Suzuki Kizashi (2010-2013) siguresat dhe reletë

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Sedani i madhësisë së mesme Suzuki Kizashi u prodhua nga viti 2010 deri në vitin 2013. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Suzuki Kizashi 2010, 2011, 2012 dhe 2013 , merrni informacione rreth vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Suzuki Kizashi 2010-2013

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Suzuki Kizashi janë siguresat #7 dhe #8 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve në anën e shoferit.

Ndarja e pasagjerëve Kutia e siguresave

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ka dy blloqe siguresash nën pult - në anën e shoferit dhe në anën e pasagjerit.

Diagrami i kutisë së siguresave (ana e shoferit)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave nga ana e shoferit
A Qarku i mbrojtur
1 30 Dritarja e energjisë
2 15 Motori i larjes së xhamit të përparmë
3 20 Ngrohës i sediljeve
4 25 Motori i fshirësit të xhamit
5 7.5 IG2 SIG
6 15 Bobina e ndezjes
7 15 Aksesi 2
8 15 Aksesor
9 10 Moduli i kontrollit ESP
10 7.5 Kontrolli i lundrimit
11 7.5 IG1SIG
12 7.5 Nuk përdoret
13 7,5 Metri
14 10 Drita rezervë
15 10 Air bag
16 15 Bllokimi i timonit
17 7.5 BCM
18 20 Sun çati
19 7.5 Nuk përdoret
20 10 Drita e pasme
21 10 Drita e frenave
22 10 Rrezik
23 20 Dritarja e përparme elektrike (majtas)
24 15 Radio
25 10 Drita e kupolës
26 20 Bllokimi i derës

Diagrami i kutisë së siguresave (ana e pasagjerit)

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave anësore të pasagjerit
A Circuit Protected
1 20 Xhama elektrike e pasme (djathtas)
2 20 Xhama elektrike e pasme (Majtas)
3 20 Dritarja e përparme elektrike (djathtas)
4 15 4WD
5 20 Tifoz i baterisë
6 20 Audio
7 30 Sedilja elektrike (djathtas)
8 30 Sedilja elektrike (majtas)
9 30 Bosh

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetëve në ndarjen e motorit
A I mbrojtur nga qarku
1 50 Çelësi i ndezjes
2 30 Nën ventilatori i radiatorit
3 30 Tifozi kryesor i radiatorit
4 30 Motori i ndezjes
5 40 Drita
6 40 Moduli i kontrollit ESP
7 50 Moduli i kontrollit të nisjes pa çelës
8 50 Dritarja elektrike, sedilja elektrike
9 50 Tifoz blower
10 10 Kompresori i ajrit të kondicionuar
11 15 Ngrohës i pasqyrës së dyerve
12 15 Motori i mbytjes
13 30 Defoktor i pasmë
14 30 I pa përdorur
15 7.5 Drita e kokës
16 20 Injektimi i karburantit
17 25 Moduli i kontrollit ESP
18 25 Rezervimi
19 15 Drita e kokës e ulët (majtas)
20 15 Drita e kokës e ulët (djathtas)
21 15 Drita e kokës lartë (majtas)
22 15 Drita e kokës lartë (djathtas)
23 15 CVT
24 20 Mjegulla e përparmedritë
25 15 Ngrohës me sensor O2
26 15 Bori
Rele
27 Rele e ulët e dritës së kokës (majtas)
28 Rele e ulët e dritës së kokës (djathtas)
29 I pa perdorur
30 I pa perdorur
31 I pa përdorur
32 Rele kompresori i ajrit të kondicionuar
33 Releja e fshirësit të pasmë
35 Releja e fshirësit të xhamit 2
36 I pa përdorur
37 Releja e fshirësit të xhamit 1
38 Rele motori i nisjes
39 Releja e pompës së karburantit
40 Releja e ventilatorit të radiatorit 3
41 Releja e ventilatorit të radiatorit 1
42 Releja e ngrohësit të pasqyrës së dyerve
43 Releja e ventilatorit të radiatorit 2
44 Releja kryesore
45 Rele motori i mbytjes

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.