Siguresat dhe reletë Pontiac Vibe (2003-2008).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Pontiac Vibe të gjeneratës së parë, të prodhuar nga 2003 deri në 2008. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Pontiac Vibe 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 dhe 2008 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitjen e siguresave) dhe stafetën.

Struktura e siguresave Pontiac Vibe 2003-2008

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Pontiac Vibe janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve - shikoni siguresat "AM1", "INV", "P /POINT" dhe "CIG".

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e majtë).

Diagrami i kutisë së siguresave

2003-2004

2005-2008

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Emri Përshkrimi
TAIL Llambat e parkimit të përparmë, llambat e pasme, llambat e targave, dritat e panelit të instrumenteve, Sistemi i kontrollit të motorit
OBD Sistemi diagnostikues në bord
Fshirëse Fshirëset e xhamit
P/W Windows energjetik
AM2 Sistemi i karikimit, Sistemi i jastëkëve të ajrit, Sistemi startues, Kontrolli i motorit
STOP Stop llambat, CHMSL, Sistemi i kontrollit të motorit, Frenat kundër bllokimit, kontrolli i lundrimit
DOOR Bllokimet elektrike të dyerve, xhami ngritësBllokim
AM1 Çakmak, Matës, ECU-IG, Fshirës, ​​Fshirës i pasmë, Siguresa rondele
ECU- IG Cruise Control, Frenat kundër bllokimit, Sistemi i Parandalimit të Vjedhjes, Sistemi i Kontrollit Automatik të Transmisionit, Ventilator Elektrik i Ftohjes
RR Fshirës Fshirës i xhamit të pasmë , Pastrues i dritares së pasme
A/C Klima
INV Priza elektrike
P/POINT Priza elektrike
ECU-B Llambat e ditës
CIG Çakmakja, Pasqyrat e pasme me energji elektrike, Priza elektrik, Sistemi Audio, Sistemi i Kontrollit Automatik të Transmisionit
GAUGE Matës dhe njehsorë, llamba rezervë, sistem karikimi, bravë elektrike të dyerve, dritare me energji elektrike, çati dielli, kondicioner, kontroll i lundrimit
WASHER Ronde e xhamit
M-HTR/DEF 1-UP Sistemi i kontrollit të motorit
HTR 2005-2008: Ajri Sistemi i kondicionimit
DEF 2005-2008: Dritarja e pasme D efogger, siguresa M-HTR/DEF 1–UP
POWER 2005-2008: Dritare elektrike, çati elektrike e hënës

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit
Emri Përdorimi
Zbrazët Jo I perdorur
SPARE RezervimiSiguresa
ETCS Sistemi elektronik i kontrollit të mbytjes
ABS NO. 2 Sistemi antibllokues i frenimit (pa sistem të kontrollit të qëndrueshmërisë)
FAN RDI Tifoz elektrik ftohës
ABS NR. 1 Sistemi kundër bllokimit të frenave (me sistem të kontrollit të qëndrueshmërisë)
FOG Llambat e përparme të mjegullës
EFI2 Sistemi i injektimit me shumë porta të karburantit/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta sekuenciale, Sistemi i kontrollit të shkarkimeve
EFI3 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte , Sistemi i kontrollit të shkarkimeve
HEAD MAIN Fandi i djathtë, Siguresat e fenerit të majtë
ALT-S Sistemi i karikimit
EFI Sistemi elektronik i injektimit të karburantit
RREZIK Llambat e sinjalizuesit, emergjenca Flasher
HORN Horn
DOME Dritat e brendshme, matësat dhe njehsorët, sistemi audio, Sistemi i hyrjes pa çelës në distancë, sistemi i navigimit (nëse është i pajisur)
MAIN Sistemi i nisjes, siguresa AM2
AMP Sistemi audio
MAYDAY OnStar System
ALT ABS NO.1 , ABS NO.2, RDI FAN, MJEGUG, Ngrohës, AM1, FURQI, DERË, ECU-B, BISHT, STOP, P/POINT, INV, OBD Siguresat, Sistemi i karikimit
HEAD RH Fandi i djathtë, Llamba treguese e rrezeve të gjata të fenerit
KOKA LH Majtas-Feneri i dores
Rele
M/G M/G
KOKA Farezat
DIMMER Zbutës i fenerit
BORË Bori
FAN NR. 2 Sistemi i ventilatorit të ftohjes
FAN NR. 1 Sistemi i ventilatorit të ftohjes
EFI Sistemi elektronik i injektimit të karburantit
FOG Llambat e mjegullës

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.