Siguresat Suzuki SX4 / S-Cross (2014-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e dytë Suzuki SX4 (S-Cross), i disponueshëm nga viti 2013 e deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Suzuki SX4 / S-Cross 2014, 2015, 2016 dhe 2017 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë ( faqosja e siguresave) dhe stafeta.

Struktura e siguresave Suzuki SX4 / S-Cross 2014-2017

Çakmaku i purove (prizë elektrike) siguresat në Suzuki SX4 / S-Cross janë siguresat #9, #15 dhe #29 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e shoferit).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Ampi Funksioni/komponenti
1 - Nuk përdoret
2 20 Kohëmatësi i dritares së energjisë
3 15 Bllokimi i timonit
4 20 Prapa shkumëzues
5 20 Sunroof
6 10 DRL
7 10 Pasqyrë me ngrohje
8 7,5 Sinjali i nisjes
9 15 Priza e aksesorit 2
10 30 Fuqiadritare
11 10 Rrezik
12 7.5 BCM
13 15 Spirale ndezëse
14 10 Moduli i kontrollit ABS
15 15 Priza e aksesorit
16 10 Kontrolluesi A-STOP
17 15 Horn
18 10 Stop light
19 10 Airbag
20 10 Drita rezervë
21 15 Fshirës / rondele
22 30 Fshirëse e përparme
23 10 Drita e kupolës
24 15 4WD
25 7.5 RR mjegull
26 - Nuk përdoret
27 7.5 Sinjali i ndezjes-1
28 15 Radio 2
29 10 Prezja e aksesorit 3
30 15 Radio
31 10 Frapi i pasmë
32 20 D/L
33 7.5 Cruise control
34 10 Metër
35 7.5 Ndezja- 2 sinjal
36 20 Ngrohës i sediljeve

Kutia e siguresave në motor Ndarja

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Përforcues Funksioni/komponenti
1 60 FL7
2 80 FL6
3 100 FL5
4 80 FL4
5 100 FL3
6 100 FL2
7 120 FL1
8 7.5 Sinjali i ndezjes-1 2 ( D16AA)
9 30 Tifoz i radiatorit 2
10 20 Drita e përparme e mjegullës
11 7.5 Ferni 2
12 25 Moduli i kontrollit ABS
13 25 Fareni
14 30 Rezervoni
15 40 Çelësi i ndezjes
16 40 Motor ABS
17 30 Motori ndezës
18 30 Tifoma e radiatorit
19 30 FI kryesore
20 20 Pompë karburanti
21 10 Ajri c kompresor
22 7.5 ECM (D13A)
23 30 Tifoz me ventilator
24 10 FI 2 (D13A)
25 20 INJ DRV (D13A)
26 7.5 Sinjali i nisjes
27 15 Far (majtas)
28 15 Fareni lart (majtas)
29 7.5 FI2 (D16AA)
30 20 INJ DRV (D16AA)
31 15 FI 3 (D16AA)
32 15 Fare (djathtas)
33 15 Fare e lartë (djathtas)
34 50 Çelësi ndezës 2
35 50 Bateria

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.