Siguresat Subaru B9 Tribeca (2006-2007).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Krosoveri i madhësisë së mesme Subaru B9 Tribeca (përpara një ngritjeje të fytyrës) u prodhua nga viti 2006 deri në 2007. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Subaru B9 Tribeca 2006 dhe 2007 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Subaru B9 Tribeca 2006-2007

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës) në Subaru Tribeca B9 janë siguresat #13 (fole Cargo) dhe #15 (Priza e konsolës) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet pas kapakut në të majtë të timonit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Vlerësimi i Amperit Qarku
1 20A Lidhës lidhës i rimorkios
2 Bosh
3 15A Mbyllja e derës
4 7.5 A Releja e fshirësit të përparmë, çatia e hënës
5 7.5A Matësi i kombinuar
6 7.5A Pasqyrat e pasme me telekomandë, stafetë ngrohës sediljeje
7 15A Matësi i kombinuar, njësi e integruar
8 20A Stop light
9 20A Ngrohës pasqyre, Fshirëse e përparmedeicer
10 7.5A Furnizimi me energji (bateria)
11 7.5A Njësi i sinjalizuesit të drejtimit
12 15A Njësi i transmetimit automatik, sistemi i airbagëve SRS (Nën), Njësia e kontrollit të motorit, njësia e integruar
13 20A Priza e ngarkesës
14 15A Drita e pozicionit, Drita e pasme, Drita e kombinuar e pasme
15 20A Priza e konsolës
16 10A Ndriçimi
17 15A Ngrohësit e sediljeve
18 10A Drita rezervë
19 7.5 A Rele e anës së djathtë të fenerëve
20 Bosh
21 7.5A Releja e starterit
22 15A Klima kondicioner, bobina e stafetës së shkumëzimit të dritares së pasme
23 15A Fshirëse e pasme, larëse e xhamit të pasmë
24 15A Njësi audio
25 15A Sistemi i airbagëve SRS (Kryesor)
26 7.5A Rele dritarja e energjisë
27 15A Tifoma e pasme e ventilatorit
28 15A Tifoma e pasme e ventilatorit
29 15A Drita e mjegullës
30 30A Fshirëse e përparme
31 7.5A Njësia e kondicionerit automatik, Njësia e integruar
32 7.5A Feneri në anën e majtërele
33 7.5A Njësia e kontrollit të dinamikës së automjetit

Kutia e siguresave në ndarja e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarja e motorit <1 9>
Vlerësimi i amplifikatorit Qarku
A Sigura kryesore
1 30A Njësia e kontrollit të dinamikës së automjetit
2 25A Tifozi kryesor
3 25A Tifozi kryesor
4 15A Fare (ana e djathtë)
5 15A Feneri (ana e majtë)
6 20A Rezervimi
7 15A Bori
8 25A Defoktori i xhamit të pasmë
9 15A Pompa e karburantit
10 15A Njësia e kontrollit automatik të transmisionit
11 7.5A Njësia e kontrollit të motorit
12 15A Blici paralajmërues i rrotullimit dhe rrezikut
13 20A Çelësi parkimi
14 7.5A Alternator

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.