Siguresat Suzuki Jimny (2000-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Suzuki Jimny të gjeneratës së tretë, prodhuar nga viti 1999 deri në vitin 2018. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Suzuki Jimny 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe 2017 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për çdo caktim të përdorimit faqosja).

Struktura e siguresave Suzuki Jimny 2000-2017

Sigarja e çakmakut (priza e rrymës) në Suzuki Jimny është siguresa #5 "CIGAR" në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet nën paneli i instrumenteve (në anën e shoferit).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve
Emri Amp Përshkrimi
1 IG2 SIG 10A IG2 SIG
2 DEFG E pasme 20A E pasme llamba mjegullore
3 Fshirëse fshirëse 15A Fshirëse larëse
4 Ngrohës i sediljeve 15A Ngrohës i sediljeve
5 CIGARE 15A Çakmak i cigares
6 DEICER 15A Ngrohës i xhamit të pasmë
7 RREZIK I BORIVE 15A Bori, rrezik
8 RADIODOME 15A Radio

Ndriçimi i brendshëm

9 Nuk është përdorur
10 Nuk përdoret
11 ST 10A Starter
12 POWER WINDOW 30A Dritaret elektrik
13 IG 15A Çelësi i ndezjes
14 4WD 20A 4WD
15 BACK 10A Dritat e kthesës
16 AIR BAG 15A Airbag
17 METER 10A Metër
18 ABS 10A ABS
19 AT 10A AT
20 BISHT 10A Landra e pasme
21 STOP 15A Drita e frenave
22 BYÇJA DERËS 15A Bllokimi i derës

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i fu ses në ndarjen e motorit
Emri Amp Përshkrimi
1 CPRSR 10A Kompresor
1* A/C 20A Sistemi i ajrit të kondicionuar
2 ST 30A Motori i ndezjes
3 HTR FAN 20A Flower Ventilator
4 MJEGULL FR 15A Mjegull e përparmedritë
5 LAMP 50A Ndriçim
6 H/L R 15A Fareni djathtas
7 H/L L 15A Feneri majtas
8 RDTR 30A Tifoma e radiatorit
9 P/S 30A Timoni me energji elektrike
10 FI 15A Sistemi EPI
11 ABS SOL 30A Solenoid ABS
12 IGN1 40A Ndezja
13 ABS MOT 40A Motor ABS
14 IGN2 50A Ndezja

Dritaret elektrik

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.