesor
Breakers
HTR DR Ngrohje e sediljes së shoferit
HTR PAS Ngrohje e pasagjeritSedilja

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Siguresa diagrami i kutisë

Caktimi i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit
Përshkrimi
Mini siguresat
1 Bateria e modulit të kontrollit të motorit
2 Bateria e modulit të kontrollit të transmisionit
3 (2010-2011) Sensori i rrjedhës së ajrit në masë (minisiguresa)
4 Jo i përdorur
5 Moduli i kontrollit të motorit në punë
7 Sensor O2 i konvertuesit pas-katalitik
8 Sensor O2 i konvertuesit para-katalitik
9 Moduli i kontrollit të motorit Sistemi i fuqisë
10 Injektorët e karburantit–Edhe
11 Injektorët e karburantit – tek
13 Rondele
16 Trupi i panelit të instrumenteve/Llamba treguese e mosfunksionimit/ndezja
17 Sensori i cilësisë së ajrit
18 Rondele e fenerëve
19 Moduli i kontrollit të transmisionit të funksionimit
20 Manovela e funksionimit të qendrës elektrike të pasme
23 2010-2011: Motori ngrohës
30 Ndizni dritën
32 Ndjenja e baterisë (Kontrolli i rregulluar i tensionit)
33 Ndriçimi adaptiv përpara / Nivelimi adaptiv i fenerëveModuli
34 Moduli i kontrollit të trupit 7
35 Moduli elektronik i kontrollit të frenave
36 Tufë e kompresorit të ajrit të kondicionuar
46 Farni me rreze të ulët-Djathtas
47 Farni me rreze të ulët-Majtas
50 Famba e përparme e mjegullës
51 Bor
52 Moduli i kontrollit të sistemit të karburantit
53 Niveli i fenerit
54 Ndezja e modulit diagnostikues me sensor
55 Fandi i lartë– Djathtas
56 Feneri i lartë–Majtas
57 Bllokimi i kolonës së drejtimit të ndezjes
65 Llamba e ndalimit të djathtë të rimorkios
66 Llamba e ndalimit të majtë të rimorkios
67-72 Sigurat rezervë
Siguresat J-Case
6 Fshirëse
12 Pompë vakum
24 Pompë e sistemit të frenave Anitlock
25 Elektrike e pasme trical Center 1
26 Qendra e pasme elektrike 2
27 I pa perdorur
41 Tifoz ftohës 2
42 Starter
43 Jo i perdorur
44 I pa perdorur
45 Ventilator ftohës 1
59 2010-2011: Pompë sekondare AIR
MiniReletë
7 Treni elektrik
9 Ftohje Ventilator 2
13 Tipers ftohës 1
15 Vrapim/Mundësim
16 2010-2011: Pompë sekondare AIR
Mikro reletë
2 Pompë vakum
4 Kontrolli i fshirësit
5 Shpejtësia e fshirësit
10 Nisja
12 Tifoma e ftohtë 3
14 Rrezja e ulët/HID
U-Micro Relays
3 (2012-2016) Tufë e kompresorit të ajrit të kondicionuar (rele)
8 Ronde e fenerëve

Kutia e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e majtë të bagazhit, pas kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

2010-2011

2012-2016

Caktimi i siguresave dhe stafetëve në ndarjen e bagazhit
Emri Përshkrimi
SIGURAT KËMBIMI Sigurat rezervë
AOS MDL Moduli automatik i sensorit të pasagjerëve
SPARE Jo i përdorur
SPARE Nuk përdoret
DLC2 Data LinkConnector 2
PASS DR WDO SW Pasagjer Çelësi i dritares së derës
DRV PWR SEAT Fuqia e shoferitsedilja
PASS DR PWR SEAT Sediljet me energji të pasagjerit/shoferit
MDL TRLR Moduli i rimorkios
RPA MDL Moduli i asistencës së parkimit të pasmë
RDM Moduli i makinës së pasme
PRK LPS TRLR Llampa parku rimorkio
POMPA KARBURANTI Pompa e karburantit
SEC Siguria
INFOTMNT Infotainment
TRLR EXP Eksport rimorkio
WPR PARA

(REAR/WPR) Fshirëse e pasme MIR WDO MDL Moduli i dritares së pasqyrës VICS Sistemi i komunikimit të informacionit të automjeteve (Eksport) CNSTR VENT Venti i kutisë LGM LOGIC Logic Module Lift Gate KAMERA Kamera me shikim të pasmë SEDILJA FRT VENT Sediljet e përparme me ventilim TRLR MDL

(TRLR) Moduli i rimorkios SADS MDL Modul i sistemit të amortizimit gjysmë aktiv SEAT RR HTD

(SEAT HTD E PASME) Sediljet me ngrohje te pasme Sediljet me ngrohje FRT Sediljet me ngrohje te perparme THEFT HORN Theft Horn LGATE Liftgate SHUNT Shunt SHKRUAJA E PASME Nbuzja e pasme VJEDHJA BCM Vjedhja e modulit të kontrollit të trupit TRLR 2 Trailer 2 UGDO Garazh universalHapësi i dyerve RT WDO Dritarja e djathtë PRK BRK MDL Moduli i frenave parkimi SPARE Nuk përdoret LT WDO Dritarja e majtë WNDO Dritarja e energjisë NJËZJA/VJEDHJA 1 Ndezja/Vjedhja 1 LGATE MDL

(LGM) Moduli i portës së ashensorit IGN/VJEDHJA 2 Ndezja/Vjedhja 2 EOCM/SBZA Moduli i llogaritjes së objektit të jashtëm/Alarmi i zonës verbër anësore HTD MIR Pasqyrë me ngrohje AUX PWR Prizë elektrike ndihmëse Reletë KËMBIMI Jo i përdorur POMPA KARBURANTI Pompa e karburantit WPR CONTRL Kontrolli i fshirësit RUN RLY Run Rele LOGIC Rele logjistike DEFOG E PARA Defogues i dritares së pasme

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.