Siguresat Honda Civic (2001-2005).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Honda Civic të gjeneratës së shtatë, të prodhuar nga viti 2000 deri në 2005. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Honda Civic 2001, 2002, 2003, 2004 dhe 2005 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Honda Civic 2001-2005

Sigarja e çakmakut (priza e rrymës) në Honda Civic është siguresa #18 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

siguresat e automjetit gjenden në dy kuti siguresash.

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e brendshme e siguresave ndodhet poshtë kolonës së timonit.

Ndarja e motorit

Poshtë -Kutia e siguresave është në anën e pasagjerit pranë baterisë.

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 15 A Mpirja e ndezjes
2 20 A Ngrohës LAP
3 10 A Dritat e ditës (në modelet kanadeze)
4 10 A Alternator
5 Jo i perdorur
6 7.5 A Rele dritarja e energjisë
7 20 A çatia e hënës
8 7.5 A Accessor,Radio
9 E pa përdorur
10 7,5 A Metër
11 7.5 A ABS
12 7.5 A Dritat e ditës (në modelet kanadeze)
13 10 A SRS
14 10 A Pasqyra me telekomandë
15 I pa përdorur
16 Jo i përdorur
17 15 A Pompa e karburantit
18 15 A Prizë e rrymës shtesë
19 7.5 A Dritat e sinjalistikës
20 20 A Fshirëse e përparme
21 I pa përdorur
22 20 A Dritare e përparme djathtas elektrike
23 20 A Dritare e përparme e majtë elektrik
24 20 A Dritarja e pasme e majtë e energjisë
25 20 A Dritarja elektrike e pasme djathtas

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në kompatën e motorit rtment
Nr. Amper. Qarqet e mbrojtura
1 20 A Tifoma e kondensatorit
2 15 A Drita e vogël
3 7.5 A Drita e brendshme
4 20 A Tifoz ftohës
5 10 A Rrezik
6 15 A FI ECU
7 15 A Bori,Ndaloni
8 20 A ABS F/S
9 10 A Rezervimi
10 40 A Motor ABS
11 30 A Shkrirës i pasmë
12 40 A Motor ngrohës
13 40 A Power Window
14 40 A Opsioni
15 20 A Fareni i majtë
16 20 A Bllokimi i derës
17 20 A Fareni i djathtë
18 Jo i përdorur
19 80 A Bateria
20 40 A Ndezja 1
21-25 7.5A -30A Sigurat rezervë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.