Siguresat dhe reletë Chevrolet SSR (2003-2006).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Chevrolet SSR u prodhua nga viti 2003 deri në vitin 2006. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet SSR 2003, 2004, 2005 dhe 2006 , merrni informacione rreth vendndodhjes së panelet e siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Chevrolet SSR 2003-2006

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Chevrolet SSR janë siguresat №15 (Fuqia ndihmëse 2), №46 (Prizat e rrymës shtesë) në bllokun e siguresave të tastierës së dyshemesë dhe №28 (2003-2004 ) ose №16 (2005-2006) (Çakmak), №1 (2005-2006) (Fuqia ndihmëse 2) në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit.

Kutia e siguresave të konsolës së dyshemesë

Siguresa vendndodhja e kutisë

Ndodhet në tastierën qendrore midis dy sediljeve në anën e pasagjerit.

Lëvize sediljen e pasagjerit deri në fund dhe anoje shpinën e sediljes përpara, tërhiqni dorezën në kapakun e bllokut të siguresave drejt jush dhe më pas rrëshqiteni anash. Pastaj do të jeni në gjendje ta hiqni plotësisht kapakun.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në bllokun e siguresave të konsolës së dyshemesë
Përdorimi
3 Defoktori i dritares së pasme
4 Kontrolluesi i trupit të kamionit
5 Defoktori i dritares së pasme
6 Moduli i sediljes së shoferit
7 Trupi i kamionitKontrolluesi
9 Bosh
10 Moduli i derës së shoferit, Pasqyrat elektrik
11 Përforcues
12 Boz
13 Llambat e ditës (DRL)
14 Llampa parkimi në anën e pasme të shoferit
15 Fuqia ndihmëse 2
16 Llambë ndalese e montuar lart në qendër
17 Llambë parkimi në anën e pasme të pasagjerit
19 Bosh
20 Bosh
21 Bllokimet
22 Bosh
23 Blosh
25 Bosh
26 Bosh 19>
27 Sistemi HomeLink
28 Moduli i derës së çatisë
29 Moduli i kontrollit të transmisionit
31 Kontrolluesi i trupit të kamionit
32 Hyrja në distancë pa çelës (RKE)
33 Fshirëset e xhamit
34 Fshirëset
35 Bosh
36 Sistemi i kontrollit të klimës, zhbllokimi i dyerve të shoferit
37 Llambat e parkimit të përparmë
38 Sinjali i kthesës nga ana e shoferit
39 Sistemi i kontrollit të klimës
40 Kontrolluesi i trupit të kamionit
41 Radio
42 Llambat e parkimit të rimorkios
43 Kthesë nga ana e pasagjeritSinjali
44 Bosh
46 Prizat e rrymës aksesore
47 Ndezja
48 Bosh
49 Blash
50 Kontrolluesi i trupit të kamionit, ndezja
51 Frenat
52 Blash
Reletë
18 Bllokimet
24 Shkyçja
30 Llambat e parkimit
45 Shkyçja e dritares së pasme, Pasqyrat e jashtme me ngrohje me energji elektrike
Ndërprerës
1 Çative & Moduli i dyerve
2 Pompa e çatisë
8 Sediljet me energji

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e shoferit), nën dy kapakë.

Diagrami i kutisë së siguresave (2003, 2004)

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit (2003, 2004)
Përdorimi
1 Klima
2 Sistemi i kontrollit të bllokimit të ndërrimit automatik të transmisionit
3 Banti, sistemi i karburantit
4 Ndezja
5 Nisja
6 Ndezja
7 Rrezja e gjatë nga ana e shoferitFeneri
8 Frea e gjate anesore e pasagjerit
9 Ndezja
10 Grupi i panelit të instrumenteve, Qendra e Informacionit të Shoferit (DIC)
11 Farni i dritës së ulët nga ana e shoferit
12 Farin me rreze të ulët anësore të pasagjerit
13 Moduli i kontrollit të motorit (PCM)
14 Sistemi i qeseve me ajër
15 Kontrolluesi i trupit të kamionit
16 Kontrolli i trupit të kamionit, ndezja
17 Sinjalet e ndalimit/kthesë nga ana e shoferit
18 Sinjalet e ndalimit anësorë të pasagjerit
19 Llambat rezervë
20 Kontrolli i aktivizuesit të mbytjes (TAC)
21 Llambat e mjegullës
22 Bori
23 Injektor A
24 Injektor B
25 Sensori i oksigjenit A
26 Sensori i oksigjenit B
27 Ronde e xhamit
28 Çakmakja
29 Moduli i kontrollit të motorit (PCM)
30 Blash
31 Lëshimi i kapakut të ngarkesës
32 Blicët paralajmërues të rrezikut
33 Llambat e ndalimit
44 Tifoz për ftohjen e motorit
45 Tifoma e kontrollit të klimës
46 NdezjaA
47 Ndezja B
48 Sistemi i frenave kundër bllokimit (ABS)
49 Siguresa e trupit
Reletë
34 Klima të kondicionuar
35 Pompa e karburantit
36 Llambat e mjegullës
37 Fanrat me rreze të lartë
38 Lëshimi i kapakut të ngarkesës
39 Bor
40 Parlarëse xhami
41 Moduli drejtues i fenerit
42 Ndezja
43 Nisja

Diagrami i kutisë së siguresave (2005, 2006)

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit (2005, 2006) <>12 <>
Përdorimi
1 Fuqia ndihmëse 2
2 Farin e dritave të gjata anësore të pasagjerit
3 Farin e dritës së ulët në anën e pasagjerit
4 Farin e zgjatur në anën e shoferit
5 Shofer Feneri anësor me rreze të ulët
6 Lëshimi i kapakut të ngarkesës
7 Moduli/Kanisteri i kontrollit të transmisionit
8 Kontrollues i trupit të kamionit
9 Parlarëse xhami
MjegullLlambat
13 Llambat e ndalimit
14 Moduli drejtues i fenerit (HDM) 17 Buleza për paralajmërim të rrezikut
18 Bobinat
19 Kontrolli i trupit të kamionit, ndezja 1
20 Nisja
21 Sistemi i airbagëve
22 Bori
23 Ndezja E
24 Grupi i panelit të instrumenteve, Qendra e Informacionit të Drejtuesit (DIC)
25 Sistemi i kontrollit të ndërlidhjes së ndërrimit automatik të transmisionit
26 Llambat rezervë, bllokimi
27 Moduli i kontrollit të motorit
28 Sensori i oksigjenit B
29 Injektor B
30 Ajri i kondicionuar
31 Moduli i kontrollit të motorit (ECM), moduli i kontrollit të transmisionit (TCM)
32 Transmetimi
33 Motori 1
34 Moduli i kontrollit të motorit, kontrolluesi elektronik i frenave
35 Sensori i oksigjenit A
36 Injektori A
37 Tifozi i ftohjes së motorit
38 Sistemi i frenave kundër bllokimit (ABS)
39 Ndezja A
40 Tifoma e kontrollit të klimës
41 NdezjaB
42 Treni elektrik
43 Starter
44 Pompa e karburantit
45 Lëshimi i kapakut të ngarkesës
46 Plarëse xhami
47 Moduli i drejtuesit të fenerëve (HDM)
48 Mjegull Llambat
49 Fanrat me rreze të lartë
50 Bori
51 Klima i kondicionuar
52 Bateria e panelit të instrumenteve

Qendra rele

Ka një qendër stafetë e vendosur në zonën ku ruhet pjesa e sipërme e konvertueshme kur është e hapur

Hapni pjesën e sipërme të konvertueshme derisa tavani i çatisë dhe paneli i mbulesës së bagazhit të jenë të drejtë, në mënyrë që të mund të arrini në zonën e ruajtjes së sipërme të konvertueshme siç tregohet.

Gjeni kutinë e papërshkueshme nga uji që strehon qendrën e stafetës dhe hiqni katër dadot që sigurojnë kapakun në pjesën e pasme të ndarjes së pasagjerëve.

Shtypni skedat në anët e kapakut dhe ngrijeni për të hequr kapakun.

Gjeni qendrën e stafetës brenda kutisë. Ndodhet në anën e shoferit të automjetit. Shtypni skedat në çdo skaj të kapakut qendror të stafetës dhe ngrijeni për ta hequr.

Kthejeni hapat për të riinstaluar kapakun qendror të stafetës dhe mbyllni kutinë e papërshkueshme nga uji.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.