Siguresat Jeep Gladiator (2020-…).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Kamioni i mesëm Jeep Gladiator (JT) është i disponueshëm nga viti 2020 e deri më sot. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Jeep Gladiator 2020 , do të merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Sigurimi i siguresave Jeep Gladiator 2020-…

Siguri i çakmakut (priza e rrymës) në Jeep Gladiator është siguresa F52 në kutia e siguresave të ndarjes së motorit.

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Qendra e shpërndarjes së energjisë është e vendosur në ndarjen e motorit pranë baterisë.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në Qendrën e Shpërndarjes së Energjisë (2020)

<. Kontrolluesi (ORC) <2 1>Shkrirësi i pasëm (EBL) <.
Vlerësimi i amplifikatorit Përshkrimi
F01 - Rezervimi
F02 40 Amper jeshile Starter
F03 5 Amp Tan Sensori inteligjent i baterisë (IBS)
F04 20 Amper i verdhë Pompa e karburantit MTR/FPCM
F05 5 Amp Tan Security Gateway<2 2>
F06 - Kembimi
F07 - Kembimi
F08 15 Amper blu Moduli i kontrollit transmetues TCM-8HP CYGNUS
F09 - Rezervë
F10 15 Amper blu Nyja e ndezjes së çelësit (KIN)/ Hub i radiofrekuencës (RF HUB)/ElektrikeKyçja e kolonës së drejtimit (ESCL)
F11 10 Amper e kuqe Port UCI (USB & AUX)
F12 25 Amper i pastër Përforcuesi HIFI
F13 - Rezervë
F14 - Rezervë
F15 15 Amper blu Grupi i panelit të instrumenteve (IPC)/ Switch Bank-Havy Duty Electrical Pkg (SWITCH BANK-HDELEC)
F16 - Rezervimi
F17 - Kembimi
F18 10 Amper i kuq Tufë për kondicioner (AC CLUTCH)
F19 - Rezervë
F20 30 Amper rozë Kontrollues i trupit qendror (CBC) 1-DRITA TË BRENDSHME
F21 - Rezervë
F22 10 Amper e kuqe Moduli i kontrollit të motorit (ECM)/Moduli i kontrollit të motorit (PCM)
F23 10 Amper e kuqe Moduli i kontrollit të motorit (PCM)/Moduli i kontrollit të motorit (ECM)
F24 - Kembimi
F25 10 Amper e kuqe<2 2> Moduli Shift By Wire (MOD.SBW)
F26 40 Amp Jeshile Kontrolluesi qendror i trupit (CBC) 2- DRITAT E JASHTME #1
F27 30 Amper Pink Fshirëset e përparme
F28 E gjelbër 40 Amper Kontrolluesi qendror i trupit (CBC) LOCKS 3-POWER
F29 E gjelbër 40 Amper Kontrolluesi qendror i trupit (CBC) 4-DRITA TË JASHTËM#2
F30 - Kembimi
F31 10 Amper E kuqe PORTA DIAGNOSTIC
F32 10 Amper e kuqe Modifikimi i ajrit të kondicionuar me ventilim të ngrohjes (HVAC CTRL MOD)/Kollona e drejtimit Kyçja (SCL)/Moduli i klasifikimit të pasagjerëve (OCM)/ Moduli i zbulimit të pranisë së shoferit (DPDM)
F33 10 Amper Red Sistemi ParkTronics ( PTS)/Moduli i kamerës infra të kuqe (IRCM)/Llambat e çaktivizimit të airbag (AIRBAG DISABLE LMPS)
F34 10 Amper e kuqe Kontrolli elektronik i qëndrueshmërisë ( ESC)/Timoni elektrik hidraulik (EHPS)/Moduli i kontrollit të shiritit inteligjent (SBCM) WAKE UP
F35 30 Amper Pink BRAKE VAC PMP - Nëse është e pajisur
F36 30 Amper Pink TRAILER TOW MOD - Nëse është e pajisur
F37 30 Amper Pink TRAILER TOW CONN 7W - Nëse është i pajisur
F38 20 Amper Blu Moduli i kontrollit të motorit ECM
F39 - Rezervimi
F40 15 Amper blu Driv Moduli i kontrollit etrain (DTCM)/Bllokimi i boshtit (AXLE LOC) FT_RR
F41 15 Amper Blu Grupi i instrumenteve (IC)/Security GateWay (SGW) WAKE UP
F42 10 Amper e kuqe Furnizimi i kontrollit të stafetës së kontrollit të energjisë (Ndalimi/Nisja elektrike)
F43 - Rezervë
F44 10 Amper e kuqe Infra të kuqe Kamera (IRCAM)NGROHES
F45 - Rezervë
F46 10 Amper e kuqe AUTO HDLP LVL MOD/LVL MTR/HDLP SW
F47 - Rezervë
F50 10 Amper i kuq HD ACC - Nëse është i pajisur
F51 10 Amper e kuqe Sensor shiu i dritës së lagështisë (HLRS)/Inverter 400W Wake Up/USB/Pasqyrë e brendshme e pamjes së pasme (ISRVM)/Moduli busull (CSGM)
F52 20 Amper e verdhë Çakmak puro
F53 10 Amper e kuqe Altoparlant me valë - Nëse është i pajisur
F54 - Rezervë
F55 10 Amper Red Central Vision Processing Moduli (CVPM) ose Parktronics Moduli
F56 10 Amp Red In- Furnizimi i bobinës së sensorit të temperaturës së makinës/PTC ngrohës
F57 20 Amper i verdhë Frt Drvr Htd sedilje
F58 20 Amper e verdhë Frt Pass H td sedilje
F59 - rezervë
F60 15 amp Blu Moduli i timonit komfort (CSWM) (HTD STR WHEEL)
F61 10 Amper i kuq Pika e majtë e verbër Sensori (LBSS)/sensori i pikës së verbër të djathtë (RBSS)
F62 - Rezervimi
F63 10 Amper e kuqe Kontrolluesi i kufizimit të pasagjerit(ORC)
F64 - Kembimi
F65 50 Amper i kuq Inverter fuqie 400W
F66 40 Amper jeshil HVAC BLOWER MTR FRT
F67 - Kembimi
F68 - Rezervimi
F69 - Rezervimi
F70 25 Amp i pastër INJ/IGN COIL (GAS)/GLO PLUG MOD (DSL)
F71 - Rezervë
F72 10 Amper e kuqe HD ELEC ACC PKG - Nëse është e pajisur
F73 - Kembimi
F74 - Rezervimi
F75 - Rezervë
F76 20 Amper e verdhë ECM (GAS)/PCM (DSL)
F77 10 Amper e kuqe Pasqyra me ngrohje
F78 - Kembimi
F79 20 Amper i verdhë SMART BAR CTRL MOD
F80 Blu 15 Amper Moduli i kontrollit të rrymës elektrike (PCM)/solenoid 1 2 Block Shift
F81 30 Amp Pink
F82 30 Amper Pink FUEL HTR - Nëse është i pajisur
F83 60 Amper e verdhë Plugë shkëlqimi - nëse është e pajisur
F84 30 amper rozë NJËSIA CTRL HTR UREA - Nëse është e pajisur
F85 10 Amper e kuqe SENSOR PM - Nëse është i pajisur
F86 - Kembimi
F87 10 AmperE kuqe FURNIZIM/PURGIM PMP - Nëse është e pajisur
F88 20 Amper Blu SENSOR NOx #l/#2 - Nëse është e pajisur
F89 10 Amper e kuqe Moduli i kontrollit të kolonës së drejtimit (SCCM)/ Kontrolli i lundrimit (CRUISE CTL)/Televizori dixhital (DTV) / Llamba e çaktivizimit të airbag-ut
F90 20 amp blu TRAILER TOW PARK LMP - Nëse është e pajisur
F91 20 Amper e verdhë Bori
F92 40 Amper jeshile HD ACCY #2 - Nëse është e pajisur
F93 40 Amper jeshile HD ACCY #1 - Nëse është e pajisur
F94 10 Amper i kuq Monitor i presionit të gomave (TPM)/Sistemi i qendrës RF (CORAX)
F95 - Rezervë
F96 10 Amper e kuqe PWR MIRROR SW
F97 E verdhë 20 Amper RADIO/TBM
F98 10 Amper e kuqe SW BANK-HD ELEC/OFF ROAD
F99 - Rezervimi
F100 30 Amper Pink ESC-ECU & VALVAT
F101 30 Amper rozë Moduli i kontrollit të drejtimit (DTCM)
F102 Blu 15 Amper PORTE DUAL USB
F103 15 Amper blu HD ACCY #3 - Nëse E pajisur
F104 - Kembimi
F105 10 Amper e kuqe Stepi i integruar qendror (ICS)/Ajrimi i nxehtësisë i ajrit të kondicionuar (IFVAC)
F106 50 Amper i kuq Shpejtësia elektronikeKontrolli (ESC)/POMP MTR
F107 20 Amper i verdhë TURKIMI I RORMOKORËS NDALOJE/TRIM LT - Nëse është i pajisur
F108 15 Amper blu HD ACCY #4 - Nëse është e pajisur
F109 20 Am E verdhe TURKIMI I RIMORIKUJS SOP/RT RT - Nëse është i pajisur
F110 - Kembimi

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.