Siguresat Mazda MX-5 Miata (NA; 1989-1997).

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e parë Mazda MX-5 Miata (NA), prodhuar nga 1989 deri në 1997. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mazda MX-5 Miata 1989, 1990 , 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mazda MX-5 Miata (NA) 1989-1997

Sigara e çakmakut (priza elektrike) në Mazda MX-5 është siguresa O "CIGAR" në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Tabela e përmbajtjes

 • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Siguresa e ndarjes së pasagjerëve Blloku
  • Kutia e siguresave të ndarjes së motorit
  • Kutia e siguresave të ndarjes së bagazhit
 • Diagramet e kutisë së siguresave
  • Ndarja e motorit
  • Paneli i instrumenteve
  • Ndarja e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Blloku i siguresave të ndarjes së pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet poshtë pultit në anën e shoferit.

Fus në ndarjen e motorit e Kutia

Kutia e siguresave të ndarjes së bagazhit

Ndodhet në anën e djathtë të bagazhit pranë baterisë.

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Amp Përshkrimi
1 HEAD 30A Fenerët
2 INJ 30A Injektimi i karburantit, Alternatori
3 MAIN 80A Për mbrojtjen e të gjitha qarqeve
4 BTN 40A Referojuni RREZIK (15A), STOP (15A), DHOMA (10A), BISHT (15A)
5 ABS 60A Sistemi i frenave kundër bllokimit
6 TILAMOS FTOHËS 30A Tifo ftohës
7 AIR BAG 10A Çantë ajri
8 AD FAN 20A Klima ventilator shtesë
9 ST SIG 10A Injektimi i karburantit
10 RETRAKTOR 30A Tërheqësi i fenerëve

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në ndarja e pasagjerëve
Emri Amp Përshkrimi
A MOTORI 15A Guaj tifoz ling
B METER 10A Matës, dritat paralajmëruese, dritat sinjalizuese, kontrolli i lundrimit
C AIR BAG 15A Air bag
D Ngrohës 30A Ngrohës
E I pa perdorur
F POWER WIND 30A Fuqiadritare
G Fshirëse 20 Fshirëse, rondele
H Nuk përdoret
I TAIL 15A Prapa dritat
J Jo i përdorur
K STOP 15A Bllokimi i ndërruesit, Kontrolli i lëvizjes, Bori, Dritat e ndalimit
L RREZIK 15A Dritat paralajmëruese të rrezikut
M Jo i përdorur
N ROOM 10A Llambat e brendshme, sinjalizues paralajmërues, radio/kasetë dhe kompakt disku luajtës dhe orë
O CIGAR 15A Çakmak, Radio/kasetë dhe kompakt disku dhe ora
P Nuk është përdorur
Q Jo i përdorur

Ndarja e bagazhit

Caktimi i siguresat në bagazh
Emri Amp Përshkrimi
1 DEFOG 10A Përmbysja e pasme lista
2 ANTENA 10A Autoantenë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.