Siguresat Honda Civic Hybrid (2003-2005).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e shtatë Honda Civic Hybrid, prodhuar nga 2003 deri në 2005. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Honda Civic Hybrid 2003, 2004 dhe 2005 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Honda Civic Hybrid 2003-2005

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Honda Civic Hybrid është siguresa #18 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e brendshme e siguresave është poshtë kolonës së timonit.

Ndarja e motorit

Kupa e poshtme kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit në anën e shoferit.

Kutia dytësore e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit, përpara të kutisë kryesore të siguresave.

Diagramet e kutisë së siguresave

ndarja e pasagjerëve

Detyra të siguresave në kabinën e pasagjerëve nt
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 15 A Mpirja e ndezjes IN
2 20 A Ngrohës LAF
3 (10 A) (Drita e ditës (në modelet kanadeze))
4 10 A FI-ECU
5 Nuk është përdorur
6 7.5 A Dritarja e energjisëRele
7 Nuk përdoret
8 7,5 A Pajisja shtesë, radio
9 15 A Mpirja e ndezjes EX
10 7,5 A Metër
11 7,5 A ABS
12 (7,5 A) (Dritat e ditës (në modelet kanadeze))
13 10 A SRS
14 10 A Pasqyra me telekomandë
15 (10 A) (SCTY (Sistemi opsional i sigurisë))
16 7,5 A IMA
17 15 A Pompë karburanti
18 15 A Priza e rrymës aksesore
19 7.5 A Dritat e sinjalizimit
20 20 A Fshirëse e përparme
21 7.5 A STS (Çelësi i drejtimit)
22 20 A Dritarja e përparme djathtas elektrike
23 20 A Dritare e përparme e majtë elektrike
24 20 A Dritare e pasme e majtë energjike
25 20 A Dritare e pasme djathtas elektrike
26 7.5 A Releja e ventilatorit ftohës

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 20 A Tifoma e kondensatorit
2 10 A IMA
3 10A Drita e Vogël
4 20 A Tifoz ftohës
5 10 A Rrezik
6 15 A FI ECU
7 15 A Bor, Stop
8 20 A ABS F/S
9 10 A Rezervimi
10 40 A Motor ABS
11 30 A Shkrirës i pasmë
12 40 A Motor ngrohës
13 40 A Fuqia Dritarja
14 40 A Opsioni
15 15 A / 20 A Fare e majtë
16 20 A Bllokim dere
17 15 A / 20 A Fare e djathtë
18 60 A EPS
19 80 A Bateria
20 50 A Ndezja 1
21-25 7.5A-30A Sigurat rezervë
KUTI SEKONDARE NDËRKOMBËTARE
1 20 A Tifo ftohës

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.