Siguresat Mitsubishi Outlander (2014-2019..).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e tretë të Mitsubishi Outlander, i disponueshëm nga viti 2013 e deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Outlander 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 dhe 2019 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë ( faqosja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Outlander 2014-2019…

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës): #9 (2014-2016) ose #7 (2017-2019) (prizë elektrik 12v) dhe #23 (çakmak / prizë elektrik 12v) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet në panelin e instrumenteve (në anën e shoferit) në të majtë të timonit, pas kapakut.

A – Blloku kryesor i siguresave; B – Nën blloku i siguresave.

Ndarja e motorit

Ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e majtë).

A – Blloku kryesor i siguresave; B – Nën blloku i siguresave (nëse është i pajisur).

Diagramet e kutisë së siguresave

2014, 2015, 2016

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2014, 2015, 2016)

Ndarja e motorit

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2014, 2015, 2016)

2017, 2018, 2019

Udhëtarndarje

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2017, 2018, 2019)

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2017, 2018, 2019)

Nën blloku i siguresave

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.