Siguresat Acura ZDX (2010-2013).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Krosoveri luksoz i përmasave të mesme SUV Acura ZDX u prodhua nga viti 2010 deri në vitin 2013. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Acura ZDX 2010, 2011, 2012 dhe 2013 , merrni informacione rreth vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Acura ZDX 2010-2013

Sigurat e çakmakut (priza elektrik) në Acura ZDX janë siguresat №23 në kutinë e siguresave të brendshme nga ana e shoferit (Priza e rrymës së aksesorëve të kutisë së konsolës) dhe №16 në kutinë e siguresave të brendshme në anën e pasagjerit ( Priza e rrymës së aksesorëve të konzollës qendrore).

Kutia kryesore e siguresave nën kapuç

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia kryesore e siguresave nën kapuç është në anën e pasagjerit .

Diagrami

Caktimi i siguresave në kutinë kryesore të siguresave nën kapuç
Nr. Ampera. Qarqet e mbrojtura
1-1 120 A BATERIA
1-2 40 A Kutia e siguresave anësore të pasagjerit STD
2-1 - Nuk është përdorur
2-2 - I pa perdorur
2-3 30 A Ronde e fenereve (Nuk disponohet ne te gjitha modelet)
2-4 40 A Opsioni i kutisë së siguresave anësore të pasagjerit
2-5 30 A Pretensionuesi elektronik djathtas (Nuk disponohet në të gjitha modelet)
2-6 30 A Pretensionuesi elektronik i majtë (Jo në dispozicion nëtë gjitha modelet)
3-1 50 A IG Main
3-2 40 A Motori i ventilatorit të nëndheshëm
3-3 - Jo i përdorur
3-4 60 A Kutia e siguresave të shoferit STD
3-5 40 A Motori i ventilatorit kryesor
3-6 30 A Drita kryesore e shoferit
3-7 30 A Motor fshirëse
3-8 - I papërdorur
4 40 A Motor ngrohës
5 30 A Drita kryesore e pasagjerit
6 - I pa përdorur
7 - Jo i përdorur
8 40 A Shkrirës i pasmë
9 7.5 A Dritat e kthesës/ndalimit të rimorkios
10 15 A Stop & Horn
11 7.5 A Trailer Small Lights
12 30 A ADS (Nuk disponohet në të gjitha modelet)
13 15 A IG Coil
14 15 A FI Nën
15 10 A Rezervimi
16 7.5 A Drita e brendshme
17 15 A FI kryesore
18 15 A DBW
19 15 A Woofer
20 7.5 A Tufë MG
21 7.5 A Kohëmatësi i ventilatorit të radiatorit

Siguresa dytësore nën kapuç kutia

SiguresaVendndodhja e kutisë

Ndodhet pranë baterisë.

Diagrami

Caktimi i siguresave në sekondar kutia e siguresave nën kapuç
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 40 A Motor VSA
2 20 A VSAFSR
3 - Jo i perdorur
4 - I pa perdorur
5 30 A SH-AWD
6 40 A Motori me fuqi të portës së pasme
7 20 A Timoni me anim
8 20 A Timoni teleskopik
9 15 A Rrezik
10 7.5 A Fenar Hi/Lo Solenoid
11 7.5 A Sistemi i menaxhimit të energjisë
12 7.5 A Accessor inteligjent (Nuk disponohet në të gjitha modelet)
13 20 A Ngrohës të sediljeve të pasme
14 20 A Dielli
15 20 A Power Ta ilgate Closer
16 - Nuk është përdorur
17 - Jo i perdorur
18 - I pa perdorur
19 - Jo i perdorur
20 - I pa perdorur
21 - Jo i perdorur
22 - I pa perdorur

Ndarja e pasagjerëve (nga ana e shoferit)

Kutia e siguresaveVendndodhja

Kutia e siguresave të brendshme nga ana e shoferit është nën panelin e kontrollit në anën e shoferit.

Ndarja e pasagjerëve (ana e shoferit)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të brendshme (nga ana e shoferit)
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 7.5 A Ngrohësit e sediljeve të përparme dhe ventilimi i sediljeve/Informacionet për pikat e verbëra (Për ADVANCE të SHBA-së dhe ELITE kanadeze

modelet) 2 7.5 A SH-AWD/Rregulluesi i fenerëve 3 20 A Rondele 4 7.5 A Fshirëse 5 7.5 A OPDS 6 7.5 A VSA 7 Nuk është përdorur 8 7.5 A STRLD 9 20 A Pompa e karburantit 10 10 A VB Solenoid 11 10 A SRS 12 7.5 A Metër 13 15 A ACG 14 - Jo i përdorur 15 7.5 A Dritat e ditës 16 7.5 A Sistemi i kontrollit të klimës 17 7.5 A Kyçja e tastit aksesor (në modelin BASE) 18 7.5 A Accessor 19 20 A Rrëshqitëse e sediljes me energji të majtë 20 20 A Xham panoramikÇati 21 20 A Sedilja e majtë me mbështetëse elektrike 22 20 A Dritarja e pasme e majtë e energjisë 23 15 A Priza e aksesit të energjisë (Kutia e konsolës) 24 20 A Dritare e përparme e majtë elektrik 25 15 A Bllokimi i derës së majtë 26 10 A Drita e mjegullës përpara majtas 27 10 A Drita e vogël e majtë (e jashtme) 28 10 A Majtas Dritë vrapimi gjatë ditës 29 7.5 A TPMS 30 15 A Fareni i majtë 31 - Jo i përdorur 32 7.5 A STS (Në modelin BASE)

Ndarja e pasagjerëve (ana e pasagjerit)

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të brendshme anësore të pasagjerit është në panelin anësor të poshtëm të pasagjerit.

Ndarja e pasagjerit (ana e pasagjerit)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të brendshme (ana e pasagjerit e)
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 10 A Drita e duhur e vrapimit gjatë ditës
2 10 A Drita e djathtë e vogël (e jashtme)
3 10 A Drita e mjegullës përpara djathtas
4 15 A Fareni i djathtë
5 Jo i përdorur
6 7.5 A Drita e vogël e djathtë(E brendshme)
7 - Jo i perdorur
8 20 A Sedilja e djathtë me mbështjellje elektrik
9 20 A Rrëshqitëse e sediljes me energji elektrike të djathtë
10 10 A Bllokimi i derës së djathtë
11 20 A Dritarja elektrike e pasme e djathtë
12 10 A SMART (Nuk disponohet në të gjitha modelet)
13 20 A Dritare e përparme djathtas elektrike
14 Jo e përdorur
15 20 A Përforcues audio
16 15 A Priza e rrymës së aksesorit (konzola qendrore)
17 Jo e përdorur
18 7.5 A Power Lumbar
19 20 A Ngrohës të sediljeve
20 - Jo i përdorur
21 - Jo I perdorur
22 I pa perdorur

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.