Siguresat dhe reletë Hummer H2 (2002-2007).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne e konsiderojmë Hummer H2 përpara një ndërrimi të fytyrës, prodhuar nga 2002 deri në 2007. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Hummer H2 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 dhe 2007 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Hummer H2 2002-2007

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Hummer H2 janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve (“AUX PWR 2” – 2003-2004), dhe në ndarjen e motorit – shikoni siguresat “AUX PWR” dhe “CIG LTR”.

Kutitë e siguresave të ndarjes së pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të panelit të instrumenteve ndodhet prapa kapakut në skajin e drejtuesit të panelit të instrumenteve. Hiqeni kapakun për të hyrë në të.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve
Emri Përshkrimi
RR WIPER Çelësi i fshirësit të dritares së pasme
SEO ACCY 2003: Nuk është përdorur

2004-2007: Aksesorë me opsione të veçanta të pajisjeve

WS WPR Fshirëset e xhamit
TBC ACCY Aksesi i kontrolluesit të trupit të kamionit
IGN 3 Moduli i sediljeve me ngrohje të pasme
4WD Çelësi me katër rrota, çelës/moduli i pezullimit me ajër
HTR A/C JoI perdorur
LOCK Rele e mbylljes elektrike e dyerve (funksioni i bllokimit)
HVAC 1 Pamje e brendshme e pasme Pasqyrë, Sistemi i kontrollit të klimës
DERA L Lidhja e parzmores së derës së shoferit
CRUISE Cruise Control
ZHKYÇJA Releja e mbylljes elektrike e derës (funksioni i shkyçjes)
RR FOG LP I pa përdorur
BRAKE Çelësi i frenave
PDM 2003: Moduli i derës së pasagjerit
SHKYÇJA E SHOFERIT 2004-2007: Rele e mbylljes me energji elektrike (funksioni i shkyçjes së derës së shoferit)
IGN 0 Frena Bllokimi i ndërruesit të transmisionit, moduli i kontrollit të motorit, transmisioni
TBC IGN 0 Kontrolluesi i trupit të kamionit
VEH CHMSL Trapi i ndalimit i montuar lart në automjet dhe rimorkio
LT TRLR ST/TRN Sinjal i kthesës majtas/rimorkio ndalimi
LT TRN Sinjalet e kthesës majtas dhe shenjat anësore
VEH STOP Flamat e ndalimit të automjetit, Moduli i frenave, Gryka elektronike tle Moduli i kontrollit
RT TRLR ST/TRN Sinjalja e kthesës djathtas/Rimikoja e ndalimit
RT TRN Sinjalet e kthesës djathtas dhe shenjat anësore
BODY Lidhësi i parzmores
DDM Moduli i derës së shoferit
BYRAT Dyert e pasme dhe furnizimi i stafetit të kyçjes së portës së ngritjes
ECC 2003: Nuk është përdorur

2004-2007: Liftgate

TBC2C Kontrolluesi i trupit të kamionit
FLASH Moduli Flasher
DYERT CB LT Moduli i ndërprerësit të qarkut të dritares elektrike të pasme të majtë dhe i derës së shoferit
TBC 2B Kontrolluesi i trupit të kamionit
TBC 2A Kontrolluesi i trupit të kamionit
AUX PWR 2 2003-2004: Prizat e panelit të instrumenteve, prizat e rrymës në zonën e ngarkesës së pasme

2005-2007: Midgate Kontrolluesi (vetëm SUT) - Ndërprerësi i qarkut

Blloku i shërbimeve qendrore të panelit të instrumenteve

Ndodhet poshtë panelit të instrumenteve, te majtas nga kolona e drejtimit.

Emri Përshkrimi
SEO 2003-2005: Opsioni i pajisjeve speciale/Konektori i parzmores së llambave jashtë rrugës

2006-2007: Opsioni i pajisjeve speciale

RIMORË 2003-2005: Telat e frenave të rimorkios

2006-2007: Telat e frenave të rimorkios, lidhësi i parzmores së llambave jashtë rrugës

UPFIT Upmontues (jo i përdorur )
SL RIDE Kontrolli i udhëtimit (jo I përdorur)
HDLNR 2 Lidhës i telave të linjës 2
BODY Lidhës i telave të trupit
DEFOG Rele rear defogger
HDLNR 1 Headliner wiring Connector 1
RELEE KËMBIMI I papërdorur
SEAT CB Ndërprerësi i modulit të sediljes së shoferit dhe pasagjerit
DERA CB RT Fuqia e pasme djathtasDritarja, moduli i derës së pasagjerëve
REZIMIT Nuk përdoret
INFO Njësia e informacionit argëtues (jo e përdorur )

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagramet e kutisë së siguresave

2003-2004

2005

2006

2007

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit
Emri Përshkrimi
GLOW PLUG I pa përdorur
CUST FEED Fuqia e aksesorëve të benzinës
HYBRID 2005: Hibrid

2006-2007: Nuk është përdorur WSW/HTR Rosëse e xhamit me ngrohje (vetëm botim special) STUD #1 Tila elektrike të aksesorëve/rimorkio MBEC 1 Furnizimi me energji elektrike i qendrës elektrike me autobus të mesëm, sediljet e përparme, dyert e djathta BLWR / BLOWER Tifoma e përparme e kontrollit të klimës LBEC 2 Qendra elektrike me autobus majtas, modulet e dyerve, bravat e dyerve, rryma ndihmëse tlet—Zona e ngarkesës së pasme dhe paneli i instrumenteve STUD #2 Furnizimi i frenave të aksesorëve/teli i rimorkios ABS Frenat kundër bllokimit VSES/ECAS Air pezullim i kontrolluar elektronik IGN A Ndërprerësi i ndezjes IGN B Ndërprerësi i ndezjes LBEC 1 Majtas me autobus Qendra Elektrike, Dyert e Majtë, Trupi i KamionitKontrolluesi, moduli i ndezësit TRL PARK Llambat e parkimit Tela për rimorkio RR PARK Ana e pasagjerit Llambat e pasme parkimi dhe treguesi anësor LR PARK Llambat e pasme parkimi dhe treguesi anësor nga ana e shoferit PARK LP Releja e llambave të parkimit STRTR / STARTER Releja e nisjes INTPARK Llambat e shënjimit të çatisë STOP LP Stopllampat TBC BATT Furnizimi i baterisë së kontrolluesit të trupit të kamionit SEO B2 Llambat jashtë rrugës 4WS 2003-2005: Kanister solenoid me ventilim

2006-2007: I papërdorur RR HVAC Jo i përdorur AUX PWR 2003-2004: Prizë elektrik ndihmës - Konsolë

2005-2007: Priza të panelit të instrumenteve, priza elektrike në zonën e ngarkesës së pasme, konsolë PCM 1 Moduli i kontrollit të grupit të fuqisë ETC/ECM Kontrolli elektronik i mbytjes, kontrolluesi elektronik i frenave IGN E Instru Grupi i panelit, stafeta e kondicionimit, çelësi i sinjalit të kthesës/ndërprerësi i rrezikut, stafeta e nisjes, çelësi elektronik i frenave TC2 ndërprerësi i modalitetit RTD Furnizimi i baterisë së kontrolluesit elektronik të frenave TRL B/U Lidhja e rimorkios e llambave rezervë F/PMP Pompa e karburantit (rele) B/U LP Llambat rezervë, Kontrolli automatik i kyçjes së ndërruesit të transmisionitSistemi RR DEFOG Defogues i dritares së pasme HDLP-HI Rele me rreze të lartë të fenerit PRIME Jo i perdorur AIRBAG / SIR Sistemi frenues suplementar me fryrje FRT PARK Llambat e përparme parkimi, llambat anësore DRL Llambat e ditës (rele) SEO IGN Rele e pasme e mbytjes TBC IGN1 Ndezja e kontrolluesit të trupit të kamionit <> DRL Llambat e ditës RVC Kontrolli i tensionit të rregulluar IPC/ DIC Grupi i panelit të instrumenteve/Qendra e informacionit të shoferit HVAC/ECAS Kontrolluesi i kontrollit të klimës/Air pezullimi i kontrolluar elektronik <> HDLP-LOW Headl amp Rele me rreze të ulët A/C COMP Rele kompresor të ajrit të kondicionuar A/C COMP Kompresori i kondicionimit TCMB Moduli i kontrollit të transmisionit RR WPR Fshirësja e pasme/ Rondele RADIO Sistemi audio SEO B1 Qendra elektrike me autobus të mesëm, telekomandë universale në shtëpi Sistemi, Ngrohje e pasmeSediljet LO HDLP-LT Farni i ulët nga ana e shoferit BTSI Transmisioni i frenave Sistemi i kyçjes CRNK Sistemi i nisjes LO HDLP-RT Farni i ulët i fenerit anësor të pasagjerit FOG LP I pa përdorur FOG LP I pa përdorur HORN Releja e borisë W/S WASH Releja e pompës për larjen e xhamit të përparmë dhe të dritares së pasme W/S WASH Pompë larëse e xhamit të përparmë dhe e pasme INFO OnStar RADIO AMP Përforcuesi i radios RH HID Jo i përdorur HORN Bor EAP Jo i perdorur TREC Katër rrota Moduli SBA Jo i perdorur INJ2 Spiria e ndezjes, Injektoret e karburantit-Banka 2 INJ1 Bobina e ndezjes, Injektorët e karburantit-Banka 1 O2A Sensorët e oksigjenit. O2B Sensorët e oksigjenit. IGN1 Ndezja 1 PCM B Moduli i kontrollit të motorit, pompa e karburantit. SBA Asistent suplementar i frenimit / Nuk është përdorur. S/ROOF Sinot.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.