Siguresat Subaru Tribeca (2008-2014).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Krosoveri i madhësisë së mesme Subaru Tribeca (pas një ngritjeje të fytyrës) u prodhua nga viti 2007 në 2014. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Subaru Tribeca 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 , 2013 dhe 2014 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Subaru Tribeca 2008-2014

Sigurat e çakmakut (priza elektrik) në Subaru Tribeca janë siguresa #13 (priza e ngarkesës) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve dhe siguresa #2 (2008-2009) ose #4 (2010-2015) (Priza e konsolës) në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet prapa kapakut në të majtë të timonit.

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Diagramet e kutisë së siguresave

2008, 2009

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2008, 2009)
Amp ratin g Qarku
1 20A Lidhës lidhës i rimorkios
2 Bosh
3 15A Mbyllja e derës
4 7.5A Releja e fshirësit të përparmë, çatia e hënës
5 7.5A Matësi i kombinuar
6 7.5A Pasqyra e pasme me telekomandë, Ngrohës sediljejerele
7 15A Matësi i kombinuar, njësi e integruar
8 15A Stop drita
9 20A Ngrohës pasqyre, fshirëse fshirëse të përparme
10 7.5A Furnizimi me energji (bateria)
11 7.5A Njësi i sinjalizimeve të drejtimit
12 15A Njësia e transmetimit automatik, sistemi i airbagëve SRS (nën), Njësia e kontrollit të motorit, Njësia e integruar
13 20A Prizë mallrash
14 15A Drita e pozicionit, Drita e pasme, Drita e kombinuar e pasme
15 Bosh
16 10A Ndriçimi
17 15A Ngrohësit e sediljeve
18 10A Drita rezervë
19 7.5A Fareni djathtas stafetë anësore
20 bosh
21 7.5A Releja e starterit
22 15A Klima kondicioneri, bobina e stafetës së shkumëzimit të dritares së pasme
23 15A Fshirëse e pasme, larëse e xhamit të pasmë
24 15A Njësia audio
25 15A Sistemi i airbagëve SRS (kryesor)
26 7.5A Releja e dritares elektrike
27 15A Tifoma e pasme e ventilatorit
28 15A Tifoma me ventilator të pasmë
29 15A Mjegulldritë
30 30A Fshirëse e përparme
31 7.5A Njësia e kondicionerit automatik, njësia e integruar
32 7.5A Rele e anës së majtë të fenerëve
33 7.5A Njësia e kontrollit të dinamikës së automjetit

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2008, 2009)
Vlerësimi i amplifikatorit Qarku
1 30A Njësia e kontrollit të dinamikës së automjetit
2 20A Presë e konsolës
3 15A Far (ana e djathtë)
4 15A Fareni (ana e majtë)
5 20A Rezervë
6 15A Bori
7 25A Defoktor i xhamit të pasmë
8 15A Pompa e karburantit
9 15A Njësia e kontrollit automatik të transmisionit
10 7.5A Njësia e kontrollit të motorit
11 15A<2 5> Blici paralajmërues i rrotullimit dhe rrezikut
12 20A Çelësi i parkimit
13 7.5A Alternator

2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2010, 2011, 2012, 2013, 2014)
Vlerësimi i amplifikatorit Qarku
1 20A Kundër rimorkiolidhës
2 bosh
3 15A Mbyllja e derës
4 7.5A Releja e fshirësit të përparmë, çatia e hënës
5 7.5A Matësi i kombinimit
6 7.5A Pasqyrat e pamjes së pasme me telekomandë, Stafetë e ngrohësit të sediljeve
7 15A Matësi i kombinuar, njësi e integruar
8 15A Drita e ndalimit
9 20A Ngrohës pasqyre, fshirëse e përparme
10 7.5A Furnizimi me energji (bateria)
11 7.5A Njësi i sinjalizimeve të drejtimit
12 15A Njësi i transmetimit automatik, sistemi i airbagëve SRS (nën), Njësia e kontrollit të motorit, Njësia e integruar
13 20A Prizë mallrash
14 15A Drita e pozicionit, Drita e pasme, Drita e kombinuar e pasme
15 Bosh
16 10A Ndriçimi
17 15A Sedilja ngrohës
18 10A Drita rezervë
19 7.5A Rele e anës së djathtë të fenerit
20 Bosh
21 7.5A Rele starter
22 15A Klima kondicioner, rele shkumëzimi i xhamit të pasmë spirale
23 15A Fshirëse e pasme, xhama e pasmerondele
24 15A Njësi audio
25 15A Sistemi i jastëkut të ajrit SRS (kryesor)
26 7.5A Releja e dritares elektrike
27 15A Tifoma e pasme e ventilatorit
28 15A Tifoma e pasme e ventilatorit
29 15A Drita e mjegullës
30 30A Fshirëse e përparme
31 7.5A Njësia e kondicionerit automatik, Njësia e integruar
32 7.5A Rele e anës së majtë të fenerëve
33 7.5A Kontrolli i dinamikës së automjetit njësia

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2010, 2011, 2012, 2013, 2014 )
Vlerësimi i amplifikatorit Qarku
1 30A Njësia e kontrollit të dinamikës së automjetit
2 25A Tifoma kryesore (tifoz ftohës)
3 25A Tifoma kryesore (tifoz ftohës)
4 20A Konsola prizë
5 15A Fare (ana e djathtë)
6 15A Fareni (ana e majtë)
7 20A Rezervë
8 15A Bori
9 25A Defoktor i xhamit të pasmë
10 15A Pompa e karburantit
11 15A Kontrolli automatik i transmisionitnjësia
12 7.5A Njësia e kontrollit të motorit
13 15A Kthesa dhe blici paralajmërues i rrezikut
14 20A Çelësi parkimi
15 7.5A Alternator

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.