Siguresat Lexus LX470 (J100; 1998-2002)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë Lexus LX (J100) përpara një ndërrimi të fytyrës, prodhuar nga viti 1998 deri në 2002. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Lexus LX470 1998, 1999, 2000, 2001 dhe 2002 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilit siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Lexus LX 470 1998-2002

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës) në Lexus LX470 janë siguresat #34 "CIGAR" (çakmak) dhe #46 "PWR OUTLET" ” (Prizat e rrymës) në kutinë e siguresave të panelit të instrumentit.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet në goditjen nga ana e shoferit paneli nën pultin.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri Vlerësimi i amperit Përshkrimi
32 POWER 30 Dritarja elektrike, Çatia elektronike e hënës, Sistemi i sediljeve me energji elektrike, Pow sistemi i kontrollit të bllokimit të derës
33 IGN 10 SRS, paratensionuesit e rripit të sigurimit, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/sekuenciale Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta, Sistemi i frenave kundër bllokimit, Drita paralajmëruese e shkarkimit, Sistemi i imobilizuesit të motorit, Pajisja e anulimit të sistemit të kontrollit të lundrimit
34 CIGAR 15 Cigareçakmak
35 SRS 15 SRS, paratensionues rripat e sigurimit
36 MIRR 10 Pasqyra elektrike me pamje të pasme
37 RR A.C. 30 Sistemi i kondicionimit të pasmë
38 STOP 15 Dritat e ndalimit, Dritë e ndalimit me montim të lartë
39 FR MJEGULL 15 Dritat e mjegullës
40 I/UP 7.5 Sistemi i motorit në gjendje pune
41 Fshirësi 20 Fshirës dhe rondele e mburojës së dritares, fshirëse dhe rondele e dritares së pasme
42 GUGE 15 Matësi dhe njehsorët, Treguesit rikujtues të shërbimit dhe sinjalizuesit paralajmërues (përveç shkarkimit, derës së hapur dhe dritave paralajmëruese SRS), dritat rezervë
43 DIFF 20 Sistemi i bllokimit të diferencialit të pasmë
44 AHC-IG 20 Pezullimi aktiv i kontrollit të lartësisë (AHC)
45 DOME 10 Dritat e çelësit të ndezjes, Hapësi i dyerve të garazhit , Dera dritat e mirësjelljes, dritat e brendshme, dritat personale
46 PWR OUTLET 15 Prizat e rrymës
47 ECU-IG 15 Sistemi elektrik i sediljeve, Sistemi i bllokimit automatik të ndërrimit të transmisionit, Sistemi kundër frenimit
48 RR HTR 10 Klima e pasme
49 OBD 10 Diagnoza në bordsistem
50 AHC-B 15 Pezullim aktiv i kontrollit të lartësisë (AHC)
51 TAIL 15 Sistemi i dritave të ditës, Dritat e pasme, Dritat e targave, Dritat e parkimit, Dritat e panelit të instrumenteve
52 ECU-B 10 / 15 1998: Sistemi i kontrollit me bllokimin e dyerve me energji elektrike, Dritarja elektrike, Fshirësja e dritares së pasme, Sistemi i hyrjes me ndriçim ( 10A)

1999-2002: Sistemi i dritave të drejtimit gjatë ditës, SRS, Timoni me anim dhe teleskopik (15A)

53 DEFOG 20 Defokusues i xhamit të pasmë

Kutitë e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Vlerësimi i amperit Përshkrimi
1 ALT-S 7,5 Sistemi i karikimit
2 MAIN 100 Të gjithë komponentët në "AM2", "STARTER", "EFI ose ECD", "HORN", "HAZ-TRN", "ABS NO.2", "H Siguresat EAD (LH-UPR), "HEAD (RH-UPR)", "HEAD (LH-LWR)", "HEAD (RH-LWR)", "GLOW", "THROTTLE" dhe "RADIO"
3 ALT 140 Të gjithë komponentët në "J/B NO.2", "MIR-HTR", "SEAT HTR", "FUEL HTR", "A.C", "AM1 NO. 1", "AM1 NO.2", "ACC", "CDS FAN", "HTR", "AHC", "ABS NO.1" dhe siguresat "HEAD CLNER"
4 J/B NR.2 100 Të gjithë komponentët në "ECU-B", "FR FOG",Siguresat "TAIL", "STOP", "DOME", "POWER", "RR A.C", "DEFOG", "OBD", "AHC-B" dhe "RR HTR"
5 AM1 NR.2 20 Sistemi i nisjes, Dritat e sinjalistikës, ndezësit e urgjencës, Të gjithë komponentët në "CIGAR", "ECU-IG", " Siguresat MIRR" dhe "SRS"
6 A.C 20 Sistemi i ajrit të kondicionuar
7 POWER HTR 10 1998-1999: Sistemi i kondicionimit

2000-2002: I papërdorur 8 SEAT HTR 15 Ngrohësit e sediljeve 9 KARBURANT HTR 20 1998-1999: Ngrohës me karburant

2000-2002: Nuk është përdorur 10 MIR HTR 15 Defoktor i pasqyrës së jashtme të pasme 11 HEAD CLNER 20 Pastruesi i fenerëve 12 FAN CDS 20 Elektrik ventilator ftohës 13 EFI ose ECD 20 Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/Injeksion i vazhdueshëm me shumë porte, Sistemi i kontrollit të shkarkimeve , Pompa e karburantit 14 BORË 10 Bori 15 BORË 15 Sistemi elektronik i kontrollit të mbytjes 16 RADIO 20 Sistemi audio 17 HAZ-TRN 15 Blicët e urgjencës, dritat sinjalizuese 18 AM2 30 Sistemi i nisjes, Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte/ Karburant me shumë porte të njëpasnjëshmeinjeksion, Të gjithë përbërësit në siguresën "IGN" 19 TEL ose ECU–B1 10 / 20 1998: Nuk ka qark.

1999-2002: Sistemi i kontrollit me bllokimin e dyerve me energji elektrike, Dritarja elektrike, Fshirësja e dritares së pasme, Sistemi i hyrjes me ndriçim 20 KOKA ( LH-UPR) 20 Fareni i majtë (rreza e lartë) 21 KOKA (RH-UPR) 20 Fareni i djathtë (drita e gjatë), sistemi i dritave të ditës 22 KOKA (LH-LWR ) 10 Feneri i majtë (rreza e ulët), Drita e mjegullës 23 KOKA (RH-LWR) 10 Feneri i djathtë (drita e ulët) 24 ABS NR.1 40 Sistemi kundër bllokimit të frenave 25 AHC 50 Pezullimi aktiv i kontrollit të lartësisë ( AHC) 26 ACC 50 Të gjithë përbërësit në siguresat "MIRR", "CIGAR" dhe "SRS" 27 AM1 NR.1 80 Sistemi i karikimit, Shkarkuesi i pasqyrës së jashtme të pamjes së pasme, Të gjithë komponentët në "AM1 N Siguresat O.2", "GAUGE", "WIPER", "AHC−IG", "DIFF", "A.C", "POWER HTR", "FUEL HTR" dhe "SEAT HTR" 28 HTR 60 Sistemi i ajrit të kondicionuar 29 GLOW 80 Nuk ka qark 30 ABS Nr.2 40 Anti -sistemi i frenave të kyçjes 31 STARTER 30 Sistemi i deklarimit

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.