Siguresat dhe reletë Chevrolet Impala (2006-2013).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e nëntë të Chevrolet Impala, prodhuar nga viti 2006 deri në vitin 2016. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet Impala 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 dhe 2013 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Chevrolet Impala 2006- 2013

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Chevrolet Impala janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve (shih siguresën "AUX" (Prizat ndihmëse )) dhe në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit (shih siguresën "AUX PWR" (Fuqia ndihmëse)).

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në hapësirën e këmbës së pasagjerit, prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në pasagjer Ndarja
Emri Përdorimi
AIRBAG Airbags
AMP Përforcues
AUX Priza ndihmëse
CNSTR Kanister
DR/LCK Brava dyersh
HTD/SEAT Sedilje me ngrohje
PWR/MIR Pasqyra elektrike
PWR/SEAT Sedilje me energji
PWR/WNDW Dritarja e energjisë
RAP Pajisja shtesë e ruajturFuqia
S/KURTI Kulmi i diellit
TRUNK Targu
TRUNK Trunk Relay
XM XM Radio

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e djathtë).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit
Emri Përdorimi
A/C CMPRSR Kompresori i kondicionimit
ABS MTR 1 Sistemi kundër bllokimit të frenave (ABS) Motori 1
ABS MTR 2 Motor ABS 2
POMPA AJRI Pompë ajri
AIR SOL Solenoidi i reaktorit të injektimit të ajrit
AIRBAG/EKRANI Airbag, Ekrani
AUX PWR Fuqia ndihmëse
BATT 1 Bateria 1
BATT 2 Bateria 2
BATT 3 Bateria 3
BATT 4 Bateria 4
BCM Kontrolli i trupit Moduli (BCM)
CHMSL/ BCK-UP Napë ndalese e montuar lart në qendër, llambë rezervë
DISPLAY Ekrani
DRL 1 Llambat e ditës 1
DRL 2 Llambat e ditës 2
ECM IGN Moduli i kontrollit të motorit (ECM), ndezja
ECM/TCM ECM, moduli i kontrollit të transmisionit (TCM)
EMISIONET1 Emetimet 1
EMISIONET 2 Emetimet 2
ETC/ECM Kontrolli elektronik i mbytjes, ECM
FAN 1 Tifoz ftohës 1
FAN 2 Ventilatori i ftohjes 2
LLAmbat e mjegullës Llambat e mjegullës (nëse janë të pajisura)
FSCM Kontrolli i sistemit të karburantit Moduli
FUEL/POMP Pompa e karburantit
HDLP MDL Moduli i fenerit
HORN Bor
HTD MIR Pasqyrë me ngrohje
INJ 1 Injector 1
INJ 2 Injector 2
INT LIGHTS Llambat e brendshme
INT LTS/ PNL DIM Llambat e brendshme, Dimmer i panelit të instrumenteve
LT HI BEAM Farin me rreze të gjatë nga ana e shoferit
LT LO BEAM Farin me rreze të ulët në anën e shoferit
LT PARK Llampa parkimi në anën e shoferit
VENDA LT Pika e majtë
LT T/SIG Llamba e sinjalit të kthesës në anën e shoferit
ONSTAR OnStar
PWR DROP/ CRANK Power Drop, Crank
RADIO Sistemi i audios
RT HI BEAM Fandi me rreze të gjatë në anën e pasagjerit
RT LO BEAM Feneri me rreze të ulët në anën e pasagjerit
RT PARK Llambë parkimi në anën e pasagjerit
RT SPOT Vendi i djathtë
RT T/SIG Sinjal i kthesës nga ana e pasagjeritLlamba
RVC SEN Sensori i rregulluar i kontrollit të tensionit
STRG WHL Timoni
STRTR Starter
POMPA VAC Pompa me vakum
TRANS Transmetimi
WPR Fshirëse
WSW Fshirëse xhami
Rele
A/C CMPRSR Kompresor i kondicionimit
FAN 1 Tifoz ftohës 1
FAN 2 Tifoz ftohës 2
FAN 3 Tifoz ftohës 3
KARBURANT /PUMP

(POMPA VAKUUM) Pompa e karburantit/Pompa me vakum PWR/TRN Fuqia e fuqisë SHFRUGJA E PASME Ndriçuesi i pasmë STRTR Nisja

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.