Siguresat Mitsubishi Eclipse (4G; 2006-2012).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e katërt Mitsubishi Eclipse (4G), prodhuar nga 2006 deri në 2012. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Eclipse 2010, 2011 dhe 2012 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Eclipse 2006-2012

Përdoren informacione nga manualet e pronarit të 2010, 2011 dhe 2012. Vendndodhja dhe funksioni i siguresave në makinat e prodhuara në periudha të tjera mund të ndryshojnë.

Sigarja e çakmakut (priza elektrik) në Mitsubishi Eclipse është siguresa #16 (Prizë e energjisë) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet në anën e shoferit të panelit të instrumenteve, pas kapakut.

Ndarja e motorit

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit

Modelet 2.4 litra

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.