Siguresat Opel/Vauxhall Combo C (2001-2011).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë të Opel Combo (Vauxhall Combo), prodhuar nga 2001 deri në 2011. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Opel Combo C 2010 dhe 2011 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Opel Combo C / Vauxhall Combo C 2001-2011

Përdoren informacione nga manualet e pronarit të 2010-2011. Vendndodhja dhe funksioni i siguresave në makinat e prodhuara më parë mund të ndryshojnë.

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Opel Combo C është siguresa #25 në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit pranë rezervuarit të zgjerimit të ftohësit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Qarku
1 Njësia qendrore e kontrollit
2 Njësia e kontrollit të motorit
3 Instrumentet, ekrani i informacionit, çelësi i dritave, boria, llambat paralajmëruese të rrezikut, imobilizuesi
4 Pajisjet tërheqëse, dritat e targave
5 dritarja elektrik (majtas)
6 -
7 -
8 Starter
9 Sistemi i injektimit të karburantit, pompë karburanti, ngrohës i palëvizshëm
10 Bor
11 Kontrolli qendrornjësia
12 Afishimi i informacionit, sistemi infotainment
13 Sistemi i alarmit kundër vjedhjes
14 Pasqyrat e jashtme
15 Sistemi i larjes së xhamit
16 Drita e mirësjelljes
17 Njësia qendrore e kontrollit
18 -
19 Dritarja e energjisë (djathtas)
20 Kontrolli qendror njësi, imobilizues
21 -
22 -
23 Fshirëset e xhamit
24 Sistemi info-argëtues, ekrani i informacionit, çelësi i dritave, llamba e mirësjelljes, instrumentet, EPS
25 Dritat e pasme, çakmaku, priza elektrike
26 Ngrohës sediljeje (djathtas)
27 Ngrohës sediljeje (majtas)
28 ABS
29 Fshirësja e xhamit të pasmë
30 Njësia e kontrollit të motorit
31 Sistemi i ajrit të kondicionuar
32 ABS, transmision manual i automatizuar, airbag
33 Kontrolli i motorit
34 Ngrohës filtri me naftë
35 Dritaret energjetike, sistemi Infoargëtues
36 Rrezja e ulët (majtas)
37 Rrezi i ulët (djathtas)
38 Drita e pasme majtas, drita e majtë parkimi
39 Drita e pasme djathtas, parkimi djathtasdrita
40 Drita e frenave
41 Drita e mjegullës
42 Drita e pasme e mjegullës
43 Rrezja e lartë (majtas)
44 Rrezet e gjata (djathtas)
45 Tifoja e ventilimit
46 Njësia e kontrollit të motorit
47 Xhama e pasme me ngrohje
48 Nisja
49 EPS
50 ABS
51 Motori i benzinës: transmision manual i automatizuar Motori dizel: njësia e kontrollit të motorit
52 Tifoma e radiatorit
53 Tifoma ftohëse, sistemi i kondicionimit
54 Transmetim manual i automatizuar

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.