Siguresat Acura RSX (2002-2006).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Makina kompakte Acura RSX është prodhuar nga viti 2002 deri në vitin 2006. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Acura RSX 2002, 2003, 2004, 2005 dhe 2006 , merrni informacione për vendndodhjen e panelet e siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Acura RSX 2002-2006

Sigurat e çakmakut / prizës elektrike në Acura RSX janë siguresat №18 (Priza e rrymës shtesë) dhe №3 (Priza e rrymës së aksesorëve të pasmë, vetëm modelet amerikane) në ndarjen e pasagjerëve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

ndarja e pasagjerëve

Kutia e brendshme e siguresave është poshtë kolonës së drejtimit.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave nën kapuç ndodhet në ndarjen e motorit pranë baterisë .

Diagramet e kutisë së siguresave

2002, 2003, 2004

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2002, 2003, 2004)
Nr. Qarqet e mbrojtura
1 Mpirja e ndezjes
2 Ngrohës Laf
3 Vendi gjatë ditës Dritat (vetëm modelet kanadeze)
4 ACG (IG)
5 Jo i përdorur
6 Rele dritarja e energjisë
7 Çatia e hënës
8 Radio
9 Fshirëse e pasme
10 Matësipanel
11 ABS
12 Dritat e ditës (vetëm modelet kanadeze)
13 SRS
14 Power Mirror
15 Atoparlant bas (vetëm tipi-S)
16 Sedilje me ngrohje (vetëm modelet kanadeze)
17 Pompa e karburantit
18 Priza e rrymës aksesore
19 Sinjal rrotullues
20 Fshirëse e përparme
21 Nuk përdoret
22 Dritarja elektrike e përparme e pasagjerit
23 Dritarja elektrike e shoferit
24 Jo i perdorur
25 I pa perdorur

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2002, 2003, 2004)
Nr. Qarqet I mbrojtur
1 Tifoz i kondensatorit
2 Drita e vogël
3 Drita e brendshme
4 Tifoz ftohës
5 Rrezik
6 FI ECU
7 Bor, Stop
8 ABS (F/S)
9 Rezervimi
10 Motor ABS
11 Demister i pasëm
12 Motor ngrohës
13 Power Window
14 Opsion
15 Fareni i majtë
16 DeraBllokohet
17 Fareni djathtas
18 Jo i perdorur
19 Bateria e siguresës kryesore
20 Ndezja e siguresës kryesore
21 -25 Sigur rezervë

2005, 2006

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2005, 2006)
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 15A Ngrohës i ndezjes
2 20A Ngrohës Laf
3 10A Dritat e ditës (vetëm modelet kanadeze) / Priza elektrike e aksesorëve të pasmë (vetëm modelet e SHBA)
4 10A ACG (IG)
5 Jo E përdorur
6 7.5A Rele dritarja e energjisë
7 20A Moonroof
8 7.5A Radio
9 10A Fshirëse e pasme
10 7.5A Paneli matës
11 7.5A ABS
12 7.5A Dritat e ditës (vetëm modelet kanadeze)
13 10A SRS
14 10A Pasqyra e fuqisë
15 20A Atoparlant bas (vetëm tipi-S)
16 20A Sedilje me ngrohje ( Vetëm modelet kanadeze)
17 15A Pompa e karburantit
18 15A AksesorPriza e rrymës
19 7.5A Sinjal i kthesës
20 20A Fshirëse e përparme
21 Jo e përdorur
22 20A Dritarja elektrike e përparme e pasagjerit
23 20A Dritarja elektrike e shoferit
24 Jo i perdorur
25 I pa perdorur

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2005, 2006)
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 30 A Tifoz i kondensatorit
2 10 A Drita e vogël
3 7,5 A Drita e brendshme
4 20 A Tifoz ftohës
5 10 A Rrezik
6 20 A FI ECU (ECM/ PCM)
7 15 A Bor, Stop
8 20 A ABS (F/S)
9 7.5 A Rezervimi
10 30 A Motor ABS
11 40 A Demister i pasëm
12 40 A Motor ngrohës
13 40 A Dritarja e energjisë
14 30 A Opsion
15 20 A Majtas Feneri
16 15 A Bllokim dere
17 20 A Fareni i djathtë
18 JoE përdorur
19 100 A Bateria e siguresës kryesore
20 40 A Ndezja e siguresës kryesore
21-25 siguresa rezervë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.