Siguresat dhe reletë Oldsmobile Intrigue (2000-2002).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Sedani i madhësisë së mesme Oldsmobile Intrigue u prodhua nga viti 1998 deri në vitin 2002. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Oldsmobile Intrigue 2000, 2001 dhe 2002 , merrni informacion rreth vendndodhjes të paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitjen e siguresave) dhe stafetën.

Fushe Layout Oldsmobile Intrigue 2000-2002

Sigarja e çakmakut (priza e rrymës) në Oldsmobile Intrigue është siguresa #23 (CIGAR LTR, AUX POWER) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave të panelit të instrumentit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në anën e pasagjerit të pultit prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve <.Motori
Emri Përshkrimi
1 Bosh Jo i perdorur
2 SINJALI I MANIVEL BCM, GRUP CRANK - Grupi i panelit të instrumenteve, moduli i kontrollit të trupit, moduli i kontrollit të motorit
3 PASQYRË ME NXEHJE 2000: Pasqyrat e jashtme me ngrohje (nëse janë të pajisura)

2001-2002: Jo e përdorur

4 IGN 0: PCM CLUSTER, & BCM Trupi i panelit të instrumenteve, moduli i kontrollit të motorit, kontrolli i trupit
5 NUK PERDORUR Nuk përdoret
7 HVAC Motori i valvulës së temperaturës së ajrit, montimi i kontrollit HVAC, kutia solenoid, pasqyra e busullës
8 CRUISE Moduli i kontrollit të lundrimit
9 Bosh Jo i përdorur
10 Bosh Nuk përdoret
11 Bosh I pa përdorur
12 BTSI Sistemi i kontrollit automatik të kyçjes së ndërrimit të transaksit
13 Bosh Jo i perdorur
14 Boz Jo i perdorur
15 Bosh Jo i perdorur
16 SINJALET E KTHIMIT, LPS CORN Sinjalet e kthesës, llambat në qoshe
17 AIR BAG Sistemi i qeseve me ajër
18 CLUSTER Grupi i panelit të instrumenteve
19 Bosh Nuk përdoret
20 PCM, BCM, U/H RELAY Moduli i kontrollit të rrymës, moduli i kontrollit të trupit, ndezja/releja e nënshtresës
21 RADIO, HVAC, RFA CLUSTER, LIDHJA E TË DHËNAVE Radio, H Asambleja e kontrollit VAC, grupi i panelit të instrumenteve, moduli i hyrjes në distancë pa çelës, lidhësi i lidhjes së të dhënave, amplifikuesi Bose
22 BCM Moduli i kontrollit të trupit
23 CIGAR LTR, AUX POWER Fuqia ndihmëse, çakmaku, rënia e energjisë
24 INADV POWER BUS Pasqyrat e kota, Llambat e mirësjelljes së panelit të instrumenteve, ndarja e panelit të instrumenteveLlambat, llamba e mirësjelljes së bagazhit, llambat për mirësjellje dhe llamba leximi, pasqyrë e pasme me ndriçim I/S
25 NDRYSHUES CD /

RADIO AMP

2000: Ndryshuesi i diskut të fishekut

2001: Nuk përdoret

2002: Radio, amplifikator

26 I LARTË BLOWER Rele me ventilim të lartë
27 HAZARD Hazard switch
28 LAMPAT STOP Ndërprerësi i llambave
29 BYRAT E DERËVE Reletë e kyçjes së dyerve (të brendshme në Moduli i kontrollit të trupit) dhe stafeta e mbylljes së dyerve të shoferit të jashtëm
30 PASQYRA PUBLIKE Pasqyra me fuqi të majtë dhe të djathtë
31 SEDILJA ME NXEHËM RH Sedilja me ngrohje anash të pasagjerit
32 SEDILJA ME NXEHIM LH Sedilja me ngrohje nga ana e shoferit
33 Bosh I pa përdorur
34 ONSTAR 2000: Nuk është përdorur

2001-2002: Sistemi OnStar

35 Bosh Jo i perdorur
36 Boz I pa perdorur
37 RED STRG WHL ILLUM Ndriçimi i ndërprerësit të radios në timon
38 FRT PARK LPS Llambat e parkimit të përparmë, llambat anësore
39 LAMPAT E BISHTIT, LAMPAT LIC Llambat e pasme, llambat e lejes, llambat e pasme me shenjën anësore, Llambat anësore të pasme
40 DIMMING PANEL Paneli i instrumenteve që mund të zvogëlohetLlambat
41 Bosh Te pa perdorura
42 Fshirëse Fshirësi i fshirësit
43 POWER DROP Power Drop
44 RADIO, CRUISE 2000-2001: Radio, Kontrollet e radios së timonit, Çelësat e kontrollit të lundrimit

2002: Nuk është përdorur

45 Bosh Jo i perdorur
Ndërprerësit e qarkut:
46 Bosh Jo I perdorur
47 PWR WINDOWS, PWR SUNROOF Dritaret me energji elektrike, Sunroof Power
48 SHFRUGJA E PASME Shkruajtja e pasme
49 SEDILJET ENERGJIKE 2000: Sediljet me energji elektrike, Releja e dyerve me karburant

2001-2002: Sedilje me energji

50 Bosh Jo të përdorura

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia kryesore e siguresave ndodhet në anën e pasagjerit të automjetit. Një kuti siguresash shtesë (Blloku i siguresave të nënshtresës së shkarkimeve të Kalifornisë - nëse është i pajisur) ndodhet pranë njësisë kryesore.

Diagrami i kutisë së siguresave

Detyra i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit <>
Përshkrimi
Sigurat Maxi:
1 Tifozët e ftohjes
2 Manivelet
3 Sediljet me energji elektrike, mbytja e pasme, lirimi i bagazhit
4 Kontrollet HVAC,Ndezësi i rrezikut, CHMSL, moduli i kontrollit të trupit, ndalesa, pasqyrat elektrike
5 Kontrollet HVAC, pasqyra e busullës, kontrolli i lundrimit, llamba PRNDL, moduli i kontrollit të motorit (PCM)
6 Tifozët e ftohjes
7 Moduli i kontrollit të trupit, çakmaku, priza e rrymës shtesë , Ndërruesi i CD-ve të trungut, Sistemet audio, Sistemi i hyrjes pa çelës, grupi I/P, kontrollet HVAC
8 Sinjalet e kthesës, Sistemi i jastëkëve të ajrit, grupi I/P, Moduli i kontrollit të trupit, fshirëset e xhamit
Mini reletë:
9
12 Tifozët e ftohjes
13 Ndezja kryesore
14 Nuk përdoret
Mikro reletë:
15 Kompresor i kondicionimit
16 Bor
17 Llambat e mjegullës
18 I pa perdorur
19 Pompa e karburantit
M Siguresat ini:
20 Jo i përdorur
21 Generator
22 Moduli i kontrollit të rrymës
23 Kompresori i ajrit të kondicionuar
24 Jo i përdorur
25 Injektorë karburanti, ndezje elektronike
26 Solenoidi i transmisionit
27 Bori
28 KarburantiInjektor, ndezje elektronike
29 sensori i oksigjenit
30 Pajisjet PCM/Sensorët e emetimeve të motorit
31 Llambat e mjegullës
32 Faneri (ana e pasagjerit)
33 Çlirimi i bagazhit
34 Llamba parkimi
35 Pompa e karburantit
36 Farni (ana e shoferit)
37 ABS
38-43 Sigurat rezervë
Dioda Dioda e kompresorit të ajrit të kondicionuar
44 Tërheqësi i siguresave
Blloku i siguresave ndihmëse:
45 Pompë ajri
46 ABS (VALVE ABS)
47 ABS (MOTORI ABS)
48 Releja e pompës së ajrit

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.