Siguresat Alfa Romeo Giulia (952; 2017-2019..)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Makina kompakte ekzekutive Alfa Romeo Giulia (Tipi 952) është në dispozicion nga viti 2016 e deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Alfa Romeo Giulia 2017, 2018 dhe 2019 , do të merrni informacion për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Alfa Romeo Giulia 2017-2019..

Çakmaku / Siguresa e prizës elektrike në Alfa Romeo Giulia është siguresa №F22 në ndarjen e bagazhit.

Kutia e siguresave nën dërrasën e pasagjerit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Për të hyrë, veproni si më poshtë:

Lësho butonat në dërrasë të këmbës

Lësho grepa në tabela

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave nën dërrasën e këmbës së pasagjerit
AMPERAGE FUNKSIONI
F33 25 Xhama e përparme elektrike (ana e shoferit)
F34 25 Xhama e përparme elektrike (ana e pasagjerit)
F36 15 Sistemi Furnizim për Connect (Sistemi i Informacionit dhe Argëtimit), Klimë ate Sistemi i kontrollit, Alarmi, palosja e pasqyrës së derës me energji, sistemi EOBD, porta USB
F38 20 Pajisja e bllokimit të sigurt (zhbllokimi i derës nga ana e shoferit - nëse është e pajisur), dyert hapen. Kyçja qendrore
F43 20 Pompa e larjes së xhamit
F47 25 PrapaDritarja e majtë elektrike
F48 25 Xhama elektrike e pasme djathtas
F94 15 Spireja e ngrohësit të xhamit të pasmë, çakmaku

Kutia e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Për të hyrë, veproni si më poshtë:

1) Ngrini kapakun e dhomës së bagazhit.

2) Hiqni kapakun e njësisë së kontrollit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në bagazh
AMPERAGE FUNKSIONI
F1 40 Moduli i grepit tërheqës ( TTM)
F8 30 Sistemi Hi-Fi
F17 7.5 KL15/a Rimbushje USB (C070)
F21 10 l-Drive / USB / Porta AUX
F22 20 KL15/a prizë 12V (R053)

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.