Siguresat dhe reletë Pontiac G5 (2007-2010).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Pontiac G5 është prodhuar nga viti 2007 deri në vitin 2010. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Pontiac G5 2007, 2008, 2009 dhe 2010 , merrni informacione rreth vendndodhjes së panelet e siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Pontiac G5 2007-2010

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Pontiac G5 janë të vendosura në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit (shih siguresat "OUTLET" (Prizë ndihmëse) dhe "LTR" (Çakmaku)).

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën panelin e kontrollit në anën e pasagjerit të tastierës qendrore, prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetëve në ndarjen e pasagjerëve
Përshkrimi
1 Tërheqësi i siguresave
2 Bosh
3 Bosh
4 Bosh
5 E zbrazët
6 Përforcues
7 Kluster
8 Çelësi i ndezjes, PASS-Key III+
9 Ndërprerëse
10 Ngrohja, ventilimi, ajri i kondicionuar, çelësi PASSIII+
11 Bosh
12 Kembimi
13 Airbag
14 Kembimi
15 Fshirës i xhamit
16 Sistemi i kontrollit të klimës, ndezja
17 Fuqia e aksesorit të mbajtur të dritares
18 Bosh
19 Timoni elektrik, Kontrolli i timonit
20 Kulmi i diellit
21 Kembimi
22 Bosh
23 Sistemi audio
24 XM Radio, OnStar
25 Moduli i kontrollit të motorit, moduli i kontrollit të transmisionit
26 Bravat e dyerve
27 Dritat e brendshme
28 Ndriçimi i kontrollit të timonit
29 Power Windows
Reletë
30 Sistemi i kontrollit të klimës
31 Bosh
32 Aksesi i mbajtur y Fuqia (RAP)

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

2007

2008-2010

Caktimi i siguresave dhe releve në Ndarja e motorit
Emri Përshkrimi
REZIMIT Sigurat rezervë
ABS Fren kundër bllokimitSistemi
Bosh Jo i përdorur
DEFOG PARA DefoGues i pasmë
COOL FAN2 Tifoma e ftohjes së motorit me shpejtësi të lartë
CRNK Nisëse
COOL FAN 1 Tifoma e ftohjes së motorit me shpejtësi të ulët
BCM3 Moduli i kontrollit të trupit 3
BCM2 Moduli i kontrollit të trupit 2
LAMP MJEGULLI Llambat e mjegullës
HORN Bor
RT HI BEAM Llambë me rreze të gjatë në anën e pasagjerit
LT HI BEAM Llamba e rrezeve të gjata në anën e shoferit
RT LO BEAM Llambë me rreze të ulët në anën e pasagjerit
LT LO BEAM Llampa me rreze të ulët nga ana e shoferit
DRL Llambat e ditës
POMPA KARBURANTI Karburanti Pompë
EXH Emetimet e shkarkimit
ENG VLV SOL Valvula e motorit solenoid
INJ Injektorë
AIR SOL AIR Solenoid
Bosh Bosh
PCM/ECM Po moduli i kontrollit wertrain/ Moduli i kontrollit të motorit
EPS Timoni me fuqi elektrike
POMPA AJRI AJRI Pompë
PRK LAMP Llampa parkimi
WPR Fshirëse xhami
IP IGN Ndezja
A/C CLTCH Tufë e ajrit të kondicionuar
Solenoid AIR/ AFTERCOOL AIR SOL (L61, LE5), Ftohës pasues(L4)
CHMSL Llambë ndalimi me montim të lartë në qendër
ABS2 Sistemi kundër frenimit 2
PRK/NEUT Park, Neutral
ECM/TRANS Moduli i kontrollit të motorit, transmisioni
BCK UP Llambat rezervë
TRUNK/ sediljet HTD Bagazhi, sediljet me ngrohje
SDM Moduli diagnostikues i ndjeshmërisë (ajrbagët)
S BAND/ ONSTAR Audio, OnStar
ABS3 Sistemi kundër frenave 3
PYZË Prizë ndihmëse elektrik
LTR Çakmak
MIR Pasqyra
DLC Konektori i lidhjes së të dhënave
VENTA CNSTR Venti i kutisë
VENDET HTD Ndeshjet me ngrohje
PLR Tërheqësi i siguresave
Reletë
SHFRUGIMI I PASME Defoguesi i pasmë
Solenoid AIR

(TURBO: COOL FAN 2) AIR Solenoid (L61)/Engine Coo ling Fan 2 (LNF) COOL FAN2 Tifoma e ftohjes së motorit 2 WPR HI/LO Xhama e përparme Fshirës me shpejtësi të lartë/të ulët CRNK Starter FETESOR 2

(TURBO: COOL FANS) Tifoma e ftohjes së motorit (L61, LE5)/ Tifozët e ftohjes së motorit (LNF) TIRBOTA: FOTOS 1 Tifoma e ftohjes së motorit 1 POMPA KARBURANTI Pompa e karburantit WPRAKTIV/FIKUR Fshirësja e xhamit të ndezur/fikur Tifomat e ftohjes së motorit Tifozët e ftohjes së motorit PWR /TRN Treni i fuqisë POMPA AJRI Pompë AIR Klima e ajrit CLTCH Tufë e ajrit të kondicionuar CHMSL Llambë ndaluese e montimit të lartë në qendër SOL AIR/ AFTERCOOL Solenoid AIR (L61, LE5), Ftohës pasues (L4) RUN/CRNK Run, Crank

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.