Siguresat Fiat 124 Spider (2016-2019…).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Roadster Fiat 124 Spider (Type 348) është i disponueshëm nga viti 2016 e deri më sot. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Fiat 124 Spider 2016, 2017, 2018 dhe 2019 , do të merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë ( faqosja e siguresave).

Struktura e siguresave Fiat 124 Spider 2016-2019…

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës) në Fiat 124 Spider janë siguresat F05 "F.OUTLET" (Prizat e aksesorëve) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e motorit

1 — Kyçja

2 — Mbulesa

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet në anën e majtë të makinës afër derës, nën kapakun.

Diagramet e kutisë së siguresave

2016

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2016)
PERSHKRIMI VLERËSIMI AMP KOMPONENT I MBROJTUR
F03 HORN2 7.5 A Bori
F06
F07 INTERIOR 15 A Drita e sipërme
F09 AUDIO2 15 A Sistemi audio
F10 METER1 10 A Grupi i instrumenteve
F11 SRS1 7.5 A Ajriçanta
F12
F13 RADIO 7.5 A Sistemi audio
F17 AUDIO1 25 A Sistemi audio
F18 A/CMAG 7.5 A Klima
F20 AT 15 A Sistemi i kontrollit të transmisionit (ku ofrohet)
F21 D LOCK 25 A Bllokime elektrike te dyerve
F22 H/L RH 20 A Faretë (RH)
F24 TAIL 20 A Dritat e pasme /Dritat e targës/Dritat e pozicionit
F25 DRL 15 A Dritat e ditës
F26 DHOMA 25 A Drita e sipërme
F27 MIGRUG 15 A Dritat e mjegullës
F28 H/CLEAN 20 A Plarëse e fenerëve (aty ku ofrohet)
F29 STOP 10 A Dritat e ndalimit/Dritat e pasme të mjegullës (ku ofrohet)
F30 HORN 15 A Bori
F31 H/L LH 20 A Fare (LH)
F33 RREZIK 15 A Blicët paralajmërues të rrezikut/Dritat e treguesve të drejtimit
F36 Fshirëse 20 A Fshirëse xhami
F37 KABINË + B 50 A Për mbrojtjen e të ndryshmeqarqet
F38
F39
F42 EVPS 30 A
F43 FAN1 30 A Tifoz ftohës
F44 FAN2 40 A Tifo ftohës
F47 DEFOG 26>30 A Shkyçja e xhamit të pasmë
F48 IG2 30 A Për mbrojtjen e qarqe te ndryshme
F50 HEATER 40 A Klima
F51
F52

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në kabinën e pasagjerëve (2016) <26 24>
PERSHKRIMI VLERËSIMI AMP KOMPONENT I MBROJTUR
F01 RUT R 30 A
F02 RHTL 30 A
F03
F04
F05 F.OUTLET 15 A Prizat e aksesorëve
F06
F07 ATIND 7.5 A Treguesi i zhvendosjes AT (ku ofrohet)
F08 PASQYRË 7.5 A Pasqyrë e kontrollit të energjisë
F09 R_DECKR 30 A
F10 R_DECKL 30A
F11 F.WASHER 15 A Ronde e xhamit
F12 P. WINDOW 30 A Power windows
F13
F14 SRS2/ESCL 15 A Bllokimi elektronik i timonit
F15 Ngrohja e sediljeve 20 A Ngrohëse e sediljeve
F16 M.DEF 7.5 A

2017, 2018, 2019

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2017, 2018, 2019)
PERSHKRIMI VLERËSIMI AMP KOMPONENT I MBROJTUR
F01 ENG IG3 5 A Sistemet e kontrollit të motorit
F02 ENG IG2 5 A Sistemet e kontrollit të motorit
F03 HORN2 7.5 A Bori
F04 C/U IG1 15 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
F05 ENG IG1 7.5 A Sistemi i kontrollit të motorit
F06
F07 INTERIOR 15 A Drita e sipërme
F08
F09 AUDIO2 15 A Sistemi audio
F10 METER 1 10 A Grupi i instrumenteve
F11 SRS1 7.5 A Ajriçanta
F12
F13 RADIO 7.5 A Sistemi audio
F14 MOTORI 3 20 A Sistemi i kontrollit të motorit
F15 ENGINE1 10 A Sistemi i kontrollit të motorit
F16 MOTORI 2 15 A Sistemi i kontrollit të motorit
F17 AUDIO1 25 A Sistemi audio
F18 A/C MAG 7.5 A Kondicioner
F19 AT POMP H/L HI 20 A Sistemi i kontrollit të transmisionit ( IF Equipped)
F20 AT 15 A Sistemi i kontrollit të transmisionit (nëse është i pajisur)
F21 D LOCK 25 A Brava elektrike te dyerve
F22 H/L RH 20 A Fare (RH)
F23 ENG + B2 7.5 A Sistemi i kontrollit të motorit
F24 TAIL 20 A Dritat e pasme/targa dritat/Dritat e pozicionit
F25
F26 DHOMA 25 A Drita e sipërme
F27 FOG 15 A Dritat e mjegullës
F28 K/CLEAN 20 A Ronde e fenerëve (nëse — është e pajisur)
F29 STOP 10 A Dritat e ndalimit/Dritat e pasme të mjegullës (nëse është e pajisur)
F30 HORN 15A Bori
F31 H/L LH 20 A Fare (LH)
F32 ABS/DSC S 30 A Sistemi ABS/DSC
F33 RREZIK 15 A Blicët paralajmërues të rrezikut/Dritat e treguesve të drejtimit
F34 POMPA E KARBURANTIT 15 A Sistemi i karburantit
F35 ENG + B3 5 A Sistemi i kontrollit të motorit
F36 WIPER 20 A Fshirëset e xhamit
F37 KABINA + B 50 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
F38
F39
F40 ABS/DSC M 50 A Sistemi ABS/DSC
F41 EWT A/R POMP 20 A Sistemi i kontrollit të motorit
F42
F43
F44 FAN2 40 A Tifoz ftohës
F45 ENG.KRYESORE 40 A<2 7> Sistemi i kontrollit të motorit
F46 EPS 60 A Sistemi i drejtimit me energji elektrike
F47 DEFOG 30 A DefoGues i xhamit të pasmë
F48 IG2 30 A Për mbrojtjen e qarqeve të ndryshme
F49
F50 Ngrohës 40 A Ajrikondicioner
F51
F52

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2017, 2018, 2019) <26 24>
PERSHKRIMI VLERËSIMI AMP KOMPONENT I MBROJTUR
F01 RHTR 30 A
F02 RHTL 30 A
F03
F04
F05 R.OUTLET 15 A Prizat e aksesorëve
F06
F07 ATIND 7.5 A Treguesi i ndërrimit AT — Nëse E pajisur
F08 PASQYRË 7.5 A Pasqyrë e kontrollit të energjisë
F09 R_DECKR 30 A
F10 R_DECKL 30 A
F11 F.WASHER 15 A Ronde e xhamit
F12 P.WINDO W 30 A Power Windows
F13
F14 SRS2/ESCL 15 A
F15 SEDILJA NGROHET 20 A Sediljet me ngrohje — Nëse janë të pajisura
F16 M.DEF 7.5 A -

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.