Siguresat Mitsubishi Grandis (2003-2011).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Mitsubishi Grandis MPV me madhësi të mesme është prodhuar nga viti 2003 deri në vitin 2011. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Grandis 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010 dhe 2011 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilit siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Grandis 2003-2011

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Mitsubishi Grandis janë siguresa #9 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve dhe #7 në siguresën e ndarjes së motorit Kutia.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në panelin e instrumenteve (në anën e shoferit), prapa kapakut ( ose ndarjen e magazinimit).

Diagrami i kutisë së siguresave

Mjetet me timon të majtë

Djathtas -automjetet me drejtim dore

Caktimi i siguresave ne ndarjen e pasagjereve
Funksioni Ampi
1 Bobina e ndezjes 10
2 Matësi 7.5
3 Llamba e pasme 7.5
4 Kontrolli i lundrimit 7.5
5 Rele 7.5
6 Pasqyrë e dyerve me ngrohje 7.5
7 Fshirëse e xhamit 30
8 Kontrolli i motorit 7.5
9 Accessorprizë 15
10
11 Pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme 7.5
12 Kontrolli i motorit 7.5
13
14 Fshirëse xhami të pasmë 15
15 Bllokimet e dyerve qendrore 15
16 Mjegulla e pasme llambë 10
17
18
19 Ngrohës 30
20 Shkarkues i xhamit të pasmë 30
21 Sunroof 20
22 Sedilja me ngrohje 20
23 Klima e pasme 20
24 Starter 10
25 Sigur rezervë 30
26 Sigur rezervë 20
27 Sigura rezervë 30

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Benzine

Diesel

Diagrami i kutisë së siguresave am

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Funksioni Ampi
1 Benzina: —
1 Naftë: Bateri 60
2 Benzina: Motori i ventilatorit të radiatorit 50
2 Naftë: Motori i ventilatorit të radiatorit 40
3 Frena kundër bllokimitsistemi 30
4 Sistemi i frenave kundër bllokimit 40
5 Sistemi elektrik i dritareve 40
6 Llambat e përparme të mjegullës 15
7 Benzina: Furnizimi me rrymë AC, priza shtesë 15
7 Diesel: Prizë shtesë 15
8 Bor 10
9 Benzina: Kontrolli i motorit 20
9 Diesel: Kontrolli i motorit 10
10 Klimën e kondicionuar 10
11 Stop llambat 15
12 Benzina: bori, fshirëse fshirëse 15
12 Naftë: —
13 Benzinë: Alternator 7.5
13 Diesel: Starter 25
14 Paralajmërimi i rrezikut 10
15 Benzina: Transmision automatik 20
15 Naftë: —
16 Fandi i lartë (djathtas) 1 0
17 Farni i gjatë (majtas) 10
18 Rrezi i ulët i fenerit (djathtas) 10/20
19 Farri i ulët (majtas) 10 /20
20 Landra e pasme (djathtas) 7.5
21 Llamba e pasme (majtas) 7.5
22 Prapalart 15
23 Radio 10
24 Pompa e karburantit 15
25 Benzina: dera e pasme elektrike
25 Naftë: —

Kuti siguresash shtesë (naftë)

Funksioni A
1 Tifozi i kondensatorit 30
2 Kontrolli i motorit 30
3 Flaps kontrolli 10
4 Rele me shkëlqim 10
5 Blloku i valvulave 10
6 Imobilizator 7.5
7 Tubacion ngrohje 10

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.