Siguresat Pontiac Vibe (2009-2010).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Pontiac Vibe të gjeneratës së dytë, prodhuar nga 2009 deri në 2010. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Pontiac Vibe 2009 dhe 2010 , merrni informacione rreth vendndodhjes të paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Pontiac Vibe 2009-2010

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Pontiac Vibe është siguresa #7 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën panelin e instrumenteve (në anën e majtë).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve <2 1>4
Përshkrimi
1 Llambat e parkimit, Llambat e targave, llamba e pasme, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, dritat e panelit të instrumenteve
2 Ndriçimi me çelës
3 Power Windows
Power Windows
5 Power Windows
6 Kulmi i diellit
7 Çakmaku, priza elektrike shtesë
8 Pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme, Sistemi audio, Njësia kryesore e kontrollit të motorit të trupit (ECU), ora, kyçja e ndërrimit të transmisionit të frenave
9 bosh
10 Bosh
11 AirbagSistemi, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, Sistemi i klasifikimit të pasagjerëve të përparmë
12 Gages dhe njehsorë
13 Sistemi i ajrit të kondicionuar, shkumëzimi i dritares së pasme
14 Fshirëset e xhamit
15 Fshirëset e xhamit të pasmë
16 Plarëse xhami
17 Kryesore ECU e trupit, drejtimi elektrik me energji elektrike, tifozët elektrikë të ftohjes, bllokimi i ndërrimit të transmisionit të frenave, sistemi i frenimit kundër bllokimit (ABS), Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPMS), Sistemi i kontrollit të qëndrueshmërisë së automjetit
18 Llambat rezervë, sistemi i karikimit, shkumëzimi i dritares së pasme
19 Sistemi i diagnostikimit në bord
20 Flamat e ndalimit, dritat e ndalimit me montim të lartë në qendër (CHMSL), ABS, Sistemi i kontrollit të stabilitetit të automjeteve, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, Br ake Ndërlidhja e ndërrimit të transmisionit
21 Sistemi i kyçjes me energji elektrike të dyerve
22 Pasqyrat e jashtme të pamjes së pasme, Sistemi audio, ECU kryesore e trupit, ora, bllokimi i ndërrimit të transmisionit të frenave, çakmaku
23 Sistemi i lëvizjes me të gjitha rrotat
24 Flamrat e përparmë të mjegullës
25 Ndezja, Pasqyrat e jashtme, Sistemi audio, ECU e trupit kryesor,Ora, Mbyllja e ndërrimit të transmisionit të frenave, çakmaku
26 Shkyçja e dritares së pasme, pasqyrat me ngrohje, sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte
27 Power Windows

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit <1 .
Përshkrimi
1 Tifozët elektrikë ftohës
2 Tifozët elektrikë ftohës
3 Sistemi kundër bllokimit të frenimit (ABS), Sistemi i kontrollit të qëndrueshmërisë së automjetit
4 ABS, automjeti Sistemi i kontrollit të stabilitetit
5 Sistemi i ajrit të kondicionuar
6 Sistemi i karikimit
7 Timoni me fuqi elektrike
8 Sistemi i kontrollit të shkarkimeve kryesore, briri, ndezja 2
9 Farma kryesore
10 Sistemi i kontrollit të shkarkimeve 2
13 Farin anësor të pasagjerit
14 Farin e mesit nga ana e shoferit, dritat e përparme të mjegullës
15 Fandi me rreze të ulët në anën e pasagjerit
16 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/Sistem shumëportësh sekuencialSistemi i injektimit të karburantit
17 Llambat e sinjalit të kthesës, llambat e rrezikut
18 Sistemi i karikimit
19 Sistemi i nisjes, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Sistemi i injektimit me shumë porte të vazhdueshme
20 Sistemi i nisjes, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta të njëpasnjëshme
21 Bosh
22 Sistemi i nisjes
23 Sistemi i imobilizatorit të motorit
24 ECU i trupit kryesor, matës , Dritat e ditës (DRL), Sistemi i kondicionimit, Telekomanda me valë, Sistem parandalues ​​nga vjedhjet
25 Sistemi audio
26 Llambat e brendshme, Llambat personale, Ora
27 Kembimi
28 Kembimi
29 Rezervimi
30 Sistemi audio
31 OnStar
32 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte sekuenciale, briri, Sistemi i kontrollit të shkarkimeve 1, Sistemi i kontrollit të shkarkimeve 2
33 Borni
34 Karburanti me shumë porta Sistemi i injektimit/ Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta sekuenciale, briri, ndezja, njehsori
35 Ngrohësi PTC 1
36 Ngrohës PTC 3
37 Inverter A/C

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.