Siguresat Suzuki Swift (2017-2019..).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Suzuki Swift të gjeneratës së katërt, i disponueshëm nga 2017 deri më sot. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Suzuki Swift 2017, 2018 dhe 2019 , do të merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) .

Struktura e siguresave Suzuki Swift 2017-2019…

Sigura e çakmakut (priza elektrike) në Suzuki Swift është siguresa #32 "ACC2" në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën paneli i instrumenteve (në anën e majtë).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Emri Amp Përshkrimi
1 P/W 30A Power Windows
2 MTR 10A Metër
3 IG 15A ndezja
4 IG1 SIG2 5A Timoni me energji elektrike
5 SHIFT 20A Nuk përdoret
6 S/R 20A Nuk përdoret
7 I pa përdorur
8 D/L 20A Bllokuesi i derës
9 STL 15A TimoniLock
10 HAZ 10A Rrezik
11 A-STOP 5A Kontrolluesi i motorit
12 RR FOG 10A Llamba e pasme e mjegullës
13 ABS 5A ABS/ESP
14 S/H 15A Ngrohës sediljeje
15 IG1 SIG3 5A Kamera
16 DOME2 10A Drita e brendshme
17 DOME 5A Metër
18 RADIO 15A Radio
19 VAZHDIM 5A Nuk përdoret
20 KEY2 5A Çelësi i ndezjes
21 P/WT 20 A Funksioni i kohëmatësit të dritares së energjisë
22 KEY 5A Çelësi i ndezjes
23 HORN 15A Bori
24 BISHT 5A Landa e pasme majtas (Me sistem automatik ndriçimi)
25 BISHT 10A Landra e pasme majtas dhe ri ght (Pa sistemin e dritave automatike)

Llamba e pasme djathtas (Me sistemin e dritave automatike)

26 A/B 10A Airbag
27 IG1 SIG 10A Ndalesa në boshe ose BCM
28 Prapa 10A Drita e pasme
29 ACC3 5A I pa përdorur
30 RR DEF 20A PrapaDefogger
31 MRR HTR 10A Ngrohës i pasqyrës së dyerve
32 ACC2 15A Presë e aksesorëve
33 ACC 5A Radio
34 WIP 10A Fshirëse e pasme
35 IG2 SIG 5A Flower Ventilator
36 WASH 15A Motor rondele
37 FR WIP 25A Fshirëse e përparme
38 STOP 10A Drita e frenave

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresat në ndarjen e motorit
Emri Amp Përshkrimi
1 ST 30A Starter
2 BLW 30A Flower ventilator
3 BTRY 40A Rele box #2
4 ABS MOT 40A Motor ABS
5 I GN 40A Ndezja
6 B/U 30A Rezervë
7 SUB BAT 30A Nën bateri
8 ABS SOL 25A SOlenoid ABS
9 H/LL 15A Fare (majtas)
10 H/LR 15A Fare (djathtas )
11 RDTR 40A(1.0L)

30A (1.2L) Tifoma e radiatorit 12 FR FOG 20A Llamba e përparme e mjegullës 13 CPRSR 10A Kompresori 14 IGN2 50A Ndezja 2 15 T/M 15A Kontrolluesi AT/CVT 16 FI 30A (1.0L)

15A (1.2 L) Injektor i karburantit 17 F/P 20A (1.0L) Pompa e karburantit 17 POMPA T/M 15A (1.2L) Pompa elektrike e vajit 18 ST SIG 5A Kontrolluesi i motorit 19 INJ DRV 20A (1.0L) Injektor i karburantit 20 FI 10A (1.0L) Injektor i karburantit 21 H/L HI 25A Fareni 22 H/L HI R 15A Fare (djathtas ) 23 H/L HI L 15A Fare (majtas) 24 P/S 60A Timoni me energji elektrike

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.