Siguresat KIA Picanto (TA; 2012-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e dytë KIA Picanto (TA), prodhuar nga 2012 deri në 2017. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të KIA Picanto 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe 2017 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave KIA Picanto 2012-2017

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në KIA Picanto janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve (shih siguresat "P/OUTLET" (Prizë elektrike) dhe "C/LIGHT" (çakmak)).

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i instrumenteve

Kutia e siguresave ndodhet prapa kapakut në anën e shoferit e panelit të instrumenteve.

Ndarja e motorit

Brenda kapakut të panelit të siguresave/rele, mund të gjeni etiketën që përshkruan emrin dhe kapacitetin e siguresës/relesë. Jo të gjitha përshkrimet e panelit të siguresave në këtë manual mund të jenë të zbatueshme për automjetin tuaj.

Diagramet e kutisë së siguresave

2012

Caktimi i siguresave në Instrument paneli (2012)

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2012)

2014, 2015

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2014, 2015)

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2014, 2015)

2016, 2017

Instrumentipanel

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2016, 2017)

Ndarja e motorit

Lloji i përgjithshëm i dritës së kokës

Lloji i dritës së projektimit

Caktimi i siguresat në ndarjen e motorit (2016, 2017)

Mbulesa e terminalit të baterisë

Tipi A

Lloji B

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.