Siguresat dhe reletë Chevrolet Suburban / Tahoe (GMT K2YC/G / K2UC/G; 2015-2020)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Chevrolet Suburban të gjeneratës së njëmbëdhjetë dhe Tahoe të gjeneratës së katërt (GMT K2YC/G / K2UC/G), të disponueshme nga 2015 deri në 2020. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet Suburban / Tahoe 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 dhe 2020 , merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Chevrolet Suburban / Tahoe 2015-2020

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Chevrolet Suburban (Tahoe) janë siguresat №4 (Aksesi Priza e rrymës 1), №50 (Priza e rrymës shtesë 2) në kutinë e siguresave të panelit të instrumentit në anën e shoferit; siguresat №4 (Priza e rrymës shtesë 4), №50 (Priza e rrymës shtesë 3) në kutinë e siguresave të panelit të instrumentit anësor të pasagjerit; siguresa №14 (priza e rrymës së aksesorit të pasmë) në kutinë e siguresave të ndarjes së bagazhit.

Kutia e siguresave të panelit të instrumentit №1 (në anën e shoferit)

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e shoferit të panelit të instrumenteve, pas kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në instrument Kutia e siguresave të panelit №1 (2016-2020)
Përdorimi
1 Jo i përdorur
2 Jo i përdorur
3 Jo i përdorur
4 Prizë elektrik shtesë 1
5 Aksesi i mbajturndarje prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e bagazhit (2016-2020)
Përdorimi
2 Sedilja e majtë e rreshtit të dytë me ngrohje / E pa përdorur
3 Sedilja djathtas me ngrohje në rreshtin e dytë
4 Pasqyra me ngrohje
5 Liftporta
6 Thyerja e xhamit
7 Xhami ashensor
8 Logjika e modulit të portës së ashensorit
9 Fshirëse e pasme
10 Ngrohës i pasëm, ventilim dhe ventilator i ajrit të kondicionuar
11 Sedilja e rreshtit të dytë
12 Moduli i portës së ashensorit
13 Sedilja e rreshtit të tretë
.
Rele:
1 Defoktor i pasmë
16 Liftporta
17 Glass ashensor
1 8 Llamba e pasme e mjegullës (nëse është e pajisur)
19 Llamba e pasme e mjegullës (nëse është e pajisur)
20 Pasqyrë me ngrohje
Energjia/Pajisja shtesë
6 Prizë aksesore nga energjia e baterisë
7 2015-2018 : Hapëse universale e dyerve të garazhit/Pasqyra e brendshme e pamjes së pasme.

2019-2020: Hapëse universale e dyerve të garazhit/SEO Ndërprerësi i dritës së çatisë

8 SEO / Fuqia e mbajtur e aksesorit
9 Nuk përdoret
10 Moduli i kontrollit të trupit 3
11 Moduli i kontrollit të trupit 5
12 Ndriçimi i pasëm i kontrolleve të timonit
13 Jo përdorur
14 Nuk përdoret
15 Nuk përdoret
16 Sensori i ndezjes logjike diskrete
17 2015 -2018: Moduli i përpunimit të videos.

2019-2020: Moduli i përpunimit të videos/Moduli i çelësit virtual

18 Moduli i dritares së pasqyrës
19 Moduli i kontrollit të trupit 1
20 Mbateri i përparmë (nëse është i pajisur)
21 Jo përdorur
22 Nuk përdoret
23 I papërdorur
24 2015-2016: Ndezja/Ngrohësja e ngrohësit, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar, ventilimi dhe kondicionimi ndihmës.

2017-2020: HVAC/ Ndezja

25 Grupi i instrumenteve/Moduli diagnostikues me sensorin e ndezjes/ndezja
26 2015-2018: Kolona me anim/SEO, Kyçja e shtyllës me anim 1/SEO.

2019-2020: Kolona e animuar/Kyçja e kolonës së animit 1/SEO 1/SEO2

27 Lidhja e lidhjes së të dhënave/Moduli i sediljes së shoferit
28 2015 -2018: Hyrja pasive/Fillimi pasiv/Bateria e ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar.

2019-2020: Hyrja pasive, Nisja pasive/Bateria HVAC/CGM

29 Parandalues ​​për vjedhjen e përmbajtjes
30 Nuk përdoret
31 Jo e përdorur
32 Nuk përdoret
33 2015-2017: SEO/Kontrolli automatik i nivelit .

2018-2020: Kontrolli automatik i nivelit të SEO/Sedilja e majtë me ngrohje

34 Pedali i rregullueshëm elektrik i aktivizimit të parkimit (nëse është i pajisur)
35 Jo i përdorur
36 Të ndryshme/manivanë me lëvizje
37 Timoni me ngrohje
38 Bllokimi i kolonës së drejtimit 2 (nëse është i pajisur)
39 Bateria e grupit të instrumenteve
40 Nuk përdoret
41 Nuk përdoret
42 Rimorkio Euro (nëse është e pajisur)
43 Dyer majtas <2 1>
44 Sedilja elektrike e shoferit
45 Jo e përdorur
46 Sedilja djathtas e ngrohur, e ftohur ose e ajrosur (nëse është e pajisur)
47 Sedilja e majtë e ngrohur, e ftohur ose e ajrosur (nëse është e pajisur)
48 Jo i përdorur
49 Jo i përdorur
50 Prizë elektrik shtesë 2
51 Joi përdorur
52 Releja e fuqisë së aksesorëve të mbajtur
53 Run/Crank Relay
54 I pa përdorur
55 Jo i përdorur
56 Nuk përdoret

Kutia e siguresave të panelit të instrumenteve №2 (ana e pasagjerit)

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e pasagjerit të panelit të instrumenteve, prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Detyra i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve №2 (2016-2020)
Përdorimi
1 Nuk është përdorur
2 Nuk përdoret
3 Nuk përdoret
4 Prizë elektrik shtesë 4
5 Nuk përdoret
6 Jo përdorur
7 Nuk përdoret
8 I pa përdorur / Kuti dorezash
9 Nuk përdoret
10 Jo i përdorur
11 Jo i përdorur
12 Kontrollet e timonit
13<2 1> Moduli i kontrollit të trupit 8
14 Nuk është përdorur
15 Jo i përdorur
16 Jo i përdorur
17 Jo i përdorur
18 Nuk përdoret
19 Moduli i kontrollit të trupit 4
20 Argëtim i sediljeve të pasme
21 Sunroof/beacon upffiter
22 Joi përdorur
23 Jo i përdorur
24 Jo i përdorur
25 I pa përdorur
26 Infotainment/Airbag
27 Çelësi rezervë/RF i dritares/sensori i shiut
28 Zbulimi i pengesave/USB
29 Radio
30 Nuk përdoret
31 Nuk përdoret
32 I pa përdorur
33 Jo i përdorur
34 Jo përdorur
35 Nuk përdoret
36 Opsioni i pajisjes speciale B2
37 Opsioni i pajisjes speciale
38 Moduli 2 i kontrollit të trupit
39 Inverter kondicioner
40 I pa përdorur
41 I pa përdorur
42 Jo i përdorur
43 I pa përdorur
44 Motori i dritares së derës së djathtë
45 Përparme Blower
46 Moduli i kontrollit të trupit 6
47 Moduli i kontrollit të trupit 7
48 Përforcues
49 Sedilja e përparme djathtas
50 Prizë elektrik shtesë 3
51 Nuk përdoret
52 Releja e fuqisë së aksesorëve të mbajtur
53 Nuk përdoret
54 Nuk përdoret
55 I pa përdorur
56 Jo i përdorur

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e motorit në anën e shoferit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit (2016-2020)
Përdorimi
1 2015-2019: Pllakat elektrike të drejtimit.

2020: Hapat e asistencës elektrike 2 Pompë e sistemit kundër frenimit 3 BEC LT1 e brendshme 4 Rrip sigurie i motorizuar i pasagjerëve 5 Kompresori i nivelimit të pezullimit 6 Transferimi 4WD Kontrolli elektronik i kasës 7 Jo i përdorur 8 I pa përdorur 9 Releja e pompës së karburantit / E pa përdorur 10 Frena elektrik parkimi / E pa përdorur 11 Nuk është përdorur 12 Nuk është përdorur 13 BEC LT2 i brendshëm 14 BEC 1 15 Nuk përdoret 16 Nuk përdoret d 17 Rrip sigurie me motor të shoferit 18 I pa përdorur 19 I pa përdorur 20 Jo i përdorur 21 Rivelimi automatik i fenerëve/ Solenoidi i shkarkimit 22 Pompa e karburantit 23 Moduli i integruar i kontrollit të shasisë 24 Amortizim në kohë reale 25 KarburantiModuli i fuqisë së pompës 26 Asistenca hidraulike aktive/Kontrolli i tensionit të rregulluar me bateri 27 Jo i përdorur 28 Upfitter 2 29 Upfitter 2 Relay 30 Fshirëse 31 Moduli i ndërfaqes së rimorkios (TIM) 32 Jo përdorur 33 Nuk përdoret 34 Llambat e pasme 35 Valvula e sistemit kundër frenave 36 Frenat e rimorkios 37 Upmonter 3 Rele 38 Nuk përdoret 39 Llamba e djathtë e rimorkios/Llamba e sinjalit të kthesës 40 Llamba e majtë e rimorkios/llampa e kthesës 41 Llampa parkimi për rimorkio 42 Llampa parkimi djathtas 43 Llambat e parkimit majtas 44 Upfitter 3 45 Kontrolli automatik i nivelit Run/Crank 46 I pa përdorur 47 Upfit ter 4 48 Upfitter 4 Relay 49 Llambat e kundërta 50 I pa përdorur 51 Rele llambë parkimi 52 Jo përdorur 53 Nuk përdoret 54 Jo i përdorur 55 Jo i përdorur 56 Jo i përdorur 57 Nuk përdoret 58 Joe përdorur 59 Euro Trailer 60 Kontrolli i kondicionerit 61 I pa përdorur 62 Jo i përdorur 63 Upfitter 1 64 I pa përdorur 65 Nuk përdoret 66 I pa përdorur 67 Bateria e rimorkios 68 I pa përdorur / Pompë dytësore e karburantit 69 RC Upfitter 3 dhe 4 70 VBAT Upfitter 3 dhe 4 71 Nuk përdoret 72 Releja e montimit 1 73 Nuk përdoret 74 Kontrolli i motorit Ndezja e modulit 75 Ndezja e ndryshme / rezervë 76 Ndezja e transmisionit 77 RC Upfitter 1 dhe 2 78 VBAT Upfitter 1 dhe 2 79 I pa përdorur 80 Jo i përdorur 81 Jo përdorur 82 Nuk përdoret 83 Eur o Trailer / RC 84 Run/Crank Relay 85 Nuk përdoret 86 Nuk përdoret 87 Motori / MAF/IAT/Lagështia/ Sensori TIAP 88 Injektor A – Tek 89 Injektor B – Çift 90 Sensori i oksigjenit B 91 Kontrolli i mbytjes 92 Kontrolli i motoritStafetë e modulit 93 Bori 94 Llambat e mjegullës 95 Fanrat me rreze të gjata 96 Jo i përdorur 97 Jo përdorur 98 Jo përdorur 99 Nuk përdoret 100 Sensori i oksigjenit A 101 Moduli i kontrollit të motorit 102 Moduli i kontrollit të motorit/Moduli i kontrollit të transmisionit 103 Ngrohës i brendshëm ndihmës 104 Starter 105 Nuk përdoret 106 Nuk përdoret 107 AeroShutter 108 Nuk përdoret 109 Polici Upmonter 110 I pa përdorur 111 Nuk përdoret 112 Releja e nisjes 113 Nuk përdoret 114 Ronde e xhamit të përparmë 115 Ronde e xhamit të pasmë 116 Tifoma e majtë ftohëse 117 Pushimi i pompës së karburantit 118 Nuk përdoret 119 Nuk përdoret 120 Rele primar i pompës së karburantit 121 Fandër e djathtë HID 122 Fandi i majtë HID 123 Tifoma e djathtë e ftohjes

Siguresa e ndarjes së bagazhit Kutia

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e majtë të bagazhit

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.