Siguresat Scion xA (2004-2006).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Hatchback nënkompakt Scion xA u prodhua nga viti 2004 deri në vitin 2006. Në këtë artikull do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Scion xA 2004, 2005 dhe 2006 , merrni informacione rreth vendndodhjes së panelet e siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Diagrami i kutisë së siguresave: Scion xA (2004-2006)

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Scion xA është siguresa #24 "ACC" në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në panelin e instrumenteve (në anën e majtë), prapa kapakut në të majtë të timonit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri A Qarku i mbrojtur
14 AM1 40 2004-2005: "ACC", "GAUGE", "WIPER" dhe " siguresat ECU-IG"
14 AM1 50 2006: "ACC", "GAUGE", "WIPER ", dhe siguresat "ECU-IG"
15 POWER 30 Power windows
16 HTR 40 Sistemi i ajrit të kondicionuar
17 DEF 30 2004-2005: Pas sistemi i shkumëzimit të dritareve.
17 GAUGE 10 2006: Dritat rezervë, sistemi i karikimit, sistemi i kondicionimit , sistem drite energjetike, matës tëmetra
18 MATOR 10 2004-2005: Dritat rezervë, sistemi i karikimit, sistemi i ajrit të kondicionuar, sistemi i dritareve elektrike, matësit e njehsorëve
18 DEF 25 2006: Sistemi i shkumëzimit të xhamit të pasmë
19 D/L 25 Sistemi i kyçjes me energji të derës
20 BISHT 10 Dritat e pasme, dritat e parkimit, dritat e targave
21 Fshirësi 20 2004-2005: Fshirëse dhe rondele e xhamit
21 Fshirëse 25 2006: Fshirëset dhe rondelet e xhamit të xhamit
22 ECU-B 7,5 Sistemi i airbagëve SRS
23 MIGRUGA 15 Dritat e përparme të mjegullës
24 ACC 15 Ora, çakmak
25 ECU-IG 7, 5 Sistemi kundër frenave, ventilator elektrik ftohës
26 OBD 7,5 Sistemi i diagnostikimit në bord
27 HAZ 10 Kthesa s dritat e sinjalit, ndezësit e urgjencës
28 A.C. 7,5 Sistemi i ajrit të kondicionuar
29 STOP 10 Dritat e ndalimit, dritat e ndalimit të montuara lart, sistemi i frenave kundër bllokimit, sistemi i bllokimit të ndërrimit, sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/sekuenciale sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Amp Qarku i mbrojtur
1 RDI 30 Tifoz elektrik ftohës
2 HTR SUB1 50 Sistemi i ajrit të kondicionuar
3 ABS NO.1 40 Sistemi kundër frenave
4 DOME 15 Ora, drita e brendshme, matësat e njehsorëve
5 EFI 15 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta /Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta të njëpasnjëshme
6 HORN 15 Bor
7 AM2 15 Sistemi i nisjes, sistemi i airbagëve SRS, sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte, sistemi i paralajmërimit të shkarkimit
8 ST 30 Sistemi fillestar
9 H- LP LH H-LP LO LH 10 Fare në të majtë
10 H-LP RH H-LP LO RH 10 R fener i dorës së djathtë
11 A/C2 7,5 Sistemi i ajrit të kondicionuar
12 KEMBIMI 30 Kembimi
13 KËMBIMI 15 Kembimi

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.