Siguresat Peugeot iOn (2010-2018).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Makina elektrike e qytetit Peugeot iOn është prodhuar nga viti 2010 deri në vitin 2018. Në këtë artikull do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Peugeot iOn 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe 2018 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Peugeot iOn 2010-2018

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Peugeot iOn është siguresa F2 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave të pultit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Zhbllokoni kapakun dhe hiqeni plotësisht duke e tërhequr drejt jush.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit
Vlerësimi Funksionet
1 7.5 A Llambat anësore të dorës së majtë përpara dhe të pasme.
2 15 A Prizë shtesë.
3 - Nuk përdoret.
4 7.5 A Motori startues.
5 20 A Sistemi audio.
6 - Nuk përdoret.
7 7.5 A Pajisjet e automjetit (konsumatorët e panelit), dritat anësore të dorës së djathtë përpara dhe të pasme.
8 7.5 A Pasqyrat elektrike të dyerve.
9 7.5 A Kontrolluesi mbikëqyrës.
10 7.5 A Alimë të kondicionuar.
11 10A Landra e pasme e mjegullës.
12 15 A Mbyllja e derës.
13 10 A Llambë mirësjelljeje.
14 15 A Fshirëse e pasme.
15 7.5 A Paneli i instrumenteve.
16 7.5 A Ngrohje.
17 20 A Sedilje me ngrohje.
18 10 A Opsioni.
19 7.5 A Ngrohja e pasqyrës së dyerve.
20 20 A Fshirëse xhami.
21 7,5 A Airbags.
22 30 A Shkrirja e ekranit të pasmë
23 30 A Ngrohje.
24 - I pa perdorur.
25 10 A Radio.
26 15 A Sigura e ndarjes së pasagjerëve.

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e përparme nën rezervuarin e sistemit të ngrohjes.

Hapni kapakun, zhbllokoni kapakun dhe hiqeni atë plotësisht duke u tërhequr drejt jush.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Vlerësimi Funksionet
1 - Nuk përdoret.
2 30 A Siguresa e brendshme.
3 40 A Motor elektrik.
4 40 A Radiatorventilator.
5 40 A dritare elektrike.
6 30 A Pompë me vakum.
7 15 A ECU e baterisë kryesore.
8 15 A Llamba e tretë e frenave.
9 15 A Llambat e përparme të mjegullës.
10 15 A Pompë uji.
11 10 A Ngarkuesi në bord.
12 10 A Treguesi i drejtimit.
13 10 A Bor.
14 10 A Llambat e ditës.
15 15 A Tifoma e baterisë.
16 10 A Kompresori i ajrit të kondicionuar.
17 20 A Rrezi i ulët i dorës së djathtë.
18 20 A Rrezi i ulët i dorës së majtë, rregulluesit e fenerëve.
19 10 A Djathtas drita kryesore.
20 10 A Dreja kryesore e majtë.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.