Siguresat dhe reletë Chevrolet Uplander (2005-2009).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Minibusi me 4 dyer Chevrolet Uplander është prodhuar nga viti 2005 deri në vitin 2009. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet Uplander 2005, 2006, 2007, 2008 dhe 2009 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Chevrolet Uplander 2005-2009

Kutia e siguresave të panelit të instrumenteve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e pasagjerit të panelit të instrumenteve, prapa kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe releve në panelin e instrumenteve
Përdorimi
1 Bagazhi, bravat e dyerve
2 Kontrolli elektronik i nivelit
3 Fshirëse e pasme
4 Përforcues radio, luajtës DVD
5 Llambat e brendshme
6 OnStar
7 Moduli i hyrjes pa çelës
8 Cluster, Heati ng, ventilim, ajër të kondicionuar
9 Cruise switch
10 Ndriçimi i timonit
11 Pasqyrë elektrik
12 Flambë ndalese, llamba kthese
13 Sedilje me ngrohje
14 Bosh
15 Kontrolli elektronik i nivelit
16 Pasqyra me ngrohje
17 QendraNdalues ​​me montim të lartë, llamba rezervë
18 bosh
19 ventilim i kutisë Solenoid
20 Llambat parku
21 Der rrëshqitëse elektrike
22 Blosh
23 Bosh
24 Dera rrëshqitëse elektrike e majtë
25 Djathtas rrëshqitëse elektrike
Reletë
26 Bosh
27 Blash
28 Llambat e parkut, llambat e pasme
29 Fuqia e Mbajtur e Aksesorit
30 Shkruajtja e pasme
Ndërprerës qarku
31 Sedilje me fuqi
32 Power Window
PLR Tërheqësi i siguresave

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në kutinë e pasagjerit anën e ndarjes së motorit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit
№/Emri Përdorimi
1 Rrezja e lartë e djathtë
2 Pompa e karburantit
3 Diodë
KËMBIMI Rezervimi
KËMBIMI Rezervimi
4 Majtas lartTrare
KEMBIMI Rezervimi
REZERIMI Rezervimi
KËMBIMI Kembimi
5 Jo i përdorur
6 Tufë e ajrit të kondicionuar
7 Bori
8 Rrezja e ulët e majtë
9 Moduli i kontrollit të motorit, kontrolli elektronik i mbytjes
10 Jo i përdorur
11 Solenoidi i transmisionit
12 Rrezja e ulët djathtas
13 Sistemi i frenave kundër bllokimit
14 Ndezja e modulit të kontrollit të motorit
15 Ndezja elektronike
16 Injektor i karburantit
17 Kontrolli i klimës, RPA, Cruise Kontrolli
18 Kontrolli elektronik i mbytjes
19 Sensori i motorit, avulluesi
20 Airbag
21 Jo i përdorur
22 2005-2006: Emisioni, me lëvizje me të gjitha rrotat

2007-2008: Nuk është përdorur 23 A Fuqia ndihmëse 24 Rosëse e xhamit të përparmë 25 Inverter AC/DC 26 Fryrësi i pasmë 27 Fryrësi i përparmë 28 Fshirëse e xhamit të përparmë Sigurat e kasës J 29 Tifoma 1 30 Solenoidi i nisjes 31 Kundër bllokimitMotori i sistemit të frenave 32 bosh 33 Tifoma 2 34 Fryrësi i përparmë i lartë 35 Bateria kryesore 3 36 Defogger i pasmë 37 Bateria kryesore 2 38 2005: Bateria kryesore 1

2006-2008: rezervë Rele RUN RLY Starter LO BEAM Rrezet e ulëta POMPA KARBURANTI Pompa e karburantit BORIA Bori AC/CLTCH Tufë me ajër të kondicionuar HI BEAM Rrezja e lartë PWR/TRN Treni elektrik WPR2 Fshirës 2 WPR1 Fshirës 1 FANAL 1 Tiferator 1 CRNK Tiferë NJËZIMI KRYESOR Ndezja kryesore FAN2 Tifoma 2 FAN3 Fan 3 BLANK Jo i përdorur PLR Fise Pu ller

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.