Siguresat Isuzu Oasis (1996-1999).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Minibus Isuzu Oasis u prodhua nga viti 1996 deri në 1999. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Isuzu Oasis 1996, 1997, 1998 dhe 1999, merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni rreth caktimi i secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Isuzu Oasis 1996-1999

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet në anën e shoferit poshtë panelit të instrumenteve. Rrotulloni çelësin për të hapur kapakun.

Ndarja e motorit

Kutia kryesore e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit në anën e pasagjerit. Për ta hapur, shtypni skedën siç tregohet. Makinat e pajisura me ABS kanë një kuti shtesë siguresash në ndarjen e motorit në anën e djathtë.

Diagramet e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të ndarjes së pasagjerëve

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të ndarjes së pasagjerëve
Amp Përshkrimi
1 10 Momenti i matësit, sinjali i kthesës/releja e rrezikut, ora, stafeta e kundërt NT, solenoidi i kyçjes së ndërruesit.

Njësia e kontrollit të integruar 2 15 rele kryesore PGM-FI

Njësi SRS (VA) 3 10 Njësi SRS (VB) 4 15 Alternatori, njësia ELD, sistemi i kontrollit të lundrimit, PCM 5 15 Distributor 6 10 Fshirës/larëse xhamashmotorët, rele motori i fshirësit të xhamit, stafetë fshirëse me ndërprerje, stafetë të larta/të ulëta të fshirësit të xhamit

Njësi e integruar e kontrollit 7 7.5 Aktivizuesi i pasqyrës elektrike, njësia e kontrollit ABS

Lidhës opsional (C909) 8 7.5 Paneli i kontrollit të ngrohësit, motori i kontrollit të riqarkullimit, motori i kontrollit të modalitetit, rele i tufës së kompresorit të kondicionerit, termostati i kondicionerit, çelësi i njësisë së pasme të ajrit të kondicionuar, motori i pasëm i ventilatorit të njësisë së ajrit të kondicionuar 9 7.5 Releja kryesore PGM-FI, PCM 10 7.5 Njësia e kontrollit të dritave të ditës (Kanada ) . 11 7.5 Rele çakmak

Lidhës opsional (C908) 12 10 Reletë e çatisë së diellit (SHBA), motorë fshirëse/larëse të xhamit të pasmë, stafetë e dritareve elektrike • Sigurat rezervë

Kutia kryesore e siguresave të ndarjes së motorit

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit
Amp Përshkrim
1 5 100 Bateria, shpërndarja e energjisë
16 50 Çelësi i ndezjes (BAT)
17 40 Motor ventilator
18 40 Motori i fshirësit të xhamave
19 15 Feneri i majtë, drita treguese e rrezeve të gjata
20 15 Fareni djathtas
21 20 Tifoz me radiatormotori
22 30 Defoktori i xhamit të pasmë
23 I papërdorur
24 20 Motori me energji elektrike të pasme djathtas
25 20 Motor i dritares elektrike të pasme të majtë
26 20 Xhama elektrike e përparme e pasagjerit motori
27 10 Njësia e kontrollit të dritave të ditës (Kanada)
28 20 Motori me energji elektrike i dritares së shoferit, njësia e kontrollit të dritares elektrike
29 30 Motori i çatisë së diellit (SHBA )
30 15 Bori, solenoid i kyçjes së çelësave, dritat e frenave
31 20 Motori me energji elektrike lart-poshtë sediljes së shoferit (SHBA)
32 15 Dritat e pultit, dritat e parkimit, dritat e pasme, dritat e targave
33 15 rele kryesore PGM-FI
34 20 Tufë e kompresorit të kondicionerit, ventilatori i kondensatorit, moduli i kontrollit të ventilatorit të radiatorit
35 10 Trefeja/releja e rrezikut
36 15 Çakmak, lidhës i lidhjes së të dhënave
37 7.5 Njësia e integruar e kontrollit, dritat e zonës së ngarkesës, dritat e tavanit, dritat e mirësjelljes, dritat e vëmendjes
38 20 Bllokuesi i derës pa çelës/energji njësia e kontrollit
39 7.5 PCM, ora, njësia audio

ABS Kutia e siguresave

Kutia e siguresave ABS
Amp Përshkrim
41 30 Motori i pompës ABS
42 7.5 Njësia e kontrollit ABS
43 20 Releja e motorit të pompës ABS, njësia e modulatorit ABS
44 Nuk përdoret
45 I pa përdorur

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.