Siguresat Mitsubishi Outlander (2007-2013).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë të Mitsubishi Outlander, prodhuar nga 2007 deri në 2013. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Outlander 2010, 2011, 2012 dhe 2013 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Outlander 2007-2013

Përdoren informacione nga manualet e pronarit të 2010, 2011, 2012 dhe 2013. Vendndodhja dhe funksioni i siguresave në makinat e prodhuara në periudha të tjera mund të ndryshojnë.

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Mitsubishi Outlander janë siguresat #13 (çakmaku / priza shtesë), #19 (priza e aksesorit) dhe #23 (priza e energjisë 115v) në Instrument kutia e siguresave të panelit.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Ndodhet pas kapakut në të majtë të timonit.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e majtë).

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.