Siguresat Mazda 626 (2000-2002).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Mazda 626 të gjeneratës së gjashtë pas një ndërrimi të fytyrës, prodhuar nga viti 2000 në 2002. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mazda 626 2000, 2001, 2002, merrni informacione rreth vendndodhjes së panelet e siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mazda 626 2000-2002

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës) në Mazda 626 janë siguresat #15 "RADIO" (Socket), #19 "CIGAR" (Prizë shtesë) dhe #24 "P.POINT" (Power point ) në kutinë e siguresave të ndarjes së pasagjerëve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në anën e majtë të automjetit , prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve <1 6>
Emri Vlerësimi i amplifikatorit Përshkrimi
1 AUDIO 15A Sistemi audio
2 DHOMA 15A Libri i brendshëm ghts, drita e bagazhit
3 S.ROOF 15A Sunroof
4 METER 10A Masat, dritat e pasme
5 D.LOCK 30A Bllokimi me energji elektrike i derës
6 RREZIK 15A Vërejtje për rrezikun dritat
7 A/B&ABS 10A Sistemi i jastëkëve të ajrit, frenimi kundër bllokimitsistemi
8 Nuk është përdorur
9 A/C 10A Klima
10 Jo i përdorur
11 TURN 10A Sinjalet e kthesës
12 Fshirëse 20A Fshirës dhe rondele e xhamit
13 P .WIND 30A Power windows
14 I pa perdorur
15 RADIO 15A Sistemi audio, prizë, pasqyrë e jashtme
16 MOTORI 10A Sistemi i kontrollit të motorit
17 ILLUMI 10A Dritat e pasme, Dritat e targave, Dritat e parkimit, Ndriçimi i pultit
18 STOP 15A Dritat e frenave, Horn, Kontrolli i lundrimit
19 CIGAR 15A Priza e aksesorit, Ora, Radio, pasqyrë e jashtme
20 I pa përdorur
21 Nuk është përdorur
22 P.SEAT 30A Sedilja elektrike
23 M .DEF 15A Shkrirës pasqyre
24 P.POINT 15A Power point

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Vlerësimi i amplifikatorit Përshkrimi
1 EGI INJ 30A Sistemi i injektimit të karburantit
2 DEFOG 40A Shkrirës i xhamit të pasmë
3 Jo i përdorur
4 KRYESORE 100 A Për mbrojtjen e të gjitha qarqeve
5 ÇELËSI IG 30A RADIO, DIELLI, KTROSE, METER, MOTORRI, DRITAR E FEQIES, siguresat e Fshirësit, Sistemi i ndezjes
6 Ngrohës 40A Ngrohës, Kondicioner
7 BTN 40A BISHT, STOP, DHOMA, BLLOKIMI I DERËS, RREZIK, siguresat e sediljes me rrymë
8 TIFESOR FTOHJES 30A Tifoma ftohëse
9 FAN AD 30A Tifoz shtesë
10 ABS 60A Sistemi kundër bllokimit të frenave
11 TAIL 15A Dritat e pasme, Dritat e parkimit, Ndriçimi i pultit, Dritat e targave, Ndriçimi i çelsave
12 BROR 15A Bori
13 ABS 20A Sistemi kundër frenave
14 Jo i përdorur
15 ST. SIGN 10A 2000-2001: Sinjali i nisjes

2002: Nuk është përdorur 16 H/L-L 15A Fare (majtas) 17 H/L-R 15A Far(Djathtas) 18 ABS 20A Sistemi kundër bllokimit të frenave

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.