siguresat dhe reletë KIA Picanto (JA; 2018-2019..)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e tretë të KIA Picanto (JA), e disponueshme nga viti 2018 e deri më tani. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të KIA Picanto 2018 dhe 2019 , do të merrni informacion për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresa (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave KIA Picanto 2018-2019…

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në KIA Picanto janë të vendosura në kutia e siguresave të panelit të instrumentit (shih siguresat "POWER OUTLET 1" (Prizë elektrik), "POWER OUTLET 2" (çakmak)).

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të panelit të instrumentit

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Brenda kapakut të panelit të siguresave/rele, mund të gjeni etiketën që përshkruan emrin dhe kapacitetin e siguresave/relesë. Jo të gjitha përshkrimet e panelit të siguresave në këtë manual mund të jenë të zbatueshme për automjetin tuaj.

Diagramet e kutisë së siguresave

2018

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2018)

Ndarja e motorit (Motori Kappa 1.0L/1.2L MPI)

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (Kappa 1.0L/1.2L MPI Motori) (2018)

Rele (Kappa 1.0L/1.2L Motor MPI

Ndarja e motorit (Motori Kappa 1.0L MPI (FFV))

Caktimi i siguresave në motorndarje (Motor Kappa 1.0L MPI (FFV)) (2018)

Rele (Motor Kappa 1.0L MPI (FFV ))

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.