Siguresat Honda Fit (GE; 2009-2014).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë Honda Fit (GE), prodhuar nga 2009 deri në 2014. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Honda Fit 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 dhe 2014 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Honda Fit 2009-2014

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Honda Fit është siguresa #13 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave vendndodhja

Siguresat e automjetit gjenden në dy kuti siguresash.

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e brendshme e siguresave është prapa panelit.

Për të hyrë në të, tërhiqeni kapakun e siguresave drejt jush. Vendndodhja e siguresave tregohet në etiketën në panelin anësor.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave nën kapuç është në terminali pozitiv i baterisë.

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në Ndarja e pasagjerëve
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 10 A Rezervimi
2 (7.5 A) TPMS (nëse është i pajisur)
3 20 A Dritarja elektrike e shoferit
4 I pa përdorur
5 10 A Drita rezervë
6 10 A SRS
7 (10A) SOL i transmisionit (nëse është i pajisur)
8 7.5 A SRS
9 (20 A) Drita e mjegullës (nëse është e pajisur)
10 7.5 A A/C (nëse është e pajisur)
11 7.5 A ABS/VSA (nëse është e pajisur)
12 10 A ACG
13 20 A Priza ACC
14 7.5 A Kyçja e tastit/Radio
15 7.5 A Drita e ditës
16 10 A Fshirëse e pasme
17 20 A Dritarja e përparme me energji elektrike e pasagjerit
18 20 A Dritarja elektrike anësore e pasagjerit
19 20 A Dritarja e pasme me energji elektrike nga ana e shoferit
20 15 A Pompa e karburantit
21 15 A Rondele
22 7.5 A Metër
23 10 A Rrezik
24 10 A Stop/Horn
25 I pa përdorur
26 10 A LAF
27 (30 A) Bllokimi kryesor i derës (Nëse është e pajisur)
28 20 A Feneri kryesor
29 10 A Drita e vogël
30 30 A Motori i ventilatorit kryesor
31 Jo i përdorur
32 10 A Djathtas fener i ulët Rrezi
33 15 A IGSpirale
34 10 A Fareni i majtë i poshtëm
35 (15 A) Bllokimi i derës (nëse është i pajisur)
36 (15 A) Bllokimi i derës (nëse pajisur)
37 30 A ABS/VSA FSR (nëse është e pajisur)
38 (15 A) Bllokimi i derës (nëse është i pajisur)
39 15 A IGP
40 E pa përdorur
41 I pa përdorur
42 Jo i përdorur
43 (7,5 A) Tufë MG
44 7,5 A STS
45 Nuk është përdorur
46 Nuk është përdorur
47 (30 A) Motori i ventilatorit të nëndheshëm
48 10 A Rrezja e lartë e fenerit të majtë
49 (15 A) Bllokimi i derës (nëse është i pajisur)
50 (15 A) Bllokimi i derës (nëse është i pajisur)
51 10 A Rrezja e lartë e fenerit të djathtë
52 15 A DBW
53 Nuk përdoret
54 20 A Shkrumbues i pasmë (nëse është i pajisur)
55 10 A Pasqyrë me ngrohje (nëse është e pajisur)
56 30 A Fshirëse e përparme
57 30 A Motor ventilator
58 30 A Motor ABS/VSA (nëse është i pajisur)
59 20 A 30 A E pasmeDefogger
60 50 A / 40 A IG Kryesor/Opsion Kryesor
61 30 A Radio
62 Nuk përdoret

Ndarja e motorit (në bateri)

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (në bateri)
Amper. Qarqet e mbrojtura
100 A Bateria
70 A EPS
20 A Bori/Rrezik

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.