Mitsubishi Shogun / Montero (2003-2006) fuses

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e tretë Mitsubishi Pajero / Montero / Shogun (V60), prodhuar nga 2002 deri në 2006. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Shogun 2002, 2003, 2004, 2005 dhe 2006 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Shogun 2003-2006

Ndarja e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i siguresave ndodhet prapa kapakut në panelin e instrumenteve. Tërhiqeni kapakun e kutisë së siguresave për ta hequr atë. Përdorni tërheqësin e siguresave për të hequr siguresat.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Përshkrim Kapaciteti
1 Fshirësja e xhamit të pasmë 15A
2 Nuk përdoret -
3 Radio 10A
4 Çakmak 15A
5 Rele 10A
6 Matësi 10A
7 Kontrolli i motorit 20A
8 Llambat kthimi 10A
9 Llamba e pasme e mjegullës 10A
10 Bllokimet e dyerve qendrore 20A
11 Shkarkuesi i xhamit të pasmë 30A
12 Ngrohës 30A
13 LHD:Tavani diellor 20A
13 RHD: Pasqyrë e dyerve me ngrohje 10A
14 LHD: Sistemi i frenave kundër bllokimit 10A
14 RHD: Ngrohja e sediljes 20A
15 LHD: Sedilja me ngrohje 20A
15 RHD: Sistemi i frenave kundër bllokimit 10A
16 LHD: Pasqyrë e dyerve me ngrohje 10A
16 RHD: Sunroof 20A
17 Sigur rezervë 10A
18 Sigur rezervë 15A
19 Siguresa rezervë 20A
20 Sigur rezervë 30A

Ndarja e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në motor ndarje
Përshkrim Kapaciteti
1 Alternator 120A
2 Sigur (+B) 60A
3 Çelësi i ndezjes 40A
4 Elec kontrolli i dritares trial 30A
5 Kontrolli i motorit 20A
6 Pompa e karburantit 20A
7 Klima e pasme 25A
8 Prizë shtesë 15A
9 Ngrohës i linjës së karburantit 25A
9 Llamba dite 15A
10 Ventilator i kondensatoritmotor 25A
11 Klima e pasme 20A
12 Bor 10A
12 Fshirës fshirëse 15A
13 Bori 10A
14 Transmetim automatik 20A
15 Blici paralajmërues i rrezikut 10A
16 Llambat e ndalimit 15A
17 Radio 10A
18 Llamba e dhomës 10A
19 Klima 10A
20 Llambat e përparme të mjegullës 20A
21 Bori 10A
22 Fshirëse e xhamit 20A
23 Prapa llambat (djathtas) 10A
24 Landat e pasme (majtas) 10A
25 Drari i ulët i fenerit (djathtas) 10A
26 Drari i ulët i fenerit (majtas) 10A
27 Rrezi i sipërm i fenerit (djathtas) 10A
28 E sipërm i fenerit rreze ( majtas) 10A
29 Nuk përdoret -
30 Ngrohës 50A

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.