Siguresat dhe reletë Suzuki Forenza / Reno (2003-2009).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Makina kompakte Suzuki Forenza (Reno) është prodhuar nga viti 2003 deri në vitin 2009. Në këtë artikull do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Ford Edge 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 dhe 2009 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Suzuki Forenza / Reno 2003-2009

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Suzuki Forenza / Reno janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve – shikoni siguresat "LTR" (cigare Çakmaku) dhe "AUX LTR" (Frekë shtesë).

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e shoferit të instrumentit panel, prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri Amp Përshkrimi
AIRBAG 10 Air Bag
WPR 25 Fshirëse
RADIO/CLK 10 Radio/Ora
ECM 10 Moduli i kontrollit të motorit
AIRBAG 10 Sensori i klasifikimit të profesionit
AUX LTR 15 Frekë shtesë
TRN LAMPAT SIG 15 Llambat e sinjalizuesit
ABS 10 Sistemi kundër bllokimit të frenave
LTR 15 Çakmak i purove
CLSTR,BTSI 10 Cluster, BTSI Solenoid
RKE 10 Hyrja në distancë pa çelës
BCK/UP 10 Rezervimi
BLANK - Nuk është përdorur
TCM 10 Moduli i kontrollit të transmisionit
KUTI I siguresave ENG , DRL 10 Kutia e siguresave të motorit, Drita e ditës
LAMPAT HAZRD 15 Rrezik Llambat
A/C, CLK 15 Çelësi A/C, Ora
HVAC 20 Ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar
RKE 15 Hyrja në distancë pa çelës
RADIO 15 Radio
S/ROOF 15 Sunroof
DLC 10 Lidhja e lidhjes së të dhënave
SPARE 10 Sigur rezervë

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit <.
Emri
ECM 10 Moduli i kontrollit të motorit
I/P FUSE 15 Sigura e panelit të instrumenteve
POMPA KARBURANTI 15 Pompa e karburantit
A/C 10 Klima
HORN 15 Bor
PërshëndetjeBEAM 15 Frea e gjatë
LAMPAT STOP 15 Stop Llampat
DR/LCK 15 Bllokim dere
MIR HTD 10 Pasqyrë me ngrohje
FRT FOG 15 Mjegulla e përparme
ILLUM LT 10 Llamba e targave, Llamba parkimi Majtas
INJ 15 Injektor
ENG SNSR 15 Solenoidi i pastrimit të kutisë EVAP, H02S, Releja e ventilatorit ftohës, sensori CMP
RREZA E ULËT LT 10 Llamba e kokës e ulët- Rrezi majtas
ILLUM RT 10 Qarku i ndriçimit, llamba parkimi djathtas
RREZE E ULET RT 10 Djathtas llamba e poshtme
PARE 25 Kembimi
KEMBIMI 15 Kembimi
REZIMI 10 Kembimi
BATT PWR 30 Fuqia e baterisë
ABS 60 Antilo ck Sistemi i frenave
HVAC BLWR 30 Fryrësi HVAC
IGN 2 30 Ndezja 2
NJËZJA 1 30 Ndezja 1
FUSE PLR Tërheqësi i siguresave
FETES I ULËT 20 Ftohës i ulët i ventilatorit<> Tifoz ftohësLartë
PWR WNDW 20 Dritarja e energjisë
Reletë
FETIM I ULËT | 16> ILLUM Rele ndriçimi
A/C CMPRSR Klima e kondicionuar Kompresor
HORN Bori
DEFOG Releja kryesore
FETOSJA E FTOHTË HI Tifozi i lartë i ftohjes
PWR WNDW Dritare elektrik
LAMPA KOKE Rele feneri

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.