Siguresat Honda Accord Hybrid (2005-2006).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e shtatë Honda Accord Hybrid, prodhuar nga 2005 deri në 2007. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Honda Accord Hybrid 2005 dhe 2006 , merrni informacione rreth vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Honda Accord Hybrid 2005-2006

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Honda Accord Hybrid janë siguresat #9 (Feza e Përparme e Aksesorit) dhe #34 (Priza e Aksesorit të Pasëm) në kutinë e siguresave të ndarjes së pasagjerëve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e brendshme e siguresave ndodhet në anën e poshtme të majtë të shoferit.

Për ta hequr kapakun e kutisë së siguresave, tërhiqeni drejt jush dhe nxirreni nga menteshat e tij.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave nën kapuç ndodhet pranë pjesa e pasme e ndarjes së motorit në anën e shoferit.

Diagramet e kutisë së siguresave

ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 15 A Drejtimi me tel
2 15 A Mbijalja e ndezjes
3 10 A Drita e ditës
4 15 A Ngrohës Laf
5 10 A Radio
6 7.5 A E brendshmeDrita
7 10 A Drita rezervë
8 20 A Bllokimi i derës
9 20 A Priza e përparme e aksesorëve
10 7.5 A OPDS
11 30 A Fshirëse
12 Nuk është përdorur
13 I pa përdorur
14 20 A Sedilja elektrike e shoferit (rrëshqitës)
15 20 A Sedilja me ngrohje
16 20 A Sedilja elektrike e shoferit (e shtrirë)
17 Nuk është përdorur
18 15 A ACG
19 15 A Pompë karburanti
20 10 A Rondele
21 7.5 A Metër
22 10 A SRS
23 7.5 A IGP
24 20 A Dritare elektrik (e pasme majtas)
25 20 A Dritarja e energjisë (Djathtas pasme)
26 20 A Dritare e energjisë (Passeng er)
27 20 A Power Window (Driver)
28 20 A Çatia hënore
29 7.5 A A/C hibride
30 7.5 A A/C
31 Jo Përdorur
32 7.5 A ACC
33 I pa përdorur
34 20 A Aksesi i pasmëPrizë
35 7.5 A STS
36 15 A ACM
37 10 A IMA

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 10 A Fareni i majtë i ulët
2 30 A Spirale e pasme e shkrirësit
3 10 A Fareni i majtë Hi
4 15 A Drita e vogël
5 10 A Fare e djathtë Përshëndetje
6 10 A Djathtas Fener i ulët
7 7.5 A Rezervimi
8 15 A FI ECU
9 20 A Tifoz i kondensatorit
10 Jo i përdorur
11 30 A Tifoz ftohës
12 7.5 A MG. tufë
13 15 A Bori, ndalo
14 40 A Shkrirës i pasmë
15 40 A Rikthim, ACC
16 15 A Rrezik
17 30 A Motor VSA
18 40 A VSA
19 40 A Opsioni (Mpirja e ndezjes, DRL (Kanada))
20 40 A Opsioni (Sediljet me energji elektrike, Ngrohësit e sediljeve)
21 40 A NgrohësMotori
22 120 A Bateria
22 70 A EPS
23 50 A + B IG1 kryesore
23 50 A Kryesore e dritares së energjisë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.