Siguresat Subaru Crosstrek / XV (2018-2019…).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e dytë Subaru XV Crosstrek, i disponueshëm nga 2018 deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Subaru XV Crosstrek 2018 dhe 2019 , do të merrni informacion për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresa (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Subaru Crosstrek / XV 2018-2019…

Sigara e çakmakut (priza elektrike) në Subaru Crosstrek / XV janë siguresat #2 (SEAT/H) dhe #7 (PRIZË 12V) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i instrumenteve

Kutia e siguresave ndodhet në panelin e instrumenteve prapa kapakut në anën e shoferit

Ndarja e motorit

Diagramet e kutisë së siguresave

2018, 2019

Paneli i instrumenteve

Detyra i siguresave në panelin e instrumenteve
Vlerësimi i amplifikatorit Qarku
1 E zbrazët
2 20A SEDILJA CIGARE/H
3 7.5A IG A-1
4 15A AUDIO NAVI<2 7>
5 15A IG B-2
6 Bosh
7 15A PRIZË 12V
8 15A A/C IG
9 7.5A ACC
10 7.5A IGB-1
11 Bosh
12 Bosh
13 7.5A IG A-3
14 7.5A NJËSIA +B
15 7.5A METER IG
16 Bosh
17 7.5A Pasqyra
18 7.5A LAMP IG
19 10A IG A-2
20 10A SRS AIR BAG
21 Bosh
22 15A STRG/H
23 10A DRL
24 Bosh
25 E zbrazët
26 10A REZERVO
27 Bosh (2018)

10A (2019) Zbrazët (2018 )

A/C +B (2019) 28 20A TRAIL R.FOG 29 Bosh 30 Bosh 31 Bosh 32 7.5A ILLUMI 33 7.5A KEY SWA 34 Bosh 35 Bosh 36 7.5A KEY SW B 37 7.5A STOP 38 7.5A PAMJA E SYRIVE

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Ampvlerësimi Circuit
1 7.5A HORN 2
2 7.5A BORË 1
3 15A H/L LO RH
4 15A H/L LO LH
5 7.5A (2018)

Bosh (2019) ACTGS (2018) 6 10A H/L HI RH 7 10A H/L HI LH 8 10A BISHT 9 10A ODS 10 7.5A OBD 11 7.5A PU B/UP 12 30A JB-B 13 15A RREZIK 14 20A KARBURANTI 15 7.5A D-OP+B 16 10A MB-B 17 15A D/L 18 10A VKM 19 20A TCU 20 7.5A CVT SSR 21 15A SPIRALA IG 22 10A AVCS<2 7> 23 10A E/G2 24 Bosh 25 Bosh 26 20A O2 HTR 27 15A E/G1 28 E zbrazët 29 30A REZERVË 30 25A R.DEF 31 20A AUDIO 32 30A VDC SOL 33 25A FAN KRYESOR 34 25A SUB FAN 35 10A DEICER 36 15A F. MJEGRULL (2018)

F. FOG, AGS (2019) 37 15A FLOWER 38 15A BLOWER 39 Bosh 40 30A F. Fshirëse 41 15A F. WASH 42 15A R. Fshirës 43 Bosh 44 Bosh

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.