Siguresat Mazda Protege (2000-2003).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e tetë Mazda Protege / 323 (BJ), prodhuar nga 1999 deri në 2003. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mazda Protege 2000, 2001, 2002 dhe 2003 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mazda Protege 2000-2003

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e majtë të automjetit, pas kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri Vlerësimi i amplifikatorit Përbërësi i mbrojtur
1 S/WRM 15 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
2 H/CLN 20 A Për mbrojtjen e qarqe të ndryshme
3 RADIO 15 A Sistemi audio
4 A/C 15 A Klima
5 R.WIPER 10 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
6 Nuk është përdorur
7 I pa perdorur
8 DHOMA 10 A Dritat e brendshme, Drita e bagazhit, Drita e bagazhit
9 MIRR DEF 10 A Nuk është përdorur
10 JoI perdorur
11 BYÇJA E DERËS 30 A Bllokuesi me energji elektrike
12 P/WIND 30 A Jo i përdorur
13 Fshirës 20 A Fshirës dhe rondele e xhamit
14 MOTORI 10 A Motori njësia e kontrollit
15 METER 10 A Grupi i instrumenteve
16 Nuk është përdorur
17 P/WIND 30 A Dritaret elektrik

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Vlerësimi i amplifikatorit Përbërësi i mbrojtur
1 HEATER 40 A Ngrohës
2 ABS 60 A Sistemi kundër frenave, Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
3 IG KEY 60 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
4 PTC 30 A Jo i përdorur
5 GLOW 40 A I pa perdorur
6 Jo perdorur
7 Tifoma ftohëse 30 A Tifoma ftohëse
8 BTN 40 A Dritat e brendshme, Kyçja elektrike e derës
9 AD FAN 30 A Shtesë tifoz ftohës për ajrinkondicioner
10 INJ OSE FIP 30 A Njësia e kontrollit të motorit
11 A/C 10 A Klima
12 ST.SIG 10 A Sinjali i nisjes
13 HORN 15 A Horn
14 RREZIK 15 A Blicët paralajmërues të rrezikut
15 BISHT 15 A Dritat e pasme
16 KOKA C/U 7.5 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
17 FOG 15 A Jo Përdoret
18 FOG 15 A 2000-2001: Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme

2002-2003: Dritat e mjegullës 19 STOP 15 A Dritat e frenave 20 HEAD-R 15 A Fener-djathtas 21 HEAD-L 15 A Fener-majtas 22 — — Jo i perdorur 23 HEAD HI 15 A I pa perdorur 24 KRYESORE 100 A Për mbrojtjen e të gjitha qarqeve

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.