Siguresat Lexus LX450 (J80; 1996-1997).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e parë Lexus LX (J80), prodhuar nga 1995 deri në 1997. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Lexus LX 450 1996 dhe 1997 , merrni informacion rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Lexus LX 450 1996-1997

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Lexus LX450 është siguresa #1 "CIG" në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave ndodhet prapa kapakut në anën e shoferit të panelit të instrumenteve.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri Vlerësimi i Amperit Përshkrimi
1 CIG 15 Çakmaku;

Pasqyrat elektrike me pamje të pasme;

Afishimi i orës dixhitale;

Radio;

kasetofon;

Antena e energjisë;

Transmetim automatik sistemi i kyçjes së ndërrimit të nsmission;

sistemi i airbagëve SRS

2 TAIL 15 Dritat e pasme;

Dritat e targës;

Dritat e parkimit dhe të shënjimit të pjesës së përparme;

Dritat e panelit të instrumentit;

Ora;

Drita e kutisë së dorezave

3 OBD 15 Sistemi i diagnostikimit në bord
4 STOP 10 Dritat e ndalimit;

karburant me shumë portasistemi i injektimit/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte të njëpasnjëshme;

Pajisja e anulimit të kontrollit të lundrimit;

Sistemi i bllokimit automatik të ndërrimit të transmisionit

5 DEFOG 20 Fshirës i xhamit të pasmë
6 Fshirës 20 Fshirës dhe rondele xhamat e xhamit;

Fshirës dhe rondele e xhamit të pasmë

7 GUGE 10 Matësat dhe njehsorët;

Treguesit rikujtues të shërbimit dhe sinjalizuesit paralajmërues (përveç dritave paralajmëruese të shkarkimit dhe derës së hapur);

Dritat rezervë

8 KTRONI 7.5 Dritat e sinjalistikës
9 ECU-IG 10 Sistemi i kontrollit të lundrimit
10 ECU-B 10 Sistemi i airbagëve SRS
11 REAR- HTR 20 Sistemi i ajrit të kondicionuar
>
13 A.C. 10 Sistemi i ajrit të kondicionuar
14 DIFF 30 Sistemi i kyçjes diferenciale
25 Ngrohës FL 40 Sistemi i ajrit të kondicionuar
26 FL POWER 30 Xhama me energji elektrike;

Sistemi i kyçjes elektrike të dyerve;

Çatia elektrike e hënës

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ështëndodhet pranë baterisë.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Emri Vlerësimi i Amperit Përshkrimi
15 EFI 15 Kanada:

Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/sistemi i injektimit me shumë porte të vazhdueshme 16 CHARGE 7.5 U.S.A.:

Sistemi i karikimit;

Drita paralajmëruese e shkarkimit 16 DRL 7.5 Kanada:

Sistemi i dritave të vrapimit gjatë ditës 17 EFI 15 SH.B.A.:

Sistemi i injektimit të karburantit me shumë porta/sistemi i injektimit të karburantit me shumë porte 17 RADIO 20 Kanada:

Sistemi audio 18 CDS–FAN 20 SH.B.A.:

Jo i përdorur 18 TEL 15 Kanada:

Telefon 19 HEAD (RH) 15 SH.B.A.:

Faretë e djathta 19 KOKA (R H-UPR) 15 Kanada:

Fenerët e djathtë (rreza e lartë) 20 KOKA (LH) 15 SH.B.A.:

Faretë e majta 20 KOKA (LH-UPR) 15 Kanada:

Faretë e majta (rreza e lartë) 21 RADIO 20 SH.B.A.:

Sistemi audio 21 HEAD (RH -UWR) 15 Kanada:

Fenerët e djathtë (rreza e ulët) 22 TEL 15 U.S.A.:

Telefon 22 HEAD (LH-UWR) 15 Kanada:

Fenerët e majtë (rreza e ulët) 23 HAZ-HORN 15 Blicët e urgjencës;

Bori 24 DOME 10 Dritat e brendshme;

Drita personale;

Drita e dhomës së bagazhit;

Drita e çelësit të ndezjes;

Hapur Drita paralajmëruese e derës;

Ora;

Radio;

Kasetofon;

Antenë elektrik;

Drita të kota 27 AM 1 50 Të gjithë komponentët në "CIG", "WIPER", "GAUGE", "TURN", "EGU-IG", Qarqet "REAR-HTR", "IGN", "DIFF" dhe "FL POWER" 28 ABS 60 Sistemi i frenave kundër bllokimit

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.