Siguresat dhe reletë BMW X6 (E71; 2009-2014).

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e parë BMW X6 (E71), prodhuar nga 2008 deri në 2014. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të BMW X6 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 dhe 2014 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave BMW X6 2009-2014

Tabela e përmbajtjes

 • Kutia e siguresave në panelin e instrumenteve
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave
 • Kutia e siguresave në ndarjen e bagazhit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave

Kutia e siguresave në panelin e instrumenteve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën ndarjen e dorezës.

Zbuloni disa vida nga pjesa e poshtme;

Hiqni kapakun, shkëputni montimin e llambës;

Zbuloni vidën jeshile;

Tërhiqeni panelin poshtë.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Siguresa l ju mund të ndryshojnë!

Këtu janë edhe reletë: ngrohja e xhamit të pasëm, fshirëset, pezullimi i ajrit.

Kutia e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e djathtë, pas panelit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë! Skema juaj e saktë e ndarjes së siguresave ndodhet pranë kësaj kutie siguresash.

Mund të ketë rele shtesë pranë bllokut të siguresave.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.