Siguresat Suzuki Swift (2011-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Suzuki Swift të gjeneratës së tretë, prodhuar nga 2011 deri në 2017. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Suzuki Swift 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 , 2016 dhe 2017 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Suzuki Swift 2011-2017

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Suzuki Swift është siguresa #9 në kutinë e siguresave të panelit të instrumentit.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e shoferit).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve <1 6>
Ampi Përshkrimi
1 30 A -
2 20 A Kohëmatësi i dritares elektrike
3 20 A Bllokimi i timonit
4 20 A Defoktor i pasmë
5 20 A -
6 15 A -
7 10 A -
8 7,5 A Sinjali i nisjes
9 15 A ACC-2 (priza aksesore)
10 30 A Dritarja e energjisë
11 10 A Rrezik
12 7.5 A BCM
13 15A Bobina e ndezjes
14 10 A Moduli i kontrollit ABS
15 15 A ACC (aksesor)
16 10 A -
17 15 A Bor
18 10 A Stop light
19 10 A Air bag
20 10 A Drita rezervë
21 15 A Fshirës / rondele
22 25 A Fshirëse e përparme
23 7.5 A Drita e kupolës
24 - Bosh
25 7.5 A RR llamba e mjegullës
26 - Bosh
27 7.5 A Sinjali i ndezjes-1
28 15 A Radio 2
29 10 A
30 15 A Radio
31 10 A Landra e pasme
32 20 A D/L
33 7.5 A
34 10 A Metër
35 7.5 A Sinjali i ndezjes-2
36 20 A

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Amp Përshkrimi
1 80 A FL5
2 50A FL4
3 100 A FL3
4 100 A FL2
5 100 A (benzinë)

120A (naftë)

FL1
5* 100A FL6 (DIESEL)
6 50 A Çelësi i ndezjes -2
7 7.5 A ECM
8 15 A Rele CVT
9 20A FIP (DIESEL)
10 10 A kompresor ajri
11 15 A FI (PETROL)
12 30A FI (DIESEL)
13 60 A Timoni me energji elektrike
14 30 A Ventilator i radiatorit
15 40A ABS 1 ose i pa perdorur
16 30 A Tifoma e ventilatorit
17 30 A Motori i nisjes
18 40 A ose 30 A Motor ABS ose pompë T/M (AGS)
19 30 A Accessor
20 10A T/M (AGS)
21 15A / 25 A Drita e kokës
22 25 A Moduli i kontrollit ABS
23 15A / 25 A Drita e kokës
24 20 A Drita e përparme e mjegullës
25 7.5 A T/M 2 (AGS)
26 40 A Çelësi i ndezjes
27 7.5 A Sinjali i nisjes
28 15 A Far(Majtas)
29 15 A Fare (djathtas)
30 Blosh
31 Bosh
32 20 A INJ DRV (DIESEL)
33 10 A FI 2 ( DIESEL)
34 I pa përdorur

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.