Siguresat Dodge Caravan (2001-2007).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e katërt Dodge Caravan, prodhuar nga 2001 deri në 2007. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Dodge Caravan 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 dhe 2007 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Fushe Layout Dodge Caravan 2001-2007

Përdoret informacioni nga manuali i pronarit i viteve 2005-2007. Vendndodhja dhe funksioni i siguresave në makinat e prodhuara më parë mund të ndryshojnë.

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Dodge Caravan është siguresa F6 në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Moduli i integruar i energjisë ndodhet në ndarjen e motorit pranë baterisë.

Kjo qendër përmban siguresa maxi, mini siguresa dhe reletë. Një etiketë që identifikon çdo komponent është shtypur në pjesën e brendshme të kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në IPM <.
Cavity Amp Përshkrim
Maxi Siguresa:
F4 30 Amper Pink Fshirëset e përparme
F9 40 Amper jeshile Pompë e sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)
F10 40 Amper e gjelbër Fryrësi i përparmë
F13 40 Amper jeshil Drita e pasme elektronike (EBL)
F19 40 AmpJeshile Furnizimi 1 i modulit të kontrollit të trupit (BCM)
F20 30 Amper Rozë Përforcuesi qendror
F22 30 Amper rozë Sedilje
F27 40 Amper jeshile 40 Amper jeshile Ronde e fenerëve (vetëm për eksport)
F31 40 Amper jeshile Der rrëshqitëse me energji
F32 40 Amper jeshile Power Liftporta
Mini siguresa:
F1 E verdhë 20 Amper Dritat e mjegullës
F2 15 Amper blu Parku i majtë/Drita e pasme
F3 15 Amper blu Djathtas parku/drita e pasme
F5 E verdhë 20 Amper Ndezja RDO/IP
F6 E verdhë 20 Amper Ndezja ose bateria 12 volt
F8 E verdhë 20 Amper Bori
F11 E verdhë 20 Amper EWD/ E pasme W iper
F12 25 Amper natyral Fryrësi i pasmë
F14 20 Amper e verdhë Ndezja e fikur (IOD)
F15 20 Amper e verdhë Bateria e transaksit automatik elektronik (EATX)
F16 25 amper natyral ASD
F17 20 amp E verdhë Pompa e karburantit
F18 15 amper blu A/Ctufë
F21 25 amper natyral Moduli i sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)
F23 10 Amper e kuqe Ndërprerësi i ndezjes
F24 20 Amper e verdhë Rrezik
F26 20 Amper e verdhë Llambë ndaluese
F33 15 Amper blu Ronde e përparme/prapa
20 Amper e verdhë Rezervë (IOD)
Rele
R1 Fikja automatike
R2 Motori startues
R3 Aksesor
R4 Kembimi
R5 Ronde e fenereve (eksporto)
R6 Llambë parku
R7 Bori
R8 Llamba e përparme e mjegullës
R9 Defogger
R10 Tufë e kompresorit të kondicionerit
R11 Motor ventilatori i pasmë
R12 Pompa e karburantit
R13 Motori me ventilator të përparmë
R14 Kontrolli i transmisionit
R15 Kembimi
R16 Fshirësja e përparme Lartë/I ulët
R17 Fshirëse e përparme Aktiv/Fikur

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.