Siguresat dhe reletë BMW 1-Seria (F20/F21; 2012-2017)

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, shqyrtojmë gjeneratën e dytë të serisë BMW 1 (F20/F21), prodhuar nga viti 2012 deri në vitin 2019. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të BMW 1-seri 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe 2017 (114i, 116i, 118i, 120i, 125i, 114d, 116d, 118d, 120d, 125d), merrni informacione rreth vendndodhjes së makinës, mësoni për panelet e siguresave brenda të secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave BMW 1-Series 2012-2017

Tabela e përmbajtjes

 • Kutia e siguresave në ndarjen e motorit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave
 • BDC (Kontrolluesi i domenit të trupit)
 • Kutitë e siguresave në ndarjen e bagazhit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e djathtë të ndarjes së motorit (në anën e majtë në automjetet me timon të djathtë), nën mbulesë plastike.

Diagrami i kutisë së siguresave

Asig nmenti i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë! Skema juaj e saktë e ndarjes së siguresave ndodhet pranë kutisë së siguresave në ndarjen e bagazhit.

BDC (Body Domain Controller)

Ndodhet në shtyllën e përparme në anën e pasagjerit, nën kutinë e dorezës.

Skema

Kutitë e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Një njësi ështëndodhet në anën e djathtë, pas izolimit të zërit. E dyta - në qendër, nën rreshtim.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë! Skema juaj e saktë e ndarjes së siguresave ndodhet pranë kutisë së siguresave në ndarjen e bagazhit.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.